Garnirung Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) :lol:Kakav gem, sunce ti...Čist brejk skuca sa glupostima, a onaj kao pokušaj forhenda mi natera suze od smeha.Mada je onaj dropšot odigrala ko matora, al džaba. Edited January 16, 2012 by Garnirung
tsva Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Taj dropshot joj je bio najgluplji i najnerezonskiji udarac u citavom gemu ali je usralo Ni ova druga nije nista bolja.
Garnirung Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Prošle godine 2. kolo, znači ispada iz prvih 100.Dotakla je ona neki vrh sa sirovim talentom, sad joj treba neki ozbiljniji trener da krene da polira malo, ako misli da uradi nešto više od ovoga.
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Nista od Tomika ovog puta. Zacudilo me koliko je pasivan bio u mecu. Mozda ga je pomeo Verdaskov dres?Ima li on neki bitnu pobedu, osim one serije sa Vimbldona?
bergasa19 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Lep raspad Tomica u 2 setu ima 3 vezane set lopte na verdaskov servis i propusti ih i onda u tajbreku normalno izgubi.
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 I na mec lopti si igrao slajseve. Kakav odvratan lik, buducnost tenisa ...Cestitam. <_<
Indy Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ozi komentar Why didn't his parents name him Andrew so the media could make puns out of A.Tomic
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 koliko je verdascov iq da mi je znati <_< tomiK dosadni smarač
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 (edited) koliko je verdascov iq da mi je znati <_< tomiK dosadni smaračNije klasican smarac. Kada odluci da okine, bilo forhend bilo bekhend, ima jedne od najbrzih udaraca na turu, i dobro zamaskirane. Ponekad koristi slajs kao sto to radi Federer, ceka balone kada protivnik ne moze da skine lopticu sa zemlje i onda raspaljuje. Tako je odigrao na mec lopti ovde. Mozda nije raznovrsniji od recimo Mareja, ne igra toliko dobro na mrezi, ali je mnogo manje predvidljiv narocito kada je tesno. Plus je vrsan borac, ne ferca nikog, i ima podrsku jedne od najvecih teniskih nacija koja mu opet ne namece komplekse i pritisak kao Englezi Mareju. Edited January 16, 2012 by anantaram
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Ima li potrebe za otvaranjem live topica?
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 (edited) Chardy-Dimitrov 4-4 u petomGrigor 6-4. Dupla na mec loptu, i onda poljubac na mrezi. Down under je to. :) Edited January 16, 2012 by anantaram
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 robsonovoj servis daje ozbiljnu prednost. kod jelene to, naravno, nije slučaj <_< .
freakns Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 robsonovoj servis daje ozbiljnu prednost. kod jelene to, naravno, nije slučaj <_< .nesto ne vidim da je iskoristila tu prednost za sada :P
anantaram Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Nema mala nikakvu narocitu servu. Bolja je Jeca mnogo za sada, poeni uglavnom zavise od nje.
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) opa, demantovala me jj na kraju ovog seta. dva servis vinera i jedan as . 6:2 Nije klasican smarac. Kada odluci da okine, bilo forhend bilo bekhend, ima jedne od najbrzih udaraca na turu, i dobro zamaskirane. Ponekad koristi slajs kao sto to radi Federer, ceka balone kada protivnik ne moze da skine lopticu sa zemlje i onda raspaljuje. Tako je odigrao na mec lopti ovde. Mozda nije raznovrsniji od recimo Mareja, ne igra toliko dobro na mrezi, ali je mnogo manje predvidljiv narocito kada je tesno. Plus je vrsan borac, ne ferca nikog, i ima podrsku jedne od najvecih teniskih nacija koja mu opet ne namece komplekse i pritisak kao Englezi Mareju.ma videla sam ja i te vinere, ume da raspali, nema šta, ali opet, ako vidim više od tri slajsa za redom sa iste strane, smorim se načisto. pogotovo ako je tako nesimpatičan lik u pitanju :Pedit:ma ume robson jako dobro da servira, demonstrirala je to par puta, naročito drugi servis ume da joj bude dobar.druga je stvar što joj danas ne ide nešto Edited January 16, 2012 by duda
Recommended Posts