nenad Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 nije sad vreme za janjetinu. gde god da odes nece biti bog zna sta.
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) trebam preporuku za neki restoran u Valjevu(ako baš mora u bližoj okolini) izbegao bih ako je moguće etno-zajebance bili u tri lipe, ex dubrovnik, kafana tipa old skul. vinjak i kisela u čaši od deci itd... jela se špikovana teleća glava, obrazi i slični delikatesi plus malo divljači u tanjiru, vizuelno liči na gulaš samo sa više mesa. nema krompira, pirinča i testenina kao prilog, samo i isključivo meso. lebe mekani kakav ukus, sidu leči. porcija 300 kinti, sve ukupni ceh sa aperitivima, četiri salate, dve porcije sira i četiri jela nešto preko 2000 dindži. topla preporuka. u povratku morali da stanemo na prvoj pumpi i svako uzeo po 1.5l vode da ima za gašenje do beograda. prilikom prvog dolazka u valjevo obavezno posećujem opet. Edited February 3, 2015 by kud u maglu Simoviću
Strucnjak Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ako nekog put nanese ka Novom Pazaru, nek obavezno svrati Kod Mira u Bogutovcu. Klopa i ambijent vrhunski, cene Ibarske. Piletina na zaru, pa zapecena u foliji sa nekim travkama mi je favorit. Dame dobijaju cvetic uz svoje cokance.
rezwalker Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) Ja na Kopaonik idem preko Jošaničke Banje isključivo zbog Mira. :) Moj favorit je dimljeno meso sa lukom i teleća džigerica. Edited February 4, 2015 by rezwalker
Alphons Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Možda ću na Palić za vikend. Osim Abrahama u Subotici, ima neka preporuka za klopu u blizini ?
nenad Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Abraham je na Palicu. Iz moje prespektive greota je da jedes negde drugde, kad vec mozes u Abraham. :)
pacey defender Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Janos Derety će da se buni što ću ovde da pitam, ali znate li neko kul mesto za klopu u Segedinu?
banatjanin Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 u Segedinu je najbolje da jedeš u Subotici. ne zezam se. kriminal, epskih razmera. čarde posebno.
Alphons Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 u Segedinu je najbolje da jedeš u Subotici. ne zezam se. kriminal, epskih razmera. čarde posebno. Negde posebno ? :)
banatjanin Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 (edited) riba, odnosno riblji paprikaš i perkelt od telećih obraza: u Abrahamu na Paliću meso, jagnjetina, sač, hobotnica (ispod sača): konoba Tinel u gradu pork chop: u Boss-u riblju čorbu i baklavu s makom: na Ribljoj čardi Edited February 10, 2015 by banatjanin
clandestino Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) Janos Derety će da se buni što ću ovde da pitam, ali znate li neko kul mesto za klopu u Segedinu? Slažem se da je izbor prilično skroman, ali ako je čovek već tamo a čovek mora jesti, onda: - Ako ogladniš u šetnji po centru, svakako čarda Alabardos, velika, rustika, komplet meni 3-4 eur, naginje ka pristojnom. - Kolače obavezno u A Capella kod spomenika L. Košutu - Kada sam pitao recepcionerku gde jedu Segedinci kad ne jedu kod kuće, k'o iz topa mi odgovorila Kiskorossy halascarda, malo dalje od centra, uz Tisu. Ja tom prilikom nisam stigao, ali ću sigurno otići kada se sledeći put nađem u Segedinu. Edit: Zaboravih još da mi je nekoliko kupoholičara koji idu u Sz ujutru a vraćaju se uveče reklo da obavezno jedu gulaš u Gulyas cardi preko puta Arkada. Sve gore navedene lokacije možeš da izguglaš. Edited February 11, 2015 by clandestino
Haralampije Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 - Ako ogladniš u šetnji po centru, svakako čarda Alabardos, velika, rustika, komplet meni 3-4 eur, naginje ka pristojnom. blizu ove imas i Roosevelt teri fish restaurant,blizu je Belvarosi mosta,solidna klopa,ima i nasih Madjara koji rade kao konobari
Alphons Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 riba, odnosno riblji paprikaš i perkelt od telećih obraza: u Abrahamu na Paliću meso, jagnjetina, sač, hobotnica (ispod sača): konoba Tinel u gradu pork chop: u Boss-u riblju čorbu i baklavu s makom: na Ribljoj čardi Blagodarim, dobri čoveče!
Recommended Posts