Jump to content

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

ma vazi :)

hvala za info za cicoke, ja to do sad spazila nisam. ako moze jos jedna pomoc gde se moze naci melasa? hocu da pravim gingerbread kolacice.
uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekwub.gifmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..

E fala, i mene zanimo melasa, htedoh bostonski gra' da oprovam spremit onomad.

• Author
uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekwub.gifmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..
muscovado: uvek ima u Veru nekoliko vrsta. ima i onaj koji toliko vuce na kafu da mu kafa ni ne trebanego imam problem, kolege: ja bih pio veceras, ali cu sutra biti u slaboj kondiciji za pijenje. sta da radim?

Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne...

Dezert je resen u vidu princes krofni.

šnenokle ili rožada? ili ništa? ionako ne volim slatkiše a i za ovo bih morala da zamolim mamu - koja bi jedva dočekala a kojoj samo neke teške torte padaju na pamet što su kod nje inače svakodnevna pojava, ništa spec za ng.

Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne...
:lol: koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim.

bajadereedit: @lucia

Edited by funk soul sister

ne volim bajedere, one su mi već 'teže'edit: ali ako ništa ne naručim za sebe, na kraju ću ipak završiti sa nekom od maminih turbo torti

Edited by Lucia

:lol: koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim.
:D willkommen Čekamo proleće...
  • Author

historian je moj brat po rebarcima!

napravili ste vec ta rebarca, nista ne prijavljujete?!

• Author

pa jos se salamure, to je za NG gozbu! nego mesar Shicko pitao Historiana da li sam mu ja brat

Edited by Marko M. Dabovic

Da, da, marinizacija u toku... Kaže Šicko: "ličite, samo on (Dabović) ima naočare" :DEdip: i ti si se Vaso interesovao za pecanje onomad?

Edited by historian