Afterburner Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 jel? Pa zelim joj da mu uzme pelcer jer je u deficitu sa samoppuzdanjem, a on toga svakako ima i previse
freakns Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 picarde nesreco jel ti to oborilo tiket :DIzbegavaj zenetruer words have rarely been spoken
mandingo Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 truer words have rarely been spoken Ne znam dali si shvatio... to se odnosilo na kladionicu i zenski tenis. Ne na social & sexual lifestyle.
freakns Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 nisam shvatio mandingo, nacrtaj mi molim te! :P
Jean-Luc Picard Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jj lako pored buckaste laure, picarde nesreco jel ti to oborilo tiket :DJeste jeste.... ali jedan jak singl na Giants-e od sinoć ( jel čuješ ti ovo freak) čini da me savršeno briga za sve ostalo :DNarode, nit šta mogu da gledam nit šta mogu da pratim. Surovi kapitalizam zaživio i u državnoj upravi....:(
freakns Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jeste jeste.... ali jedan jak singl na Giants-e od sinoć ( jel čuješ ti ovo freak) čini da me savršeno briga za sve ostalo :Dsto mene jel briga? ja niti idem u kladionicu, niti navijam za Green Bay... meni je sezona propala kada je Tampa pukla :( doduse, da mrzim Giantse, to jeste :D
Jean-Luc Picard Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 sto mene jel briga? ja niti idem u kladionicu, niti navijam za Green Bay... meni je sezona propala kada je Tampa pukla :( doduse, da mrzim Giantse, to jeste :DNekako sam pogrešno skontao da si fan Giantsa. Izvinjavam se...
Afterburner Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 nekako sam pogresno skontala da je ovo teniska tema ' ko mi kriv kad pominjem kladionicunego...hajmo malo prognoze za meceve koji slede...
Jean-Luc Picard Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Mislim da bi Nole mogao da dobije... :D
Afterburner Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) sad da vidis kad volandri izmasakrira raonica, vec se pokazao kao fedov nemezis, mozda ce se istorija ponoviti :Dbtw, imam strahove da ce tipsa "rano da izadje" Edited January 16, 2012 by Afterburner
Jean-Luc Picard Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Pre će Vića da izadje i to mislim već večeras.
duda Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) hm, možda bi nole mogao sutra da dobije a sad ozbiljno. biće sutra mnogo gadno za igru. vrućina (to je ona vrelina što tera pred zahlađenje, najgora) i jak vetar. sigurno će biti neočekivanih rezultata.edit:ne bojim se za tipsu ni ič, vići bi se moglo itekako desiti da izleti Edited January 16, 2012 by duda
Afterburner Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 viktora vec racunam da je kupio povratnu, dajte nesto malo neverovatnije za prognozirati :D
Jean-Luc Picard Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 viktora vec racunam da je kupio povratnu, dajte nesto malo neverovatnije za prognozirati :DMukica Makica dvocifren broj vinera...
karambol Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Mukica Makica dvocifren broj vinera...Mnogo je kume...20 vinera, eeeej...
Recommended Posts