Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

44 minutes ago, Djuro said:

Jutros su poceli da broje glasove stigle iz inostranstva.

Raste prednost Tisza (trenutno 140) i smanjuje se broj mandata fidesza.

Jedan glasac je ubacio apple tag u glasacki listic , pa u glasacku kutiju. Bio je ubedjen da vlast menja glasacke kutije na putu do Bp.

Prijatno se iznenadio da su tag pronasli.

Da, okrenuli su tri oblasti u kojima je Fides vodio... jedna od njih je Tolna county 03 gde je finalni skor 900 razlike za kandidata Tise a vodio je Fidesov sa 170. A većina je sa 100% obrađenih glasova tako da ne očekujem više promena. Jedna oblast se ponovo broji gde je kandidat Tise imao samo 48 glasova prednosti i to je to.

Bio sam uveren da će glasovi iz inostranstva da pomognu Fidesu da okrene još neku oblast kad ono suprotno

• Replies 1.7k
  • Views 175.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

12 minutes ago, 189- said:

ja kada sam glasao preko poste, tj dolazio jedan lik da mi pokupi kovertu, meni drugari iz zajebancije rekli da mi glas ovako preko poste sigurno ide fideszu

vrv su u pravu. Ali to je drugo, Ti glasovi su manje bitni.

14 minutes ago, arheolog1981 said:

Da, okrenuli su tri oblasti u kojima je Fides vodio... jedna od njih je Tolna county 03 gde je finalni skor 900 razlike za kandidata Tise a vodio je Fidesov sa 170. A većina je sa 100% obrađenih glasova tako da ne očekujem više promena. Jedna oblast se ponovo broji gde je kandidat Tise imao samo 48 glasova prednosti i to je to.

Bio sam uveren da će glasovi iz inostranstva da pomognu Fidesu da okrene još neku oblast kad ono suprotno

To su ljudi koji su pobegli u inostranstvo upravo zbog fidesza i Orbanove politike, nije realno da vecina glasa sa njih.

Glasači po ambasadama i konzularnim predstavništvima, kao i studenti po većim gradovima nisu Fidesovo glasačko telo. Jedna izborna jedinica je okrenuta i 2022. u Budimpešti.

Novi sultan, danas nazvao Fides organizovanom kriminalnom grupom. Između ostalog je bilo reči, kako su poslanici vlasti vraćali sredstva stranci. Za Mi Hazánk (antivakseri I ultranacionalisti) je rekao da ih ima manje u parlamentu, nego što Snežana ima patuljaka, pa će im pomoći oko inicijativa za osnivanje novih parlamentarnih odbora. Super je ovako politički nekorektan.

Jel pao kod nas neki gradonačelnik ili predsednik opštine nakon 5. oktobra 2000. godine?

koliko se secam - ni jedan. na tuzilastvo, sud, osudu. videcemo i ovde sta ce biti.

u cg ih gomilu pohapsili, digli neke optuznice (neke i nisu, nego vec par godina, kao, spremaju) ali osudjen - niko. jos im placamo odstete.

poz

On 17. 4. 2026. at 10:21, Mel said:

Ja gledam u Srbiji, ovo su bas promene kod nas:

image.png

ono kad pobedis u obe konkurencije rolleyes

I Đinđić je uveo vjeronauku u škole

Samo da nema problema sa nogom, kao Djindjic i Tito.

Valjda neće...

Inače je opovrgnuto da je ona sigurno ministar, iako kažu da ima solidnu reputaciju, ali je vezana za obrazovni sistem katoličkih škola.

Potvrdio je juče, da će ministar finansija biti Andraš Karman, a Ištvan Kapitanj (bio je izvršni potpredsednik u Šelu) će biti ministar privrede. Anita Orban je najavljena kao odgovorna za spoljne poslove, a plesač Žolt Hegediš za zdravstvo. Mnogostruko bolje deluje od Orbanove poslednje praziluk brigade. Gde je ministar privrede bio muška verzija Ane Brnabić, a bivši pandur je dužio i zdravstvo pored unutrašnjih dela.

15 minutes ago, Facundo Orellana said:

muška verzija Ane Brnabić

Say what?

1 hour ago, mackenzie said:

I Đinđić je uveo vjeronauku u škole

Fake news.

20 minutes ago, Facundo Orellana said:

a bivši pandur je dužio i zdravstvo pored unutrašnjih dela.

+ obrazovanje wtf

Pri tome je rec o liku od 80g, koji jeizasao jos iz komunistickog sistema, a vec 35 godina drzi sve konce mafije, nocnog zivota, kompanije obezbedjenja itd itd.

Jedan od najmracnijih likova ever.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.