Jump to content
IGNORED

Australian Open 2012

anantaram

Pobednik?  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ima dobru slajs servu, a pogodila je i jedan as iz druge. Jelena ostala da gleda u prazno. :lol: Svidja mi se i sto se vise oslanja na forhend nego na bekhend. Sad je razbiva Jeca. Valjda nece repriza onog od pre par sati. :unsure:

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anantaram

77

• freakns

44

• duda

43

• Garnirung

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
nesto ne vidim da je iskoristila tu prednost za sada :P
Nema mala nikakvu narocitu servu. Bolja je Jeca mnogo za sada, poeni uglavnom zavise od nje.
jedino ju je servis držao donekle u prvom setu. da joj nije bilo servisa, dobila bi krofnu.inače, robson se raspada. nadam se da jj neće pokazivati milost kad joj vreme nije cool.gif
Posted
Sad je razbiva Jeca. Valjda nece repriza onog od pre par sati. :unsure:
na šta misliš ?
Posted (edited)

Mislim, ovo je Jelena, ne Fernanda. :) Ona nije boleciva prema klincima.

Edited by anantaram
Posted
na šta misliš ?
trenutno na burek sa sirom... ti?Dzejlena objasnila ;)
Posted

Za 18. rodjendan, samo krofnica. :D

Posted
Mislim, ovo je Jelena, ne Fernanda. :) Ona nije boleciva prema klincima.
jedan je fiasco :D
trenutno na burek sa sirom... ti?
hm, nije loša ideja cool.gif
Dzejlena objasnila ;)
ja nisam baš tako videla ali ajde ...
Posted
ja nisam baš tako videla ali ajde ...
ja nisam video uopste... neki od nas moraju da rade, crnce, krvavo svaki dinar zarade! u prevodu, mrzelo me da trazim stream kada sam dosao na posao pa sam samo video rezultat..
Posted
ja nisam video uopste... neki od nas moraju da rade, crnce, krvavo svaki dinar zarade! u prevodu, mrzelo me da trazim stream kada sam dosao na posao pa sam samo video rezultat..
ok, ima nas još kojima pare ne padaju sa kruške, nego je fleksibilno radno vreme u pitanju cool.gif rezultat je ubedljiv ali tenis je bio totalni raspad (sa strane robson), osim u prvih nekoliko gemova meča. na osnovu viđenog, teško je suditi dokle jj može, ovo joj je bilo k'o neki trening.sutra nole po najvećoj vrućinčini, srećom te nije neki protivnik u pitanju. drugi meč na rl.ana, četvrti meč na terenu 2,janko i viktor na terenu 18, janko drugi, a viktor četvrti meč.
Posted (edited)

Je li ovaj Kudrjavcev sto igra sa Fedom neki rod teniserki?Ne lici, sto jes.

Edited by anantaram
Posted
Je li ovaj Kudrjavcev sto igra sa Fedom neki rod teniserki?
nemam pojma.goat zarđao nešto
Posted

prvog dana ispalo dosta nosilaca.verdasko - 22 , monako - 25, ljuba - 28, melcer - 31peneta - 19 ,safarova - 24, vikmajer - 28

Posted
Je li ovaj Kudrjavcev sto igra sa Fedom neki rod teniserki?Ne lici, sto jes.
NijeJj lako pored buckaste laure, picarde nesreco jel ti to oborilo tiket :DIzbegavaj zene, narocito na tiketuVolela bih da neko sto pre prizemlji tomika...grubo. Napaljotka jedna mala
Posted
prvog dana ispalo dosta nosilaca.verdasko - 22 , monako - 25, ljuba - 28, melcer - 31peneta - 19 ,safarova - 24, vikmajer - 28
Jest, ali osim Ljube skoro niko neočekivano. Peneta malo, ali je došla povredjena, pa i nije iznenadjenje.Al biće toga verovatno i danas.
Posted
Volela bih da neko sto pre prizemlji tomika...grubo. Napaljotka jedna mala
a jj od svih baš sa njim našla da igra u miks-dublu :o <_<