Zli Gli Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 https://www.bjpenn.com/mma-news/ufc/colby-covington-says-jon-jones-vs-ciryl-gane-looked-like-it-was-a-work-maybe-jon-jones-brothers-went-over-to-france/ Ne volim Kovingtona nikako ali delim njegovo misljenje 100% u ovom slucaju, Gane uzeo lovu 1
ToniAdams Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 ma jok, prosto je protivnik koji najvise odgovara dzonsu za povratak na velika vrata, lik apsolutno nema pojma grepling i nekako deluje da nije previse pokusavao ni da nauci. kapiram da ce kurtis blejd da nadhrva i dobije dzonsa ako se budu sreli, zivi bili pa videli
askeladden Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 (edited) 5 hours ago, Zli Gli said: https://www.bjpenn.com/mma-news/ufc/colby-covington-says-jon-jones-vs-ciryl-gane-looked-like-it-was-a-work-maybe-jon-jones-brothers-went-over-to-france/ Ne volim Kovingtona nikako ali delim njegovo misljenje 100% u ovom slucaju, Gane uzeo lovu Jones samo mu skini USADA sa vrata da moze na miru da se pici mandzom i nema zime za njega.Nije to Mcgregor i Till Pa da Alvarez i Cowboy drze ruke spustene A Wonderboy glumi kad pokusavas da provalis fatality na Mortal Combat protiv Tilla,nisam video vise promasaja Edited March 24, 2023 by askeladden
askeladden Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 1 minute ago, ToniAdams said: lol bas mu je usada dosad smetala Pa i nije,al u 205 je imao sve prednosti ,A u mec sa Nganu nije hteo dok nije izasao na istu tezinu Pa makar ga Dana placao dve tri godine da se samo roka mandzom i nabija masu.
Zli Gli Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Meni ovo nekako proslo bez borbe, nije Gane bas toliko naivan da bi tako lako izgubio i ipak cenim da je uzeo lovu jer ovima nije bilo u interesu da dobije. Onih par poklonjenih pobeda Dzonsu su doprinele da ne budem u armiji fanova Nganu bi ga verovatno nokautirao nazad u LHW, steta sto je zapalio. 1
ToniAdams Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 A videćemo sad protiv stipa ustaše, nadam se da je ostalo malo života u njemu
Heaviside Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 (edited) Ja sam Stipin fan, ali deluje mi kao da je razlupan totalno. Dovoljni su onaj KO + prikucavanje od strane Nganua da se više ne bude isti, a Stipe je i pre toga pretrpeo dosta štete. Izgleda i priča dosta lošije nego pre 5 godina recimo. Laganica ga dobija Jones po meni, nadam se da grešim. Edited March 25, 2023 by Heaviside 2
Zli Gli Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Gubio je do nokauta lagano, cak ga je i tu ovaj pritisnuo u cosak ali pogodio kontru i overio posle, svaka cast
Heaviside Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 +1 Klasična navlakuša. Isforsirano se povukao i stao u dupli dek, znao da će Pereira da nagrne i kojim kombinacijama će da priđe. Doduše mogao je i pored svega da popije i on neku bombu ali nije. 1
zorglub Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Ne mogu da nađem ceo meč, samo nekakve hajlajtse i preskoke - jel' neko makar pokušao nešto što liči na rvanje? Jbg, biću matoro džangrizalo, ali ovo nije mma. Što je najgore, nije ni kikboks. Sad gledam top 15 middleweight-a i od onih koje prepoznajem, Vitaker mi izgleda kao najbolji grappler, iako mu je to pre svega defanzivna specijalnost. Do skoro su tu bili Romero, Rokhold, Weidman, Jacare, a ja im želim nekog kršnijeg junošu sa Kavkaza da ih sve izokreće k'o palačinke. 1
Кристофер Лумумбо Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 (edited) izi je klasa, pocistio je diviziju i onda mu je dosao monstrum iz proslosti, pobedio ga i ipak je nasao nacin da se vrati. nadam se da ce pereira ici gore, ovo nije nejgova kategorija. Edited April 9, 2023 by Кристофер Лумумбо 1
ToniAdams Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 12 hours ago, zorglub said: Ne mogu da nađem ceo meč, samo nekakve hajlajtse i preskoke - jel' neko makar pokušao nešto što liči na rvanje? Zašto bi to radili? 1
Recommended Posts