Čutura Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 hvala za info za cicoke, ja to do sad spazila nisam. ako moze jos jedna pomoc gde se moze naci melasa? hocu da pravim gingerbread kolacice.uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..
MachineGunEtiquette Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 E fala, i mene zanimo melasa, htedoh bostonski gra' da oprovam spremit onomad.
Аврам Гојић Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 uznes Muscovado secer, sipas u vodu do zasicenja i grejes, ne sme da kljuca, kad se sve lepo istopi moze u zatvorenoj flasi da stoji godinama, ja jos imam od pre par godina i nista mu ne fali, i ima fenomenalan smekmuscovado je mogao da se nadje u merkatoru..muscovado: uvek ima u Veru nekoliko vrsta. ima i onaj koji toliko vuce na kafu da mu kafa ni ne trebanego imam problem, kolege: ja bih pio veceras, ali cu sutra biti u slaboj kondiciji za pijenje. sta da radim?
Skyhighatrist Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne...
*edited by mod Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Dezert je resen u vidu princes krofni.
Lucia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 šnenokle ili rožada? ili ništa? ionako ne volim slatkiše a i za ovo bih morala da zamolim mamu - koja bi jedva dočekala a kojoj samo neke teške torte padaju na pamet što su kod nje inače svakodnevna pojava, ništa spec za ng.
yolo Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Večeras par piva i sprava light, sutra zalet od podne... koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim.
belch Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) bajadereedit: @lucia Edited December 30, 2011 by funk soul sister
Lucia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) ne volim bajedere, one su mi već 'teže'edit: ali ako ništa ne naručim za sebe, na kraju ću ipak završiti sa nekom od maminih turbo torti Edited December 30, 2011 by Lucia
Skyhighatrist Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 koji si ti car, moram da si dopisem na novogodisnju rezoluciju da me vodis na pecanje na neko zajebano mesto, mozda konacno nesto i ufatim. :D willkommen Čekamo proleće...
Аврам Гојић Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 historian je moj brat po rebarcima!
yolo Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 napravili ste vec ta rebarca, nista ne prijavljujete?!
Аврам Гојић Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 (edited) pa jos se salamure, to je za NG gozbu! nego mesar Shicko pitao Historiana da li sam mu ja brat Edited December 30, 2011 by Marko M. Dabovic
Skyhighatrist Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) Da, da, marinizacija u toku... Kaže Šicko: "ličite, samo on (Dabović) ima naočare" :DEdip: i ti si se Vaso interesovao za pecanje onomad? Edited December 30, 2011 by historian
Recommended Posts