Jump to content

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

ma vazi :)

• Replies 1.2k
  • Views 116.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad.  Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim,

• NG, malo kanapea i vino, Švarcvald . Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpic

Posted Images

hvala za info za cicoke, ja to do sad spazila nisam. ako moze jos jedna pomoc gde se moze naci melasa? hocu da pravim gingerbread kolacice.
uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekwub.gifmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..

E fala, i mene zanimo melasa, htedoh bostonski gra' da oprovam spremit onomad.

• Author
uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekwub.gifmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..
muscovado: uvek ima u Veru nekoliko vrsta. ima i onaj koji toliko vuce na kafu da mu kafa ni ne trebanego imam problem, kolege: ja bih pio veceras, ali cu sutra biti u slaboj kondiciji za pijenje. sta da radim?

Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne...

Dezert je resen u vidu princes krofni.

šnenokle ili rožada? ili ništa? ionako ne volim slatkiše a i za ovo bih morala da zamolim mamu - koja bi jedva dočekala a kojoj samo neke teške torte padaju na pamet što su kod nje inače svakodnevna pojava, ništa spec za ng.

Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne...
:lol: koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim.

bajadereedit: @lucia

Edited by funk soul sister

ne volim bajedere, one su mi već 'teže'edit: ali ako ništa ne naručim za sebe, na kraju ću ipak završiti sa nekom od maminih turbo torti

Edited by Lucia

:lol: koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim.
:D willkommen Čekamo proleće...
  • Author

historian je moj brat po rebarcima!

napravili ste vec ta rebarca, nista ne prijavljujete?!

• Author

pa jos se salamure, to je za NG gozbu! nego mesar Shicko pitao Historiana da li sam mu ja brat

Edited by Marko M. Dabovic

Da, da, marinizacija u toku... Kaže Šicko: "ličite, samo on (Dabović) ima naočare" :DEdip: i ti si se Vaso interesovao za pecanje onomad?

Edited by historian