Jean-Luc Picard Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kukuškin ukazom predsednika Kazahstana odlikovan ordenom...
Afterburner Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) tipsa <_< znala sam da ce da okine suvise rano u svom bolimeuvozasve nicimizazvanom stilu Nicolas Mahut treba da bude NIKOLA MAI (U se u ovom slučaju izgovara i piše kao I, poput prezimena Hugo - IGO) .svojevremeno je bilo neke price i pitali su njega kako se izgovara prezime i one rece mau sto je svima cudno bas iz razloga koje si naveoocigledno je neki izuzetaknole, fino, jos je u trenaznom rezimu Edited January 21, 2012 by Afterburner
SNARC Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Kukuškin ukazom predsednika Kazahstana odlikovan ordenom... Dzanko me je ekstremno razocarao, ocekivao sam kule i gradove od njega ove sezone :( Raonic izgleda kao momak koji bi mogao 10 kubika bukovine da iscepka za sat vremena,bez da se umori.
Garnirung Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Ha! Bez starca nema udarca. Lepih par lobova Lejtona.Iiiiii ložnja na tribinama Edited January 21, 2012 by Garnirung
Afterburner Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 pa dobro sezona je tek pocela, nisi valjda ocekivao kule i gradove avansno :D raonic izgleda veoma nerazvijeno, a opet izdzigljano, nadam se da je neka prolazna faza, kao vrba je povijen i nema ramenca
freakns Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 pa sad, takvi ciljevi i nisu nešto popularni. zbog takvog cilja je čak i ljubimac domaće (ozi) publike, lejton,onomad popio pristojne zvižduke. i bez toga mi je nesimpatičan lik, ali to nije razlog da danas ne ne navijam za njega :P ipak, moram da priznam da će to teško da mi ide. simpatičan je, i izgleda dobar momak, ovaj raonić.ti i ja cemo se super slagati cim priznas da potajno i ti navijas za Karolinicu pa vidis da u svim ostalim mecevima vise nego pravilno prosudjujes...
SNARC Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 pa dobro sezona je tek pocela, nisi valjda ocekivao kule i gradove avansno :D raonic izgleda veoma nerazvijeno, a opet izdzigljano, nadam se da je neka prolazna faza, kao vrba je povijen i nema ramencaPomenuo sam nesto ranije da sam od majke, koja inace obozava tenis i prati ga pre nego sto je izbila teniska revolucija u Srba, cuo cuo stav da je tajna Jankovog napretka i osvajanja turnira u prosloj godini brak,stabilizacija i smirivanje. Kanda je ipak ona htela mene da smiri i stabilizuje a Janko se nasao samo kao dobar reper.Jel bese Novak nalece na pobednika duela Raonic - Hjuit ?
freakns Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pomenuo sam nesto ranije da sam od majke, koja inace obozava tenis i prati ga pre nego sto je izbila teniska revolucija u Srba, cuo cuo stav da je tajna Jankovog napretka i osvajanja turnira u prosloj godini brak,stabilizacija i smirivanje. Kanda je ipak ona htela mene da smiri i stabilizuje a Janko se nasao samo kao dobar reper.Jel bese Novak nalece na pobednika duela Raonic - Hjuit ?eto, lepo ti je JLP objasnio :Di da, pobednik Raonic-Hewitt dolazi u pekaru...
duda Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ti i ja cemo se super slagati cim priznas da potajno i ti navijas za Karolinicu ma kako da ne, nego, sramota me da priznam :P raonićeva građa je stvarno smešna, ne deluje sportski ni malo. mislim da se to neće popraviti sa godinama, rekla bih da mu je takva genetika.
Jean-Luc Picard Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Ha! Bez starca nema udarca. Lepih par lobova Lejtona.To mu je bio TM u doba kad je bio na vrhuncu.... Edited January 21, 2012 by Jean-Luc Picard
freakns Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ma kako da ne, nego, sramota me da priznam :P poke her with the soft cushions! put her in the comfy chair!do you confess woman?btw, jel samo meni Murray izgleda nekako.... drugacije? gledao sam samo malo protiv Llodre, ali nekako mu je govor tela drugaciji, sigurniji... verovatno ce se opet urusiti kao kula od karata kada dodje do NJoleta, ali po prvi put moram priznati da je to tek 99% a ne 100% sigurno :)
Garnirung Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 To mu je bio TM u doba kad je bio na vrhuncu....Naravno, mada lobiranje Mićka nije laganica :D Smanjio je Maki malo self-destruction, mada tek treba neko da ga stisne ozbiljnije od Harisona. Kukuškin, teško, možda kad se dohvati sa Congom.
duda Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ha,ha, pa bio je i viktorov govor tela odličan kada je igrao sa lodrom na sporom betonu :D
anantaram Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 (edited) Kod muskih sve na mestu. Prva osmorka skoro kompletna u 1/4 finalu. Jedino sto je umesto Fisa tu Delpo, ali tako i treba da bude.edit Zaneo se. Ferer treba jos da dobije Gaskea. Edited January 23, 2012 by anantaram
Recommended Posts