Jump to content

Featured Replies

• Replies 720
  • Views 76k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EXIT 2022.   PRVI DAN   Scena prva Za veseli početak Exita pobrinuli su se… radikali. Na mostu su istakli transparent na kome piše: “EU go home, Serbia - Russia that is o

• EXIT 2024   Prvi dan, četvrtak   Lu - Fusion Moji Šapčani. Odlični! Očekivano slaba posećenost, jer praktično otvaraju festival (ne računajući nulti dan). Upravo su objavili album

• EXIT 2023.   PRVI DAN   ŠAJZERBITERLEMON (Main stage) Hali Gali dženerejšn rulz Odlična svirka za početak festivala. Pre dve godine, gledao

Posted Images

Octave One live moze biti interesantan, braca Burden su hardware fanatici.

Libieng i Bayer su peglanje mozga za drogase, previse sam mator za to sranje.

Nase necu ni da komentarisem.

• 2 months later...

trenutno mi se vise dopada postava za sea dance u budvi nego za exit

u budvi su, wilkinson, sigma, rudimental, i dolazi koven koji je prosle godine bio na exitu, upravo je javio mom burazeru (kaze da ga iz nekog razloga nema u najavama za festival, ali da dolazi)

na exitu je  jebeni zomboy -.-

• 2 weeks later...

Potvrdjeni The Prodigy

Gde ste sada hejteri?  :fantom:

a roni size?

Suska se da ce doci i  MC Dynamite i Horseman Kojot i da je to maltene vec gotovo. Sada privode kraju pregovore sa Eysburnom i Markom Nasticem.

Bilo bi lepo da uspeju jednom da dovuku KKN, Van Gog i Kristale, da ih vidim i da mrem.

Bilo bi lepo da uspeju jednom da dovuku KKN, Van Gog i Kristale, da ih vidim i da mrem.

i direktore.

Pa ako mastamo onda upisi mene za Bad Copy. Prosle godine su na EXITu nastupili samo dva puta :(

Edited by *edited by mod

Prodigy nije na exitu nego na sea danceu

Koji je potpuno odvojen festival i apsolutno nema veze sa EXITom i nece ga reklamirati zajedno sa izmesanim headliner-ima za obe lokacije?

Ima veze jedino sto se reklamiraju zajedno

Sea dance je u potpuno drugoj drzavi u odnosu na Exit

Dakle ne dolaze u NS na Exit, vec u Budvu na Sea Dance..

Njihov dolazak na Sea Dance ima isto toliko veze sa Exitom koliko i da su otisli u Pulu na Outlook festival.. dakle nikakve.. nisu u lineupu u NS-u, vec u komsiluku

Ima veze jedino sto su ista firma

+1