zorglub Posted April 14, 2024 Posted April 14, 2024 U, dobra borba bila Oliveira - Tsarukyan, moglo je da ode na bilo koju stranu. Još mi nije jasno šta je ono bilo u prvoj, jel' Arman bio u downu od upkick-a, ili šta?
zorglub Posted April 14, 2024 Posted April 14, 2024 Ja bih sačekao bar dva-tri krštena borca kao izazov pre nego što padnem na Daninu hajp mašinu. 1
zorglub Posted April 14, 2024 Posted April 14, 2024 11 hours ago, mire said: šta uradi maks Sad odgledao. Volim Džastina više, ali realno samo sebe može da krivi. Odlučiš da je skroz ok da brawl-uješ sa Maxom na samom kraju 5e? 1
zorglub Posted April 16, 2024 Posted April 16, 2024 Valjalo bi malo da odmori sad. Nisam poznat kao dobar procenjivač karaktera, ali meni je Justin među najneisfoliranijim likovima u mma, jako mi je simpatičan i nikako ne bih voleo da završi kao Toni. Iako njegov stil borbe to nikako ne garantuje. To da li je morao u last seconds brawl, to su jednostavno on i Max, većina boraca bi svakako razumela svoje šanse i izbegla to po svaku cenu.
tacafaca Posted April 16, 2024 Posted April 16, 2024 Garant ga jos cepa glava od nokauta. Brutalan udarac.
zorglub Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 Nešto mi je nervozan i twitchy Dustin na konferenciji i fejs-ofu? Sad kad sam to napisao, verovatno će da nokautira Islama Očekujem kafanski pesničarski slugfest od co-main budaletina 1
zorglub Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 Sad sam odgledao 4. i 5. rundu na YT, malo mi je u žurbi i panici bio Islam da obezbedi takedown. Čime ga je otvorio onako Dastin, laktom? U svakom slučaju, još jedna borba koja će učvrstiti legendu o Habibu. Najavljen prelazak u 170, ali nisam siguran u ispravnost tog poteza. Bar se ne sećam da je Islam, za razliku od Habiba, ikada imao poteškoće sa skidanjem, nekako mi je prirodan u 155. Kapiram da otvaraju prelazak Usmanu u UFC. Striklend vs Kosta... i jedan i drugi dakle nisu kompletni idioti kao što su najavljivali na presici. 5 rundi Striklendovog marširanja unapred, 5 rundi Koste koji se povlači i pokušava nešto low-kikom ili spining-kikom, crk'o na kraju, a ovaj kao da je mogao još 5. Isto kao u njegovom meču sa pravim Afrikancem , poštujem opreznost i taktičnost kada se dva strajkera sretnu, ali ne želim više da čujem da je rvanje dosadno. Ljudi kenjaju Belalu za dosadne mečeve, a Striklendu se prašta sve, valjda jer je lajavac i zabavljač - van kaveza. 1
Recommended Posts