Töölönlahti Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) Skidam, gledaću u pauzi između basketa 1 i 2... Ah, time well spent! ^_^edit: ... ma koga ložim, gledaću odmah.edit2: ... meh, Duke Silver deo je bio jedini kvalitetan, Tom je uspeo da sve osim uvodne fore bude smor. Edited February 17, 2012 by Oxymoron
WTF Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Hahaha, za Louie CK, drago mi je da su ga vratili makar i na jednu epizodu. Najbolje scene su prva (Tom i Ann) kao i scena u restoranu kad Louie vezuje Bena lisicama za urinal
pp34 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja se cuvam za nocas. modern family + up all night i onda slag™ parks and rec
Lrd Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 ja se cuvam za nocas. modern family + up all night i onda slag™ parks and recU i Modern Family je dodatno oprao ovu epizodu. Trebalo bi i za to napraviti topik.- I have a new game, whenever I'm depressed I take a drink.- That game has name, it's called alchoholism.
sailorman Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) Louis CK :heart: Ljuuuubav! Edited February 17, 2012 by sailorman
Lrd Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Postala je potpuno besmislena ova serija.Nema smisla više kako je bolja literally iz epizode u epizodu! Nema više ni da se drži kvalitet na nivou, nego samo raste. Sad kad razmislim, ne mogu da se setim nijednog sitkoma u kome se priča i likovi stalno razvijaju. Parks and Rec teško da je ijednu epizodu ostao na istom, već se priče kod likova stalno razvijaju i rotiraju.Dakle, ideja da Krist postaje depresivan i usamljen mi je potpuno genijalna, kakav je to obrt. Ali, Tom i Ann su mi Inače, morao sam da pauziram da se ismejem kad je Endi izdavao komande psu na nemačkom.
Аврам Гојић Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 poceo da gledam ovo pre nedelju dana, sada sam na sredini druge sezone.ovo je meni humor u rangu britanskog The Office, od cega nema veceg komplimenta. sto je najbolje, mislim da cu moci da je gledam u krug. od pocetka nema slabog momenta, a humor je sve bolji i bolji. jebeno remek-delo, a kada ovo kaze covek koji opsesivno gleda sitkome i postao je vrlo razmazen, to ima jos vecu tezinu.jos jednom hvala PPP-u, nisam ni znao za seriju dok nisam ovde procitao preporuke.
Boycie Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Genijalno http://www.knope2012.comjoš jedan mali hint: S04E16, pogledati na 11:15 :)
Joshua Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 počela tek sad 4. sezonu. moram da izdrazim oduševljenje ali bez kvarenja, dakle: porezi i ronov gentlemen's agreement + bought some supplies 2007 + bežanje od tammy1kupujem merčandajz prvom prilikom.still, više volim modern family: u parks&rec ima previše likova koje bih najradije utukla lopatom. al džaba - ron vadi fleke za sve živo and then some..
Weenie Pooh Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 poceo da gledam ovo pre nedelju dana, sada sam na sredini druge sezone.jebeno remek-delo počela tek sad 4. sezonu. moram da izdrazim oduševljenjeDrago mi je da još postoje i sporiji gledači od mene, ja sam stigao do desete epizode četvrte sezone... u devetoj je genijalan intro (Ron Swanson vs. the Internet) a u desetoj još bolji outro (Jean-Ralphio na novom radnom mestu)
Töölönlahti Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Šta mislite, hoće li na kraju Leslie dobiti mesto to mesto u town council, ili će sve to sa kampanjom i izborima biti jedna od onih side stories gde se nešto dešava samo da bi se na kraju praktično vratilo na staro? (... kao npr. Tomova i JR-ova firma i bankruptcy of Pawnee.)
Weenie Pooh Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ih, ja se još pitam šta je bilo sa onom (zatrpanom beše?) rupom pored kuće u kojoj su živeli Ann & Anndy... zar nije trebalo tu da se pravi park? Ili su i to završili a ja zaboravio?Lutaju malo sa tim throwaway podzapletima... bitno da svako malo uleti neka ludorija kao ono bucket list putovanje do Grand Canyona, samo da bi Andy mogao da pita "Where are the faces? You know, of the presidents and stuff?" :DSpeaking of, Andy se sve više kotira na listi meni omiljenih likova. Nije fer prema drugima jer on može da briljira u tandemu sa ženom, ali šta da se radi...
Lrd Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Ih, ja se još pitam šta je bilo sa onom (zatrpanom beše?) rupom pored kuće u kojoj su živeli Ann & Anndy... zar nije trebalo tu da se pravi park? Ili su i to završili a ja zaboravio?Ja se sećam da su zatrpali rupu i izgradili park. Ili me sećanje debelo vara. Andy se sve više kotira na listi meni omiljenih likova. Nije fer prema drugima jer on može da briljira u tandemu sa ženom, ali šta da se radi...Endi je uvek bio među favoritima, samo ga verovatno nisi primetio od Rona i Ejpril. :)
pp34 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ja se sećam da su zatrpali rupu i izgradili park. Ili me sećanje debelo vara.Endi je uvek bio među favoritima, samo ga verovatno nisi primetio od Rona i Ejpril. :)samo su je zatrpali i to je to
Lrd Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 samo su je zatrpali i to je toDa, nije bio park. Pomeš'o sam sa onim terenom za bejzbol.
Recommended Posts