kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 3 hours ago, Sokrat said: Treba mi preporuka za klopu u okolini Despotovca - Ćuprije. Idemo u Resavsku pećinu, Manasiju, Ravanicu, pa ako ima neki ugostiteljski objekat vredan pažnje, rado ćemo i njega overiti ima u mestu sisatovac, posle manastira sv sisoje ima restoran potočara, tu su i njihovi ribnjaci, odlična pastrmka ima i termalni bazen za bućnuti se
Moća Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 ima u mestu sisatovac, posle manastira sv sisoje ima restoran potočara, tu su i njihovi ribnjaci, odlična pastrmka ima i termalni bazen za bućnuti seMesto se zove Sisevac. Sisatovac je kod Cvarkova @Sokrat U Cupriji kafana Sting ako dobacite dotle.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 5
Fakundo Sava Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 6 hours ago, Sokrat said: Treba mi preporuka za klopu u okolini Despotovca - Ćuprije. Idemo u Resavsku pećinu, Manasiju, Ravanicu, pa ako ima neki ugostiteljski objekat vredan pažnje, rado ćemo i njega overiti Pošto ideš do Resavske pećine verovatno ćeš ići i do vodopada Lisine. Ispod vodovoda ima nekoliko restorana .Mislim da tamo ne možeš pogrešiti pastrmka,jagnjetina,teletina ispod sača,sveža pogača sa kajmakom... Samo su cene malo jače ,porcija plus salata i pomfrit biće najmanje 1000 dinara Nešto bolje ćeš proći u kafani "Veliki raj" u Stenjevcu,to je selo par kilometara pre pećine ,prolaziš tu ako ideš iz Ćuprije,to je verovatno najpoznatija kafana u našem kraju. Blizu Manasije ima restoran "6 Topola" nedavno otvoreno i dosta posećeno Isto 4-5km posle manastira je "Zlatna mušmula" nekoliko ljudi mi je reklo da se tamo dobro krka
stajebrebilo Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Jel neko cuo nesto, ili je bio u restoranu G.IMI u Novom Sadu, Dunavska ulica? Gledam na instagramu izgleda fino, kulturno...trebam neku porodicnu veceru da organizujem, pa da se rapitam.
nisam ja Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 nisam bio i ne znam ništa. danas banuo u plavu frajlu jer mi je na pet minuta pešaka. pačija supa uz neke super sveže hlepčiće. posle prepisao od nekih žabara pored i onda pade useravanje od teletine ispod sača. za kraj palačinke s medom i orasima.
Filozof manijak Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Džaba med & orasi, sita vojska ne ratuje
nisam ja Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 gde jesti na povratku sa kopa preko kraljeva - miloš veliki...
munze Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 25 minutes ago, nisam ja said: gde jesti na povratku sa kopa preko kraljeva - miloš veliki... kod mira, bogutovac brvnara, kv baralic, mrcajevci dva brata, ljig 3
kud u maglu Simoviću Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 22 minutes ago, munze said: kod mira, bogutovac +1
nisam ja Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 i bi bogutovac. idealna priča, sat i kusur od kopa, 50m skretanja sa puta. parkiraš i sedneš na terasu. doduše to je i jedina zamerka što automobili dosta prometuju po tom parkingu pa se diže prašina. iako ponedeljak dosta besnih bg vozila. bili su i do nas solidno odvaljeni neki bolidi sa nekim pijanim repetitivnim pričama. srećom pa su se relativno brzo odvezli. klopa dobra i brza. super fina pileća čorbica, vruće lepinje, pljeka na kajmaku, kupus. palačinke med i orasi. žena i deca neku pilad. Preporuka. 2
ducca Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Ima neko možda preporuku za Aleksinac? S kolegama sam sutra tamo, jedan posti, ostatak oran za južnjačke mesne čarolije...
Behemoth Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Neko je ranije pominjao restoran Marjan, negde oko Aleksinca. Tad sam ga stavio na listu za posetiti, ali jos uvek nisam stigao. Pa eto, probaj, pa javi. 1
Recommended Posts