gospa buba Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 maslinke sa feta sirom (ili nekim sličnim)onaj aramov djem od ljubichastog luka sa suvim grozdjem, pa na fetu i ozgo pecheno seme suncokreta i bundeve.humus u 2 ukusa.ushtipke sitne.sent from bubamoto 2
aram Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 1 hour ago, gospa buba said: onaj aramov djem od ljubichastog luka hvala na podsećanju, evo se dinsta
duda Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 pa dajte recept za tog đemu, imam ljubičastog luka na izvoz, propašće mi, i još sa planine, 100% organski
gospa buba Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 aj nek aram kaze prvi pa cu ja da variram na temu mada mislim da ima ovde negde.sent from bubamoto
duda Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 (edited) 4 minutes ago, gospa buba said: aj nek aram kaze prvi pa cu ja da variram na temu mada mislim da ima ovde negde. sent from bubamoto fala, sada sam pronašla, čitam neki su (aram) pravili sa šećerom, neki (gospa buba ) sa suvim grožđem, a skyhighatrist sa svežim crnim grožđem evo Edited December 25, 2020 by dùda
gospa buba Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 zavisilo je od sezone, mozesh i visnje umesto grozdja ili jagode/borovnice. ja najvolim suvo grozdje, a i uvek imam.sent from bubamoto
duda Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Just now, gospa buba said: zavisilo je od sezone, mozesh i visnje umesto grozdja ili jagode/borovnice. ja najvolim suvo grozdje, a i uvek imam. sent from bubamoto a to suvo grpžđe se stavi kada i luk, tj, treba sve da se udinsta mada, imam i finih, divljih borovnica zamrznutih, kontam da bi i sa njima to bilo lepo di je @aram pokušavam da shvatim od silnih kombinacija, šta je tu bitno, da ne promašim, a verovatno je bitno to malo šećera da se doda (ili ako ide suvo grožđe onda ne), balsamica i ne znam da li je coca-cola obavezna ? ja bih je rado izblega
gospa buba Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 bitno ti je lukac, grozdje, neka masnoca, soja sos, sol i biber, shto se mene tiche ja stavim i majchine dushice pri kraju.a grozdjice otprlike na pola lukaz vremenski, one se brzo razgrade.da, ide mi i neko sirce ili limun pred kraj, samo malo, da prebaci preko maksimuma sent from bubamoto 1
aram Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Ja koka kolu ne stavljam, balsamico i deci crvenog vina. Dok se dinsta luk na početku stavim i 3-4 zvezdasta anisa, kad puste miris, bacim ih. Dodavao sam i neka sitna bobičasta voća tu i tamo, ljute papričice ponekad, jednom i paradajzčičiće, ali nekako najvolem svedenu verziju, naročito ako imam dobar luk. 1
gospa buba Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 ima slobode dosta, u sushtini.sent from bubamoto 1
duda Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Dajte sliku ko ima, @aram reče da pravi. Da vidim kako to na kraju treba da izgleda.
renne Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 https://images.app.goo.gl/HGzRDU7gVV7R25D4A 1
aram Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 tako nekako žena se raspričala, već sat vremena na telefonu, a ja bolje da ne slikam mojim, dobićeš jednu ljubičastu fleku sasvim neprivlačnu
Recommended Posts