Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Dinar, vidim po posteru.

Odlican je i Kim...kafanska klopa, smesne cene.

A ovo sto Rodja otvara, napravice pomor za sve.

• 5 weeks later...
  • Replies 3.5k
  • Views 486.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

Kraljičin vagon na Adi i dalje odličan, svratih posle 5-6 godina b14429be649b03b9361d7298ffe68f62.jpg

Nama su (pre 18 meseci) umesto smuđa bez problema doneli pangasius filete, na čemu smo im zahvalili, nismo jeli i nismo hteli da platimo. Doduše, nisu ni insistirali.

Uf to je baš bezobrazan potez. Ranije sam dolazio u zimskom i jesenjem periodu, pa je bilo pomalo depresivno, jer je lokal svaki put bio prazan, a gazda nam se žalio da ga Železnica juri da vrati vagon, ali je hrana bila odlična, tako da nam atmosfera nije smetala.

Sad sam prvi put svratio po lepom danu i baš mi je prijalo.

• 2 weeks later...

Stara Srbija

Jedini problem je sto covek sa jagnjetinom ovako dobrom moze lako da pojede kilo i jace,pa posle kucas na vrata Sv.Petra za mesto.

Jedini problem je sto covek sa jagnjetinom ovako dobrom moze lako da pojede kilo i jace,pa posle kucas na vrata Sv.Petra za mesto.
E da recimo ja imam ortaka kome ozbiljno "zakuca pritisak" od ozbiljne količine jagnjetine, a od svinjetine ili nekog drugog mesa jok.
[emoji849]

.... Shiit has hit the fan!

• 2 weeks later...

Gde je dobro da se jede na i oko Golije?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Je l Perkov salaš i dalje preporuka za Irig i okolinu? Malo veće društvo s posla, priroda i klopa su kriterijum, ništa fensi se ne traži... 

preoruka gde jesti u Kraljevu i uzoj okolini?

nemam pojma. al kupi sira i kajmaka. 

12 minutes ago, ivy said:

preoruka gde jesti u Kraljevu i uzoj okolini?

kralj, picerija tramonto, brvnara. U okolini , kod mira u bogutovcu.

19 hours ago, ducca said:

Je l Perkov salaš i dalje preporuka za Irig i okolinu? Malo veće društvo s posla, priroda i klopa su kriterijum, ništa fensi se ne traži... 

Ako je okolina širok pojam (25 km), može i Stojšić salaš (između Beške i Krčedina), pre pandemije su bili OK, vikendom teletina ispod sača ili komplet sremski ručak ili po želji :)

Stojšić jeste opcija, bio više puta i odličan salaš, ali nam je malo skretanje, Perkov dosta usputnija opcija :)
Svakako hvala.