Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Nije Novak dobio koliko je Marej izgubio.Zato je Marej Marej, a Novak Novak :fantom:
sta je bre izgubio? igrao je junacki i hrabro. u tie breaku je napadao kao nikada. NJole je sve mec lopte odradio perfektno, nista tu Murray nije mogao
Posted
Nije Novak dobio koliko je Marej izgubio.Zato je Marej Marej, a Novak Novak :fantom:
To tako izgleda na prvi pogled. Novak je opet poklonio gomilom gresaka prvi set. Prvo, na 5-4, za Novaka i servis Mareja 0-30 i Novak pravi gomilu gresaka iako Marej prvi servis nije pogodio. Zatim kod svog servisa ima 40-0 pravi gomilu gresaka i gubi gem a zatim i set.Uzgred, Novak je dao Mareju sansu i u tie-breaku, kada je imao prednost 4-3 i dva svoja servisa, kada gubi oba svoja servisa i Marej dolazi na mec loptu.Vratilo se za USO ali nece vise imati srece kao danas. On bolje igra do trenutka kada treba da zavrsi a onda se stisne i pravi gomilu gresaka.
Posted

Najbolje obožavam da propustim (prespavam) meč, onda vidim pobeda, onda ovde pročitam play by play i onda čekam neke highlightse na YT. Milina. :)

Posted

Marej je imao mec na tacni i izgubio ga. Sta tu nije jasno :fantom:

Posted (edited)
Vratilo se za USO ali nece vise imati srece kao danas.
ja ne kapiram o kojoj ti sreći pričaš.ako je neko danas imao sreće, onda je to marej, toliko da je viško u jednom momentu kukao kako je sklopio pakt sa mrežom.novakov problem je velika pasivnost sa kojom je ušao u ovaj meč, i to nije prvi put da radi, bilo je tako i sa rafom u nekim mečevima, pa kada ga rafa pritera na rub poraza, onda se novak seti da ume da bude agresivan.isto smo videli i danas.ostavila sam statistiku meča. evo statistike prvog i drugog seta, pa prosudite samiiAO2AsLaHEevQ.pngi8LRZSeLPIY9T.pngnije sada maki baš agresivna zver postao, prosto mu je novak u dobrom delu meča svojom pasivnošću dopustio da tako igra. Edited by duda
Posted
ja ne kapiram o kojoj ti sreći pričaš.ako je neko danas imao sreće, onda je to marej, toliko da je viško u jednom momentu kukao kako je sklopio pakt sa mrežom.novakov problem je velika pasivnost sa kojom je ušao u ovaj meč, i to nije prvi put da radi, bilo je tako i sa rafom u nekim mečevima, pa kada ga rafa pritera na rub poraza, onda se novak seti da ume da bude agresivan.isto smo videli i danas.ostavila sam statistiku meča. evo statistike prvog i drugog seta, pa prosudite samiiAO2AsLaHEevQ.pngi8LRZSeLPIY9T.pngnije sada maki baš agresivna zver postao, prosto mu je novak u dobrom delu meča svojom pasivnošću dopustio da tako igra.
Sreca je kada bez gledanja pogodis blizu linije kroz noge bez gledanja. Da nije mozda to svesno uradio?To je mozda bio i prelomni trenutka u Novakovoj glavi. Nekako od tog trenutka je sve pocelo da se okrece, iako je imao pad u tie-breaku.
Posted
Marej je imao mec na tacni i izgubio ga. Sta tu nije jasno :fantom:
nije mi jasno gde si ti video da je imao mec na tacni? u kom to momentu je Murray imao mec na tacni i izgubio ga? na kraju drugog seta obojica su igrali perfektan tenis, i iako sam siguran da bi ti igrao bolji, molio bih te da objasnis sta je to Murray mogao drugacije da uradi(osim da lupi 4 asa na 5-4) pa da ne izgubi?Djokovic je dobio ovaj mec, nije ga Murray izgubio
Posted

Moj je utisak da se Novak pomirio sa porazom pre onog kroznogepoena. A da ti objasnjavam, ne bi ovaj put.

Posted
Najbolje obožavam da propustim (prespavam) meč, onda vidim pobeda, onda ovde pročitam play by play i onda čekam neke highlightse na YT.Milina. :)
E ovo je pravi Glas RazumaN :D
Posted
Sreca je kada bez gledanja pogodis blizu linije kroz noge bez gledanja. Da nije mozda to svesno uradio?To je mozda bio i prelomni trenutka u Novakovoj glavi. Nekako od tog trenutka je sve pocelo da se okrece, iako je imao pad u tie-breaku.
jeste sreća, kako da nije, al' koliko je sreća marej imao pre toga, a novak glupog i nepotrebnog pusheraja.naravno, mogao je novak vrlo lako da izgubi ovaj meč, al' mogao je i lakše da ga dobije, al' sve je to u domenu šbbkbb i ne znači mnogo.ono što znači, je da je novak konačno ove godine dobio nekog od velike trojkei i to u tesnom meču i zato je ova pobeda od velikog značaja za njega.tim pre, što je izvojevana na ovakav način.i da, @rene, jeste i marej spasavao meč lopte vinerima, al' je odnos 5:2
Posted

Dobijao je Novak i ranije meceve gde je protivnik imao mec loptu, ali ne znam da li je bas nekad bilo pet?Ovaj turnir je posluzio za izjednacavanje i obaranje nekih rekorda.Novak i Fed jedini imaju sva finala mastersa.Ista dvojica (uz Agasija) imaju po sedam razlicitih masters titula.U toku jedne godine najvise finala (6) su odigrali Fed 2006. , Novak 2011. i 2012. (ceka ga jos Pariz da se osami na vrhu).Ako se zna da je Novak lane uzeo najvise masters titula u jednoj sezoni (5) onda je zaista u vrhu svih lista koje se ticu turnira masters serije.

Posted
nije mi jasno gde si ti video da je imao mec na tacni? u kom to momentu je Murray imao mec na tacni i izgubio ga? na kraju drugog seta obojica su igrali perfektan tenis, i iako sam siguran da bi ti igrao bolji, molio bih te da objasnis sta je to Murray mogao drugacije da uradi(osim da lupi 4 asa na 5-4) pa da ne izgubi?Djokovic je dobio ovaj mec, nije ga Murray izgubio
Ajde ne preteruj... Je l' si ti gledao mec? Eto kad smo kod tog gema (na 5:4), je l' se secas poslednjeg poena u gemu? Sta, nije mogao bolje?
Posted
jeste sreća, kako da nije, al' koliko je sreća marej imao pre toga, a novak glupog i nepotrebnog pusheraja.naravno, mogao je novak vrlo lako da izgubi ovaj meč, al' mogao je i lakše da ga dobije, al' sve je to u domenu šbbkbb i ne znači mnogo.ono što znači, je da je novak konačno ove godine dobio nekog od velike trojkei i to u tesnom meču i zato je ova pobeda od velikog značaja za njega.tim pre, što je izvojevana na ovakav način.i da, @rene, jeste i marej spasavao meč lopte vinerima, al' je odnos 5:2
Ne vidim kakva je to sreca za Mareja ako se Novak stegne i igra alibi, puserajske cak i balon lopte po sredini bez dubine ili promasuje zicer voleje u zavrsnim gemovima?!Ali se slazem da je vazno da je konacno dobio nekog iz prva tri posle duze pauze.