December 19, 201410 yr Here comes the #TechnoThursday lineup for the Exit Dance Arena featuring Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Chris Liebing (Official), Nicole Moudaber & Octave One (live). And representing the region we have Dejan Milicevic, Marko Milosavljević & Dj Lea Dobricic!
December 19, 201410 yr http://www.exitfest.org/sr/news/motorhead-proslavljaju-40-godina-postojanja-na-jubilarnom-15-rodjendanu-exit-festivala a ko glumi lemija?
December 19, 201410 yr Octave One live moze biti interesantan, braca Burden su hardware fanatici. Libieng i Bayer su peglanje mozga za drogase, previse sam mator za to sranje. Nase necu ni da komentarisem.
December 19, 201410 yr Here comes the #TechnoThursday lineup for the Exit Dance Arena featuring Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Chris Liebing (Official) pre petnaest godina ne bih zalio para da odem na ovu trojku...ali sada..
February 20, 201510 yr trenutno mi se vise dopada postava za sea dance u budvi nego za exitu budvi su, wilkinson, sigma, rudimental, i dolazi koven koji je prosle godine bio na exitu, upravo je javio mom burazeru (kaze da ga iz nekog razloga nema u najavama za festival, ali da dolazi)na exitu je jebeni zomboy -.-
March 6, 201510 yr Suska se da ce doci i MC Dynamite i Horseman Kojot i da je to maltene vec gotovo. Sada privode kraju pregovore sa Eysburnom i Markom Nasticem.
March 6, 201510 yr Bilo bi lepo da uspeju jednom da dovuku KKN, Van Gog i Kristale, da ih vidim i da mrem.
March 6, 201510 yr Bilo bi lepo da uspeju jednom da dovuku KKN, Van Gog i Kristale, da ih vidim i da mrem. i direktore.
March 6, 201510 yr Pa ako mastamo onda upisi mene za Bad Copy. Prosle godine su na EXITu nastupili samo dva puta :( Edited March 6, 201510 yr by *edited by mod
March 6, 201510 yr Koji je potpuno odvojen festival i apsolutno nema veze sa EXITom i nece ga reklamirati zajedno sa izmesanim headliner-ima za obe lokacije?
March 6, 201510 yr Ima veze jedino sto se reklamiraju zajednoSea dance je u potpuno drugoj drzavi u odnosu na ExitDakle ne dolaze u NS na Exit, vec u Budvu na Sea Dance..Njihov dolazak na Sea Dance ima isto toliko veze sa Exitom koliko i da su otisli u Pulu na Outlook festival.. dakle nikakve.. nisu u lineupu u NS-u, vec u komsiluku