Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magyarország

Featured Replies

Ovaj Mađar je kao uspešna verzija našeg Raduleta. Uspešna u pobedi na izborima, za dalje ćemo videti

• Replies 1.7k
  • Views 175k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Krenula borba protiv nepotizma

Klix.ba
No image preview

Magyar imenovao brata od supruge za ministra pa se pravda...

Budući premijer Mađarske Péter Magyar je imenovao Mártona Melléthei-Barnu za ministra pravde, a ovaj potez je izazvao kritike zbog činjenice da je on brat Magya...

Pa u tekstu piše muž od sestre, a ne brat od supruge. A sestra leti napolje iz pravosuđa

Sestra leti iz pravosuđa zato što se udala za pogrešnu osobu?

Piše suspendovana, pretpostavljam privremeno, dok joj je muž ministar, i da će se vratiti kad ovaj ne bude. Moguć sukob interesa, šta da se radi. Lakše je nego da se uzdaju u narodnu "Ni po babu mužu ni po stričevima bratu"

Kakav sukob interesa? Pre bi muž mogao da bude u sukobu interesa ako nešto odlučuje o supruzi. Kod nas ministar nije u Visokom savetu pravosudja npr.

Ne znam na kojoj poziciji je bila žena, ali ako joj je brat premijer, muž ministar, a ona u pravosuđu na nekoj visokoj poziciji, onda su izvršni i zakonodavni deo vlasti veoma spojeni. A to ne bi trebalo

11 hours ago, Engineer said:

Ne znam na kojoj poziciji je bila žena, ali ako joj je brat premijer, muž ministar, a ona u pravosuđu na nekoj visokoj poziciji, onda su izvršni i zakonodavni deo vlasti veoma spojeni. A to ne bi trebalo

.

Pa jeste, sve bi bilo normalno samo jos i ona da postane ministar .

.

12 hours ago, Engineer said:

A zašto zena mora da bude sutnuta. Ona je tu najduže. Meni je to potpuno besmisleno. Naravno da treba da se izuzmes ako odlucujes o svojoj ženi ili bratu. Ali ovako generalno je besmisleni populizam.

17 minutes ago, Hamlet Strašni said:

A zašto zena mora da bude sutnuta. Ona je tu najduže. Meni je to potpuno besmisleno. Naravno da treba da se izuzmes ako odlucujes o svojoj ženi ili bratu. Ali ovako generalno je besmisleni populizam.

Nisam se pustila priznajem, samo kapiram da nekako zbog njegovog izbora njegova sestra koja je gurala neku svoju kariejru decenijama je sad otpustena. Malo na prvi pogled zvuci vrlo pogresno. Cak mi je prva pomisao, ok, a kako ce da joj se oduzi sto nece da pise tuzbu za nezakoniti raskid ugovora?

On 3. 5. 2026. at 8:34, Engineer said:

Pa u tekstu piše muž od sestre, a ne brat od supruge. A sestra leti napolje iz pravosuđa

Taj brat je sin ljubavnice sestrinog muža. Supruga je majka.

6 minutes ago, mackenzie said:

Taj brat je sin ljubavnice sestrinog muža. Supruga je majka.

Nazare Tedesco GIF by Gilmore Girls Brasil

Just now, Tsai said:

Nazare Tedesco GIF by Gilmore Girls Brasil

Ja sam ukapirala zeza se nesto covek.

1 hour ago, Roger Sanchez said:

Politički nije besmislen. Zzna Peter da sad mora projicirati sliku da je veći katolik od pape. Mislim, pogledaj navr' stranice kako je šumskadija, rezultatom izbora najražalošćenija, veselo skočila na tu vijest, kako je tek u pravoj Mađarskoj gdje Fidesz još faktički nije izgubio nijednu granu vlasti, a kad će sve, ne zna se.

Politički naravno da nije besmislen. Populizam je često vrlo smislen politički.

Ne razumem samo ovo provociranje oko šumskadije, ali ok.

Populizam da das da ti ministar pravde bude muz od sestre iako si pre toga tvrdio, koliko mi se cini, da ce ljudi da javno ocenjuju potencijalne kandidate pa koji dobije najbolje ocene njemu i ministarsko mesto? Izvinjavam se unapred ako nije tacno. Uglavnom, celokupna strategina mu se zasnivala da mi smo potpuno drugaciji i nismo kao oni. Ako je to populizam ja sam rimski papa a ne vesela sumskadija

Edited by Tutankamon

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.