Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

3 minutes ago, Tutankamon said:

Populizam da das da ti ministar pravde bude muz od sestre iako si pre toga tvrdio, koliko mi se cini, da ce ljudi da javno ocenjuju potencijalne kandidate pa koji dobije najbolje ocene njemu i ministarsko mesto? Izvinjavam se unapred ako nije tacno. Uglavnom, celokupna strategina mu se zasnivala da mi smo potpuno drugaciji i nismo kao oni. Ako je to populizam ja sam rimski papa a ne vesela sumskadija

ja to procitala kao SUmadija. To neka fora Sumadija i Sumskadija?

• Replies 1.7k
  • Views 175k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Republika Sumska...zna Rodja gde udara

3 minutes ago, Tutankamon said:

Republika Sumska...zna Rodja gde udara

Eto, ko zna kolko meni finih nivoa podjebavanja i ostalih finesa svakodnevno promakne, ts ts... Inace sam mislila da si iz Srbije a rodja valjda indeksionirao redom.

Mislis da Rodju puno tangira odakle sam...nije mislio na geografsku odrednicu.

42 minutes ago, Tutankamon said:

da ce ljudi da javno ocenjuju potencijalne kandidate pa koji dobije najbolje ocene njemu i ministarsko mesto? Izvinjavam se unapred ako nije tacno

Ne znam ni ja je li tačno, ako je e to je tek najteži populizam. Popunjavanje jednog od najključnijih mjesta u vladi, ako ne i najključnijeg, čovjekom od povjerenja s političkim stažom u stranci i priznatim radom u struci - to je normalna politika.

Gospođa sutkinja & sestra je sigurno znala što joj se sprema ako Tisza pobijedi, a i nije da su je doživotno izbacili iz kompletnog pravosuđa, samo su njezino sudovanje stavili u mirovanje. Vidim da se bavi građanskim pravom, neće joj teško pasti

3 hours ago, mackenzie said:

Taj brat je sin ljubavnice sestrinog muža. Supruga je majka.

tp.png

30 minutes ago, Roger Sanchez said:

Ne znam ni ja je li tačno, ako je e to je tek najteži populizam. Popunjavanje jednog od najključnijih mjesta u vladi, ako ne i najključnijeg, čovjekom od povjerenja s političkim stažom u stranci i priznatim radom u struci - to je normalna politika.

Gospođa sutkinja & sestra je sigurno znala što joj se sprema ako pobijedi, a i nije da su je doživotno izbacili iz kompletnog pravosuđa, samo su njezino sudovanje stavili u mirovanje. Vidim da se bavi građanskim pravom, neće joj teško pasti

.

Politicki staz u stranci? Magyar je preuzeo stranku 2024 , a predstavnik stranke Marton je tek 6 meseci.

Impozantan politicki staz.

Edit, njegova advokatska firma je predstavljala partiju od preuzimanja partije.

.

Edited by barba

1 hour ago, Mel said:

Eto, ko zna kolko meni finih nivoa podjebavanja i ostalih finesa svakodnevno promakne

Mnogo fin nivo

Zbog tog nivoa smo nekad davno napravili ovaj forum, bežeći od sličnih na B92. U ime starih vremena, Rođa će biti na službenom putu 3 dana.

• Popular Post

Prvo hapsenje zbog kupovine glasova na prethodnim izborima.

(A Jos nisu ni formirani nova vlada i parlament)

telex
No image preview

Nagy Ervin feljelentése nyomán bilincsben vittek el egy f...

A férfi a gyanú szerint pénzt ajánlott azért, hogy a választáson egy meghatározott jelöltre szavazzanak, majd ezt a fülkében készített felvétellel igazolják.

Edited by Djuro

On 2. 5. 2026. at 11:29, Tutankamon said:

Krenula borba protiv nepotizma

Klix.ba
No image preview

Magyar imenovao brata od supruge za ministra pa se pravda...

Budući premijer Mađarske Péter Magyar je imenovao Mártona Melléthei-Barnu za ministra pravde, a ovaj potez je izazvao kritike zbog činjenice da je on brat Magya...

Nothing to see here, šogor se povukao.

Nece biti ministar.

Prvi U turn!

Na popravnom uzeo alternativu

Nova.rs
No image preview

Zvanično kraj ere Orban u Mađarskoj: Peter Mađar položio...

Peter Mađar danas je zvanično preuzeo dužnost premijera Mađarske. Ceremonija inauguracije održana je u zgradi parlamenta u Budimpešti, gde je Mađar položio zakl

N1 Info RS
No image preview

Tajkun blizak Orbanu ponudio besplatno državi svoje medij...

Dok je Peter Mađar u parlamentu danas proglašavan za novog premijera, bivšem premijeru Viktoru Orbanu bliski tajkun Đula Balaši ponudio je svoje medijske, rekla

rolleyes

10 minutes ago, Forest said:
N1 Info RS
No image preview

Tajkun blizak Orbanu ponudio besplatno državi svoje medij...

Dok je Peter Mađar u parlamentu danas proglašavan za novog premijera, bivšem premijeru Viktoru Orbanu bliski tajkun Đula Balaši ponudio je svoje medijske, rekla

rolleyes

Svako ima svog Mitrovića... Hoće ići neko da svira klavir? fantom

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.