Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

E, u pravu si. On je to izjvaljivao i pomenuo da je to sve bilo telefonski, a tu ima prosotra za njegov talenat, laži i obmane

• Replies 1.7k
  • Views 175k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pojavija se Sijarto, odgovori su sami banger do bangera

No image preview

Orbanov čovjek nestao nakon izbora. Sad je progovorio, za...

MAĐARSKI ministar vanjskih poslova na odlasku, Péter Szijjártó, konačno je prekinuo šutnju.

Za sve je kriva Ukrajina.

Sijarto & Lorinc Mesaroš AKA Instalater

mariah-carey-i-dont-know-her-02.gif

17770227928324401698680894738467.jpg

Kakva mašina od čoveka

Meni je ovaj Sijarto mnogo bliži onome kako će se ponašati AV kad sidje sa vlasti nego Orban...

u toku daljeg jačanja mađarsko-srpskih odnosa, primarni cilj će uvek biti dalje olakšavanje položaja Mađara koji žive u Srbiji i podsticanje njihovog prosperiteta u njihovoj domovini. Istovremeno, jasno sam stavio do znanja predsedniku da očekujemo suštinske promene u transparentnosti i efikasnosti korišćenja sredstava iz matice, te da nećemo prihvatiti da vojvođanski mađarski mediji, koji rade uz podršku matice i pod kontrolom SVM-a, služe kao direktni kanal za propagandu Fidesa. Nisam dobio umirujuće objašnjenje o tome kako se moglo dogoditi da se, tokom dve godine, ime najjače mađarske stranke (TISZA) pomene samo dva puta u programima vojvođanske Pannon RTV. Takođe smatram neprihvatljivim da je ista ta televizija o mom govoru u izbornoj noći izvestila tako što su, po političkom nalogu, isekli deo govora upućen našoj mađarskoj braći i sestrama u inostranstvu. Takođe sam rekao predsedniku da će vlada TISZA-e ispitati korišćenje podrške matice deset godina unazad, a istražićemo i izborne zloupotrebe zabeležene u vezi sa glasanjem putem pošte. Sa zadovoljstvom sam prihvatio predsednikov poziv. Prema mojim planovima, posetiću našu mađarsku braću i sestre u Vojvodini negde tokom leta.

https://x.com/novinarupenziji/status/2047967923826729388

Ouch!

Ovo je nedvosmislena pretnja...

Deset godina unazad, taman kako treba

+1. Maðarski Džejms Hetfild nezgodan igrač.

Pratim ga na Tviteru i gledam ko će biti novi ministri... sve sama struka, ljudi sa ozbiljnim karijerama. Ljubomoran sam neumereno na Mađare

Orbán-linked oligarchs are transferring tens of billions of forints to the United Arab Emirates, the United States, Uruguay, and other distant countries.

I am aware that Hungary’s National Tax and Customs Administration (NAV), based on reports from banks, has suspended several high-value transfers linked to Antal Rogán’s circle on suspicion of money laundering. I call on the leadership of NAV to immediately freeze these stolen funds.

I once again call on the Prosecutor General, the National Police Chief, and the head of NAV to detain the criminals who have caused thousands of billions of forints in damage to the Hungarian people, and not to allow them to flee — before the formation of a TISZA government — to countries from which extradition is currently not possible.

I am also aware that Orbán-linked oligarchs have begun selling TV2 and other media outlets at below-market prices, including the Rogán-linked propaganda flagship, Lounge Event Kft.

I call on responsible domestic and international investors to refrain from acquiring assets linked to the mafia; otherwise, they may find themselves facing the National Office for Asset Recovery and Protection.

I have also been informed that several oligarch families have already left the country, and that the Mészáros family is expected to travel to Dubai in the coming days. According to reports, several influential oligarch families have already withdrawn their children from school and are arranging trusted security personnel for their departure. (Péter Magyar: X)

Nevernim Tomama koji ne veruju da se protiv korupcije može (iz)boriti. Jako im držim fige da uspeju, zato što se onda i mi možemo dobrim primerom rukovoditi.

Deluje da je izbor ministara vrlo dobar, posebno Balinta Rufa cenim kao intelektualca i političkog analitičara, a kroz emisije je provejavalo da ima nekakvu savetodavnu ulogu. Tehnokratska meritokratija, nadam se da će dobar posao uraditi svi.

Edited by Facundo Orellana

Sta radi covek

Mi iz Vojvodine mozemo da dodjemo do pasosa, samo kazem

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.