Jump to content
IGNORED

MMA

Schmeling

Recommended Posts

Posted

ma jok, prosto je protivnik koji najvise odgovara dzonsu za povratak na velika vrata, lik apsolutno nema pojma grepling i nekako deluje da nije previse pokusavao ni da nauci.

kapiram da ce kurtis blejd da nadhrva i dobije dzonsa ako se budu sreli, zivi bili pa videli :fantom:

Posted (edited)
5 hours ago, Zli Gli said:

Jones samo mu skini USADA sa vrata da moze na miru da se pici mandzom i nema zime za njega.Nije to Mcgregor i Till Pa da Alvarez i Cowboy drze ruke spustene A Wonderboy glumi kad pokusavas da provalis fatality na Mortal Combat protiv Tilla,nisam video vise promasaja 

Edited by askeladden
Posted

lol  bas mu je usada dosad smetala

Posted
1 minute ago, ToniAdams said:

lol  bas mu je usada dosad smetala

Pa i nije,al u 205 je imao sve prednosti ,A u mec sa Nganu nije hteo dok nije izasao na istu tezinu Pa makar ga Dana placao dve tri godine da se samo roka mandzom i nabija masu.

Posted

Meni ovo nekako proslo bez borbe, nije Gane bas toliko naivan da bi tako lako izgubio i ipak cenim da je uzeo lovu jer ovima nije bilo u interesu da dobije.

Onih par poklonjenih pobeda Dzonsu su doprinele da ne budem u armiji fanova:dry: Nganu bi ga verovatno nokautirao nazad u LHW, steta sto je zapalio. 

• +1 1
Posted

A videćemo sad protiv stipa ustaše, nadam se da je ostalo malo života u njemu

Posted (edited)

Ja sam Stipin fan, ali deluje mi kao da je razlupan totalno. Dovoljni su onaj KO + prikucavanje od strane Nganua da se više ne bude isti, a Stipe je i pre toga pretrpeo dosta štete. Izgleda i priča dosta lošije nego pre 5 godina recimo. 

Laganica ga dobija Jones po meni, nadam se da grešim. 

Edited by Heaviside
  • +1 2
  • 2 weeks later...
Posted

Gubio je do nokauta lagano, cak ga je i tu ovaj pritisnuo u cosak ali pogodio kontru i overio posle, svaka cast

Posted

Navukao ga ko mladog majmuna

• +1 1
Posted

+1

Klasična navlakuša. Isforsirano se povukao i stao u dupli dek, znao da će Pereira da nagrne i kojim kombinacijama će da priđe. Doduše mogao je i pored svega da popije i on neku bombu ali nije.

• +1 1
Posted

Ne mogu da nađem ceo meč, samo nekakve hajlajtse i preskoke - jel' neko makar pokušao nešto što liči na rvanje? Jbg, biću matoro džangrizalo, ali ovo nije mma. Što je najgore, nije ni kikboks. Sad gledam top 15 middleweight-a i od onih koje prepoznajem, Vitaker mi izgleda kao najbolji grappler, iako mu je to pre svega defanzivna specijalnost. Do skoro su tu bili Romero, Rokhold, Weidman, Jacare, a ja im želim nekog kršnijeg junošu sa Kavkaza da ih sve izokreće k'o palačinke.

• +1 1
Posted (edited)

izi je klasa, pocistio je diviziju i onda mu je dosao monstrum iz proslosti, pobedio ga i ipak je nasao nacin da se vrati. 

nadam se da ce pereira ici gore, ovo nije nejgova kategorija. 

Edited by Кристофер Лумумбо
  • +1 1
Posted
12 hours ago, zorglub said:

Ne mogu da nađem ceo meč, samo nekakve hajlajtse i preskoke - jel' neko makar pokušao nešto što liči na rvanje? 

Zašto bi to radili?

• +1 1