Nicol Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 hippie, ove tvoje me malo podsjećaju na ortopedske sandale za bakice. ali ne sumnjam da su udobne, ova visina potpetice je optimalna :) načelno je kupovina proljetnih i ljetnih postola puno veći gušt od one jesensko-zimske. međutim, užitak nam ove sezone može pokvarit i ovo, skriveno među sandalama i natikaljkama (sorry, nije neka slika, slikano mobitelom): uglavnom ovaj mutant klompe i salonke ima odignuti drveni đon, otvorene prste i ovako samo rubno slobodnu petu. mislim da je tim modelom napokon postignut idealan spoj neudobnog i neestetskog.
mary mary Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 moze li neka preporuka ili antipreporuka za lloyd shoes, zanima me za muske cipele, kakve su cene i kvalitet?
Hippie Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 hippie, ove tvoje me malo podsjećaju na ortopedske sandale za bakice. ali ne sumnjam da su udobne, ova visina potpetice je optimalna :)daaa, i ove moje imaju anatomski oblik.. ortopetski, valjda je to isto...... + im je djon napravljen od nekog ultra laganog materjala, kao perce su.. i imaju jos nesto dodatno meko za stopalo.. potpetice idealne visine.. i dizajn...... za poso, plazu... predivne su mi za sve letnje prilike
Nicol Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 s obzirom da se bliži lito (jupii-jeeee) i da ćemo uskoro uklizati u sandale, intenzivno se bavim mišlju nabavke rimljanki (isusovke, spartanke...), dakle niske kožne sandale, s trakicama, obično do visine skočnog zgloba, možda čak one sa separatističkim rješenjem za palac. ono što ameri nazivaju healthy-dose of greco-roman influenceili nešto autentičnijekako znam da tu ima ljubiteljica, zanima me jel se u njima skliže noga?
lessa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 kako znam da tu ima ljubiteljica, zanima me jel se u njima skliže noga?meni veoma malo. pretpostavljam da najvise zavisi koliko je deo koji se vezuje/kopca oko clanka dobro napravljen. moje imaju samo neke pantljike koje se vezuju oko clanaka i ako dobro zavezem (sto ne znaci da si prekidam cirkluaciju) meni je OK.jedini bed je sto moram da pazim da ne zapnem negde, i zbog prstiju i zbog toga sto se onda "separatisticko resenje za palac" razlabavi (na jednoj cak i puklo ali majstor lepo opravio)
Mocking Bird Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 za sve prilike i sve setnjeSatori tepih iz Galerije podova?
Hippie Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 merkam ih na ibeju.... zlo kak su dobre...
saveznik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Visoka štikla, niska štikla, lakovane, retro... Kako slatke dileme. Ne znate vi šta je muka...Molim za pomoć. Mi što imamo malo veće stopalo teško pronalazimo dobre cipele. U vreme vikenda biću u Bgd-u i hoću malo da šopingujem. A pošto sam čuo da je zatvorena ona Guliver prodavnica u RK Mitić ne znam gde da pronađem nešto dobro i kvalitetno a da je sa unutrašnje strane diskretno napisan broj 49 ili 49,5, a možda čak i 50 (zavisno od kalupa).Dakle, često ste u kupovini i valjda ste negde videle neku pristojnu prodavnicu sa ovim što tražim. Hajde, setite se, molim vas, pa ću uslikati pazareno i okačiti ovde.
pcelica Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mislim da u prodavnici lloyd u kralja petra ima velikih brojeva. bar tako meni izgledaju u izlogu :D. tj ne znam dal imaju ili ne al proveri.
Nicol Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Mi što imamo malo veće stopalo teško pronalazimo dobre cipele. U vreme vikenda biću u Bgd-u i hoću malo da šopingujem. A pošto sam čuo da je zatvorena ona Guliver prodavnica u RK Mitić ne znam gde da pronađem nešto dobro i kvalitetno a da je sa unutrašnje strane diskretno napisan broj 49 ili 49,5, a možda čak i 50 (zavisno od kalupa).Dakle, često ste u kupovini i valjda ste negde videle neku pristojnu prodavnicu sa ovim što tražim. Hajde, setite se, molim vas, pa ću uslikati pazareno i okačiti ovde.pouzdano znam da Sketchers ima velike modele (USA 14, UK 13, oko 48,5, ima i većih), koji su izvedeni skladno, onako po njihovu- sketcherovski, niske, na vezanje, crne, smeđe, tamno zelene. to ne, na žalost, znači i da i svaki njihov dućan naručuje sve te brojeve.onda, Timberland, ima u velikim brojevima dosta lipih modela, doduše nešto su i skuplji. oni imaju i nekakav svoj potrošački klub di se mogu iskoristiti pogodnosti.i još znam za marku Ecco u čijoj kolekciji ima svakakvih strahota (pa se lako naoravi pogreška da pobigneš u strahu na drugu stranu ceste), ali se pažljivim odabirom da probrat i solidnih modela. imaju velike brojeve, i kalupi su ima dosta veliki pa i broj manje zna biti dobar. kako bilo, terenski dio posla ti ne gine. ako budeš na hr teritoriju, isplati se u splitu napravit shopping cipela za nogate. naravno, ako kupiš po ovdašnjim preporukama obavezno postaj sliku- posljednjeg koji se oglušio na ovaj poziv, stiglo je strašno prokletstvo i sljedeće je 4 sezone nosija samo ribičke gummi čizme i peraje.
Nicol Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 dovraga i bestraga, sad sam na ecco-vim stranicama našla ove smišnice.srića u nesrići, da sam nepokretna :D
darling Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Molim za pomoć.Ima jedna prodavnica obuce za gulivere u Rige od Fere 6, 8 ili 10, mozda cak i 12, nisam sigurna koji je broj, u najnovijoj zgradi izgradjenoj u tom predelu ulice, u lokalu u prizemlju. Nisam ulazila te ne znam sta ima, al' znam da postoji.
saveznik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ima jedna prodavnica obuce za gulivere u Rige od Fere 6, 8 ili 10, mozda cak i 12, nisam sigurna koji je broj, u najnovijoj zgradi izgradjenoj u tom predelu ulice, u lokalu u prizemlju. Nisam ulazila te ne znam sta ima, al' znam da postoji.Hvala svima. Zbog posla sam skratio boravak u Bgdu pa nije bilo vremena, ali za mesečak dana sam opet tamo. Ako znate za još neku prodavnicu možete i na PM.A slike će uredno biti okačene.
Hippie Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 malopre nasla na Franka Sartoa na klirensu.... za poso.....i Rampage sa ibeja stigle.... za citavih $1.79 -_-
Recommended Posts