Jump to content
IGNORED

Australian Open 2012

anantaram

Pobednik?  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

:lol:Kakav gem, sunce ti...Čist brejk skuca sa glupostima, a onaj kao pokušaj forhenda mi natera suze od smeha.Mada je onaj dropšot odigrala ko matora, al džaba.

Edited by Garnirung
  • Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• anantaram

77

• freakns

44

• duda

43

• Garnirung

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Taj dropshot joj je bio najgluplji i najnerezonskiji udarac u citavom gemu ali je usralo :Hail: Ni ova druga nije nista bolja.

Posted

Prošle godine 2. kolo, znači ispada iz prvih 100.Dotakla je ona neki vrh sa sirovim talentom, sad joj treba neki ozbiljniji trener da krene da polira malo, ako misli da uradi nešto više od ovoga.

Posted

Nista od Tomika ovog puta. Zacudilo me koliko je pasivan bio u mecu. Mozda ga je pomeo Verdaskov dres?Ima li on neki bitnu pobedu, osim one serije sa Vimbldona?

Posted

Lep raspad Tomica u 2 setu ima 3 vezane set lopte na verdaskov servis i propusti ih i onda u tajbreku normalno izgubi.

Posted

I na mec lopti si igrao slajseve. Kakav odvratan lik, buducnost tenisa ...Cestitam. <_<

Posted

Ozi komentar

Why didn't his parents name him Andrew so the media could make puns out of A.Tomic
Posted

koliko je verdascov iq da mi je znati <_< tomiK dosadni smarač

Posted (edited)
koliko je verdascov iq da mi je znati <_< tomiK dosadni smarač
Nije klasican smarac. Kada odluci da okine, bilo forhend bilo bekhend, ima jedne od najbrzih udaraca na turu, i dobro zamaskirane. Ponekad koristi slajs kao sto to radi Federer, ceka balone kada protivnik ne moze da skine lopticu sa zemlje i onda raspaljuje. Tako je odigrao na mec lopti ovde. Mozda nije raznovrsniji od recimo Mareja, ne igra toliko dobro na mrezi, ali je mnogo manje predvidljiv narocito kada je tesno. Plus je vrsan borac, ne ferca nikog, i ima podrsku jedne od najvecih teniskih nacija koja mu opet ne namece komplekse i pritisak kao Englezi Mareju. Edited by anantaram
Posted

Ima li potrebe za otvaranjem live topica?

Posted (edited)

Chardy-Dimitrov 4-4 u petomGrigor 6-4. Dupla na mec loptu, i onda poljubac na mrezi. Down under je to. :)

Edited by anantaram
Posted

robsonovoj servis daje ozbiljnu prednost. kod jelene to, naravno, nije slučaj <_< .

Posted
robsonovoj servis daje ozbiljnu prednost. kod jelene to, naravno, nije slučaj <_< .
nesto ne vidim da je iskoristila tu prednost za sada :P
Posted

Nema mala nikakvu narocitu servu. Bolja je Jeca mnogo za sada, poeni uglavnom zavise od nje.

Posted (edited)

opa, demantovala me jj na kraju ovog seta. dva servis vinera i jedan as cool.gif . 6:2

Nije klasican smarac. Kada odluci da okine, bilo forhend bilo bekhend, ima jedne od najbrzih udaraca na turu, i dobro zamaskirane. Ponekad koristi slajs kao sto to radi Federer, ceka balone kada protivnik ne moze da skine lopticu sa zemlje i onda raspaljuje. Tako je odigrao na mec lopti ovde. Mozda nije raznovrsniji od recimo Mareja, ne igra toliko dobro na mrezi, ali je mnogo manje predvidljiv narocito kada je tesno. Plus je vrsan borac, ne ferca nikog, i ima podrsku jedne od najvecih teniskih nacija koja mu opet ne namece komplekse i pritisak kao Englezi Mareju.
ma videla sam ja i te vinere, ume da raspali, nema šta, ali opet, ako vidim više od tri slajsa za redom sa iste strane, smorim se načisto. pogotovo ako je tako nesimpatičan lik u pitanju :Pedit:ma ume robson jako dobro da servira, demonstrirala je to par puta, naročito drugi servis ume da joj bude dobar.druga je stvar što joj danas ne ide nešto Edited by duda