Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Kao da gledam tabelu sa imenima za Francusku unsure

Eto sta im EU uradila....fantom

• Replies 1.7k
  • Views 175.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

28 minutes ago, Filozof manijak said:

Kao da gledam tabelu sa imenima za Francusku unsure

To je transkripcija klasicnih latinskih imena za madjarski jezik. Najvise lice na francusku.

Kakve orbanovske štetočine u svakom smislu, u tim su papirima i razni Vučići spominjani.

Čine mu veliku uslugu....

Edited by Marcus Wulffings

Tim seckanjem samo dodaju godine robije, i gube ono malo razumevanja od strane onih koji "ne žele revanšizam". To su naravno potezi očajnika, ako je išta dobro u ovom vremenu danas to je da kriminalci ne mogu obrisati dokaze koje su generisali i posejali.

Od ljudi koji su imali kontakt sa obojicom čuo sam da je razlika u IQ izmedju Pastora Sr. I PastoraJr. Kao nebo i zemlja, svi su bili mišljenja da je Sr. bio zajeban igrač i nije "zatvarao sva vrata" i da ga AV nije mogao navući u zamku.

U odnosu ma njega Jr. je "dete debil" i svi su sigurni da ga AV "drži u šaci" sa nekim kombinama...

Jedini način može da bude da mu "centrala" iz HU osigura budućnost, pa da onda predje na drugu stranu...

sve sto mi treba da implementiramo iz madjarske je jedna kolona, ako moze. ako ne, jebiga, steta ce biti za svaki rasuti glas. ali sramota ce zanavek ostati samo na onima koji ne udju u tu kolonu. malo sta drugo ce biti kao u madjarskoj

ono sto je vaznije od toga su studenti vec implementirali. zborovi.

secam se kada smo se (neki) pitali, sta ce nam to. to je upravo ono sto je i tisza uradila. nekoliko puta su spomenuli tisa ostrva. to su upravo nasi zborovi. tako je madjar srusio orbana

i oni treba da se sire, da se prave tamo gde ih nema. a trebace i te kako, posebno ako udare na n1

Edited by cedo

Madjar najavljuje pokretanje Druzbe za sledecu nedelju

Ovu sliku možeš da čuješ

maxresdefault.jpg

• Popular Post
On 13. 4. 2026. at 10:07, Roger Sanchez said:

Lament for Orban

Podržao Štrahea neposredno prije afere sa Ibice, kačio slike rukovanja sa Madurom, pozivao dijasporu da glasa za AfD i Marin le Pen...

Dodik bi na orgijama u mraku ubo u šteker.

Jutros su poceli da broje glasove stigle iz inostranstva.

Raste prednost Tisza (trenutno 140) i smanjuje se broj mandata fidesza.

Jedan glasac je ubacio apple tag u glasacki listic , pa u glasacku kutiju. Bio je ubedjen da vlast menja glasacke kutije na putu do Bp.

Prijatno se iznenadio da su tag pronasli.

1 hour ago, autsajder said:

Podržao Štrahea neposredno prije afere sa Ibice, kačio slike rukovanja sa Madurom, pozivao dijasporu da glasa za AfD i Marin le Pen...

Dodik bi na orgijama u mraku ubo u šteker.

Ubode i on ponekad...TRAMP IZ NAŠEG SOKAKA: Zašto se Dodik okomio na novinare i „strane  plaćenike“? | Žurnal | Jedina slobodna teritorija

Edited by Tutankamon

9 hours ago, Frank Pembleton said:

Od ljudi koji su imali kontakt sa obojicom čuo sam da je razlika u IQ izmedju Pastora Sr. I PastoraJr. Kao nebo i zemlja, svi su bili mišljenja da je Sr. bio zajeban igrač i nije "zatvarao sva vrata" i da ga AV nije mogao navući u zamku.

U odnosu ma njega Jr. je "dete debil" i svi su sigurni da ga AV "drži u šaci" sa nekim kombinama...

Jedini način može da bude da mu "centrala" iz HU osigura budućnost, pa da onda predje na drugu stranu...

140 miliona forinti mu je leglo od Orbana, mesec dana pre izbora u Hu.

(360.000 evra)

IMG_5406.jpeg

Edited by Djuro

52 minutes ago, Djuro said:

Jutros su poceli da broje glasove stigle iz inostranstva.

Raste prednost Tisza (trenutno 140) i smanjuje se broj mandata fidesza.

Jedan glasac je ubacio apple tag u glasacki listic , pa u glasacku kutiju. Bio je ubedjen da vlast menja glasacke kutije na putu do Bp.

Prijatno se iznenadio da su tag pronasli.

ja kada sam glasao preko poste, tj dolazio jedan lik da mi pokupi kovertu, meni drugari iz zajebancije rekli da mi glas ovako preko poste sigurno ide fideszu

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.