zorglub Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 20 minutes ago, ToniAdams said: soldic da grebe i rukama i nogama da se vrati u ksw, da se ne bi uskoro borio za megdan Prespavao sve. Sad gledam hajlajtse, pa i Šveđanin izgleda izubijan, nije valjda tako loš Soldić bio? DJ
ToniAdams Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 a nema hed muvment ni najmanji, kod svakog kika spusta ruke kao usman onomad kad je popio nogu u vrat, ne dopada mi se sta defanzivno radi, a samo ofanziva mu tesko moze biti dovoljna u jacoj konkurenciji 1
ToniAdams Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 sad sam pogledo majti mausa, jbg za mene je on definitivno GOAT
zorglub Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 A znam sve, ali kategorija... Ima onaj Meksikanac, mislim da je čak i neporažen - to je bukvalno umetnost, nekakav viši stepen stvarnosti kako je boksovao, ali šta vredi kad ima 50 kila. Stilistički - da, DJ je verovatno najzaokruženiji mma borac ikad. 1
ToniAdams Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 a jeste to sve, al kad ga vidim kako mlejeTM i kako sa lakocom namece svoj stil bilo kome, ne mogu nekog drugog da metem ispred
askeladden Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 10 godina stariji,protiv terminatora Rodtanga i preziveo rundu.
ToniAdams Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 cela priredba od sinoc za prespavati, makar mejn kard, sem ovih riba, lezbe i kineskinje, najgori pejpr vju ikad 2
askeladden Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 Gledam dokumentarac o Mcgregoru.Kako je lepo kaci u pravu.Conor je bio u piku forme ,nikakve povrede nista.Zivotna forma i godinu dana se spremao za odbranu od Khabiba.I djoka u 30 sekundi.
zorglub Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Gotivim obojicu, ali mi je ipak više krivo Dariusha nego što mi je drago zbog Oliveire. On je bar imao svojih 5 minuta, a Beneil ni taj meč za titulu nikako da dohvati. 1
zorglub Posted June 24, 2023 Posted June 24, 2023 Trebalo bi otvoriti temu za grapplerske borilačke sportove, ne pripada mi bjj ovde... Uglavnom, naše gore list, novi teenage phenom, skoro prešla kod Danahera:
ToniAdams Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 juce glavne dve borbe bile spektakl, stavise zenska borba jedna od najboljih zenskih borbi ikad koje sam gledao
Recommended Posts