June 3, 2024Jun 3 Bio sam na FNC-u u Areni u subotu. Vrhunska zabava. Produkcija je svetski vrh, ljudi veseli i kulturni, ima i alkohol da se cirka bez gužvi. Dve poslednje borbe nisu ni bile loše po kvalitetu, a bile su i neizvesne. I Vasov meč u boksu golim šakama je bio zabavan iako je kvalitet krš. Bilo je za moj ukus previše završnica u prvoj rundi i kvalitet je generalno mnogo ispod produkcije i organizacije. Jedan iz ekipe se gadi borilačkih sportova a sad kaže da će obavezno opet da ide. Topla preporuka da se poseti sledeći FNC događaj.
June 6, 2024Jun 6 Jbg nekad ću sigurno ići da gledam al zasad mi liči na šopanje, Stošić i onaj Slovenac je fakat bio pošten nabod
June 7, 2024Jun 7 10 hours ago, ToniAdams said: Jbg nekad ću sigurno ići da gledam al zasad mi liči na šopanje, Stošić i onaj Slovenac je fakat bio pošten nabod Meč za titulu u velteru je bio vrhunski, ne bi ga se postidele ni mnogo veće organizacije. Fabian - Stošić je bio mnogo dobar gas jer je Mirjan bio totalni underdog a odlično su uradili trash talk i hajp i onda ga baci u dobar nokdaun nakon 5 sekundi u punoj areni, jedva se Stole izvukao. Kvalitet borbi je generalno mnogo ispod svega ostalog. Ovo im je najbolji card u istoriji i opet je većina mečeva bila bulja. Ali svejedno, bolje svakako nema bliže od Poljske a i taj KSW nije ne znam koji kvalitet. Sam event je lep doživljav, lepih par sati za ljubitelje MMA-ja. Više sa te strane preporučujem. e da, ja samo volim da gledam ali se ne razumem uopšte pa mi onda verovatno i manje smeta loša borba nego što bi nekome ko kapira tačno šta se dešava. Edited June 7, 2024Jun 7 by Heaviside
June 14, 2024Jun 14 ČenČen ozbiljno (violently) bolestan, kaže Dana. Umesto njega, velika koska za Vitakera imho, Ikram Aliskerov. Konor vs Čendler otkazano, novi main za 303 Poatan - Prohaska.
June 30, 2024Jun 30 2 hours ago, ToniAdams said: Bgm nije loš na šake Pereira snajper covek - hladan u razmenama ima bombu u levici - ako se ikad bude tukao sa Rakicem penzionisace ga pa cemo slusati u nekom novom podkastu kako su ga pokrali na bodove...
July 1, 2024Jul 1 Problem je šta sa pereirom, još jedino ankalaeva da izuje i da zaključa topik, ako se to desi ne vidim drugu opciju nego da ide u tešku
July 1, 2024Jul 1 Ankalaev je validna opcija, čak sam video da i Islam priziva tu borbu, kao nadrvaće ga. Možda sam neku borbu propustio, ali ja se nešto ne sećam da je rvanjem dobijao mečeve. Evo sad čitam da mu je grčko-rimski baza. Ako ima dva zuba u glavi, ići će na klinč i body-lock od prve sekunde, jednostavno nema smisla stajati s Poatanom.
July 1, 2024Jul 1 Pa nije ankalaev mogao matorog poljaka da završi, nešto se ne bih kladio da će ovog terminatora
July 1, 2024Jul 1 Nije ga ni pobedio, a ne završio. Rezime mu je zapravo vrlo sličan Rakićevom pre borbe protiv Jirija minus povrede. Inače, Rakić je dobio potvrdu od UFC-a da će se boriti u septembru, Evropa, London ja mislim. Kaže da bi voleo Hila, ali da je upravo Ankalaev realnija opcija jer je Hil povređen. Prihvatiće borbu protiv bilo koga iz top 10, ali njegove stranice i on sam pominju Ankalaeva za koga se priča da bi trebalo da pobedi nekoga iz top 5 pre nego što dobije meč za pojas. Što se eventualnog meča Ankalaev - Pereira tiče, nijedan poluteškaš ne može da bude bila šta drugo osim debeli autsajder protiv Poatana u ovom trenutku, a naročito borac kome su najveći skalpovi Smith, Walker i Volkan. Jeste mu baza rvanje ali tek treba da ga demonstrira u MMA i da izdrži faking 25 minuta da ga ovaj ludak ne pogodi nijednom. Rakiću tek ne bih dao skoro nikakve šanse protiv Pereire. On ume da rve, ali nije dovoljno priseban u meču da to i primeni. Kaže da mu je cilj da se bori 3 puta godišnje, sa jeftinijim kampovima sa puna sparinga u Americi u nekom od velikih timova i onda samo 2 nedelje u kampu samo za njega kako je do sada radio. Posle septembra hoće decembar i onda 3 puta i sledeće godine. Ide all-in, a realno i nema šta više da čeka. Nadam se da će da preživi sve to bez velikih posledica, a borba za pojas ako dođe - dođe. Edited July 1, 2024Jul 1 by Heaviside