Jump to content
IGNORED

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
hvala za info za cicoke, ja to do sad spazila nisam. ako moze jos jedna pomoc gde se moze naci melasa? hocu da pravim gingerbread kolacice.
uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekwub.gifmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..
Posted

E fala, i mene zanimo melasa, htedoh bostonski gra' da oprovam spremit onomad.

Posted
uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekwub.gifmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..
muscovado: uvek ima u Veru nekoliko vrsta. ima i onaj koji toliko vuce na kafu da mu kafa ni ne trebanego imam problem, kolege: ja bih pio veceras, ali cu sutra biti u slaboj kondiciji za pijenje. sta da radim?
Posted

Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne...

Posted

Dezert je resen u vidu princes krofni.

Posted

šnenokle ili rožada? ili ništa? ionako ne volim slatkiše a i za ovo bih morala da zamolim mamu - koja bi jedva dočekala a kojoj samo neke teške torte padaju na pamet što su kod nje inače svakodnevna pojava, ništa spec za ng.

Posted
Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne...
:lol: koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim.
Posted (edited)

bajadereedit: @lucia

Edited by funk soul sister
Posted (edited)

ne volim bajedere, one su mi već 'teže'edit: ali ako ništa ne naručim za sebe, na kraju ću ipak završiti sa nekom od maminih turbo torti

Edited by Lucia
Posted
:lol: koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim.
:D willkommen Čekamo proleće...
Posted

historian je moj brat po rebarcima!

Posted

napravili ste vec ta rebarca, nista ne prijavljujete?!

Posted (edited)

pa jos se salamure, to je za NG gozbu! nego mesar Shicko pitao Historiana da li sam mu ja brat

Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

Da, da, marinizacija u toku... Kaže Šicko: "ličite, samo on (Dabović) ima naočare" :DEdip: i ti si se Vaso interesovao za pecanje onomad?

Edited by historian