anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Ima dobru slajs servu, a pogodila je i jedan as iz druge. Jelena ostala da gleda u prazno. Svidja mi se i sto se vise oslanja na forhend nego na bekhend. Sad je razbiva Jeca. Valjda nece repriza onog od pre par sati.
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 nesto ne vidim da je iskoristila tu prednost za sada :P Nema mala nikakvu narocitu servu. Bolja je Jeca mnogo za sada, poeni uglavnom zavise od nje.jedino ju je servis držao donekle u prvom setu. da joj nije bilo servisa, dobila bi krofnu.inače, robson se raspada. nadam se da jj neće pokazivati milost kad joj vreme nije
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Sad je razbiva Jeca. Valjda nece repriza onog od pre par sati. na šta misliš ?
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 (edited) Mislim, ovo je Jelena, ne Fernanda. :) Ona nije boleciva prema klincima. Edited January 16, 2012 by anantaram
freakns Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 na šta misliš ?trenutno na burek sa sirom... ti?Dzejlena objasnila ;)
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Mislim, ovo je Jelena, ne Fernanda. :) Ona nije boleciva prema klincima.jedan je fiasco :D trenutno na burek sa sirom... ti?hm, nije loša ideja Dzejlena objasnila ;)ja nisam baš tako videla ali ajde ...
freakns Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ja nisam baš tako videla ali ajde ...ja nisam video uopste... neki od nas moraju da rade, crnce, krvavo svaki dinar zarade! u prevodu, mrzelo me da trazim stream kada sam dosao na posao pa sam samo video rezultat..
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ja nisam video uopste... neki od nas moraju da rade, crnce, krvavo svaki dinar zarade! u prevodu, mrzelo me da trazim stream kada sam dosao na posao pa sam samo video rezultat..ok, ima nas još kojima pare ne padaju sa kruške, nego je fleksibilno radno vreme u pitanju rezultat je ubedljiv ali tenis je bio totalni raspad (sa strane robson), osim u prvih nekoliko gemova meča. na osnovu viđenog, teško je suditi dokle jj može, ovo joj je bilo k'o neki trening.sutra nole po najvećoj vrućinčini, srećom te nije neki protivnik u pitanju. drugi meč na rl.ana, četvrti meč na terenu 2,janko i viktor na terenu 18, janko drugi, a viktor četvrti meč.
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 (edited) Je li ovaj Kudrjavcev sto igra sa Fedom neki rod teniserki?Ne lici, sto jes. Edited January 16, 2012 by anantaram
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Je li ovaj Kudrjavcev sto igra sa Fedom neki rod teniserki?nemam pojma.goat zarđao nešto
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 prvog dana ispalo dosta nosilaca.verdasko - 22 , monako - 25, ljuba - 28, melcer - 31peneta - 19 ,safarova - 24, vikmajer - 28
Afterburner Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Je li ovaj Kudrjavcev sto igra sa Fedom neki rod teniserki?Ne lici, sto jes.NijeJj lako pored buckaste laure, picarde nesreco jel ti to oborilo tiket :DIzbegavaj zene, narocito na tiketuVolela bih da neko sto pre prizemlji tomika...grubo. Napaljotka jedna mala
Garnirung Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 prvog dana ispalo dosta nosilaca.verdasko - 22 , monako - 25, ljuba - 28, melcer - 31peneta - 19 ,safarova - 24, vikmajer - 28Jest, ali osim Ljube skoro niko neočekivano. Peneta malo, ali je došla povredjena, pa i nije iznenadjenje.Al biće toga verovatno i danas.
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Volela bih da neko sto pre prizemlji tomika...grubo. Napaljotka jedna malaa jj od svih baš sa njim našla da igra u miks-dublu :o <_<
Recommended Posts