Jump to content

Featured Replies

20 minutes ago, ToniAdams said:

soldic da grebe i rukama i nogama da se vrati u ksw, da se ne bi uskoro borio za megdan

Prespavao sve. Sad gledam hajlajtse, pa i Šveđanin izgleda izubijan, nije valjda tako loš Soldić bio?

DJ :ziga:

a nema hed muvment ni najmanji, kod svakog kika spusta ruke kao usman onomad kad je popio nogu u vrat, ne dopada mi se sta defanzivno radi, a samo ofanziva mu tesko moze biti dovoljna u jacoj konkurenciji

sad sam pogledo majti mausa, jbg za mene je on definitivno GOAT

A znam sve, ali kategorija... Ima onaj Meksikanac, mislim da je čak i neporažen - to je bukvalno umetnost, nekakav viši stepen stvarnosti kako je boksovao, ali šta vredi kad ima 50 kila.

Stilistički - da, DJ je verovatno najzaokruženiji mma borac ikad.

a jeste to sve, al kad ga vidim kako mlejeTM i kako sa lakocom namece svoj stil bilo kome, ne mogu nekog drugog da metem ispred

10 godina stariji,protiv terminatora Rodtanga i preziveo rundu.

i to je i on bio solidno ofanzivan bogumi

cela priredba od sinoc za prespavati, makar mejn kard, sem ovih riba, lezbe i kineskinje, najgori pejpr vju ikad

Kakav ucitelj.

• 2 weeks later...

Gledam dokumentarac o Mcgregoru.Kako je lepo kaci u pravu.Conor je bio u piku forme ,nikakve povrede nista.Zivotna forma i godinu dana se spremao za odbranu od Khabiba.I djoka u 30 sekundi.

• 4 weeks later...

Gotivim obojicu, ali mi je ipak više krivo Dariusha nego što mi je drago zbog Oliveire. On je bar imao svojih 5 minuta, a Beneil ni taj meč za titulu nikako da dohvati.

Konačno, protivnik.

• 2 weeks later...

Trebalo bi otvoriti temu za grapplerske borilačke sportove, ne pripada mi bjj ovde... Uglavnom, naše gore list, novi teenage phenom, skoro prešla kod Danahera:

juce glavne dve borbe bile spektakl, stavise zenska borba jedna od najboljih zenskih borbi ikad koje sam gledao

:covid19: