Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, banatjanin said:

u Salusu

pastrmka ja bila odlična, ultra sveža i dobro pripremljena, prijatan i ambijent

ali ima samo to, pastrmka, salata, hleb

plus 1. odlicno mesto. 

Posted
3 hours ago, Milošica said:

Ako se ponovo nađeš u blizini, obavezno poseti Etno kuću "Skačak". Vrhunske šardene, podsetile su me na moju pokojnu babe koja je iz tih krajeva i spremala je to maestralno.

241623095_4795746810456793_6557390516997

• +1 1
Posted

Dobro je da si obavestio ekipu sforuma da mi ne jebu milosnu majku.

Posted

Cuj, ako predhodno ne provere da li ima mesta i da li uopste rade, nek poljube vrata :D

• Haha 2
Posted
On 10.9.2021. at 20:02, Milošica said:

Ako se ponovo nađeš u blizini, obavezno poseti Etno kuću "Skačak". Vrhunske šardene, podsetile su me na moju pokojnu babe koja je iz tih krajeva i spremala je to maestralno.

Bio više puta, dobrp mesto, dobra šardena, a dobra i jagnjetina. 

• +1 1
Posted

Kafana Golijski biseri na vrhu Golije na 1600m nadmorske visine, na putu za Novi Pazar.

Odlicni cevapi I kobaje

biggrin.png

3e52d2b11fa2778f8ad7fe7fa45dcd0f.jpg

Posted

Cevapi, kobaje, jedan kupus I 2 piva.... 1300 dinara

Posted

Da pohvalim Pajin salas.

Mesto izgleda skroz bez veze, al klopa vrh! Mnogo bolja nego u onim fensi salasima gde se rezervise nedelju dana unapred. Imali smo dojavu od mestana i za svaku preporuku.

• +1 2
Posted

Cacak, pizzerija Rimini, vec sam pominjao cini mi se. Giros pizza, bozanstvo...

Paradajz, krastavci, zelena salata, neki sos I ispod je giros. Vrlo ukusno I vrlo osvezavajuce c233910fee41e211564be5dfd172aca9.jpg

• Hvala 1
Posted

Kad smo već kod Čačka...konačno jeo kod Brana. Precenjeno.

Prijatno iznenađenje je Vetrenjača na glavnom putu za Mladenovac. Dovoljno veliki parking, prilična gužva i pogled za medalju. Klopa pristojna, u najmanju ruku. Cene ok.

Nema mnogo komplikovanja i izmišljanja, ali prosto je bilo prijatno popodne. Topli septembar dobro odabran momenat.

Posted

ma brano je osrednja pečenjara. realno druga liga

ta vetrenjača mi je na listi, al nikako da je posetim. možda jer je na 1/2 puta do malog hrasta

:happy:

Posted

Dobra je Vetrenjaca, stalno puna, tesko je da se samo bane, mora rezervacija.

Posted

Kad sam prolazio tim putem video da su stavili one zeleznicke drvene grede sto natopljenje sa ko zna koliko ulja, odustao od svracanja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Kad već spominjete...
Što mene smara to "mora da se rezerviše...", mislim, takav je biznis ali brate...

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted
13 hours ago, April said:

Kad smo već kod Čačka...konačno jeo kod Brana. Precenjeno.

Realno, najgora pečenjara u kojoj sam bio. Konobari nadobudne bezobrazne seljačine, jagnjetina poluživa, prasetina debela i neukusna, procenili da smo u prolazu, uvalili but. Salate industrija, kao i lepinja, rakije preskupe. Ne izdaju fiskalni nego blok račun, kartica, očekivano, ne može. A ni kod onog Dragiše nije bolje. 

Nego, hvale mi van Čačka, na nekom jezeru, pečenjaru Kod brane (dakle, ne BranA, nego branE), navodno vrhunska teletina. 

12 hours ago, Frank Pembleton said:

Kad već spominjete...
Što mene smara to "mora da se rezerviše...", mislim, takav je biznis ali brate...

Zašto, jbt? To je realno trideset sekundi telefona... :)

• +1 2