nezvanova Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 i ja moram da priznam da i meni to zvuci sasma ok jedino mi ne lici na neki specijalitet, ali mi ok bas za meze... otprilike slicno sam i ja nekad vrlo cesto veceravala, tost, beli luk, maslinovo, soli, i starog sira. to mi bilo bas extra...uz vince milina. e, sad sto se to zove salata i sto mi ne lici na nesto vizuelno dopadljivo i sto nije bogznakako nutritivno korisno, to je druga prica....:-)
banatjanin Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 (edited) :D aman bre drugari... pa volim i ja tosta sa blukom i scmuljem, volim i bruskete i leba i masti ama ovo je grozno, trust me, pogotovo da se jede uz roštilj i meze, uz sve one divne meke pogače, proje, pite ili tostove ako baš hoćete. to sjtvarno običan zejtin, loša paprika, stari, loše prepečeni leba i fakin vegeta a ono, rene, i ja volim posle sedam pivkana, to je fakat šta sam ja sve pijan poj'o... Pa ok ljuta aleva, ali fakin vegeta?Nego bre, banatjanine, pitah te za Niš, jesi bio, gde si bio? nisam na kraju otišao Edited December 17, 2016 by banatjanin
aram Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 A dobro, vodim zenu i sina po prvi put, biće im Mrak dobar :)
pacey defender Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ovo o čemu pričate se u renomiranim roštilj mestima tipa Mita sa Vidikovca zove peci pec . Najbolje je kada se pozove uz, pazi sad, tekućinu od ljutih paprika (sirće, beli luk, još ulja, peršun, šta sve još). Znači, ne zovete paprike nego umočiću fazon. Dok ne stigne roštilj.
Moća Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 A vidim pomogli ste mi sa klopom na Kopaoniku Sent from my Le X620 using Tapatalk
nisam ja Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Sve ti to isto tamo. Imaš ono što gleda na stanicu. Mislim da sam jeo i u nekoj kolibi ispod ski staze. A šireg konteksta se ne sećam. Imaš ono kod Loja. Dal je u čajetni.
nisam ja Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ja sve vreme pričam za zlatibor. O jebote. Na kopu mi je najbolje na stazama. Ne ovo u podnožju nego koliba. Mislim ono gužva je i skupo je al jbga ti si advokat. Dal ima ona vučja staza npr. Ovo dole je užas jer si prinuđen da gledaš zeku milionera ili tako nekog čobosa kako lajfstajluje. Na kopu realno ne moš pobeć otoga. Koja smo selendra od zemlje sunce ti zubato jebem.
banatjanin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) A vidim pomogli ste mi sa klopom na Kopaoniku Sent from my Le X620 using Tapatalk kljunac - to ti je ispod dole, oko 20 km od konaka, prolaziš tuda. kao neka etno kuća, uvek tamo kupujem kajmak i vrganje. pečenje vrlo dobro, pogače, proje, te zajebancije. roštilj onako. taj salaš na kom si bio je gore jedini po meni pristojan, a da nije baš dranja kože proveri u kamelotu (konaci, na 20 metara od salaša) ima li rebaraca, bila su dobra... i to je to. Edited December 18, 2016 by banatjanin
banatjanin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Vranje? Za dobru corbu i rostilj Hitno mi treba info
aram Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Vranje? Za dobru corbu i rostilj Hitno mi treba info Dok se ne javi neko ko ima noviji info, aleksandrija za rostilj, kod bake na rucak za corbe i kuvana jela, mada i kod njih ima dobrih pljeskavica. Ove druge treba prekontrolisati sto se tice racuna, znaju da dopisu kojesta...
banatjanin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Hvala Arame, ama kasno... U Kod bake na ručku smo bili prošli put i veoma nam se nije dopalo Ovog puta otišli u Gradsku meanu... teleća presoljena sa žilavim mesom i previše graška, mleveno roštilj meso sa sojom (jbt, jug...) opet preslano, raznjići u slanini ok - ali to ne bi mogao da zajebe ni trenirani majmun, salate skromne, pola nema, ljuta pečena paprika prekisela, konobar zbunjeni mladac koji je pola doneo pogrešno, posle drugog podsećanja odustao sam od prebranca. Rakija šljiva neka domaća džibrana, odlična kao anestetik. Spališ jezik i posle sve klizi. Generalno štrokavo, toalet zapišan i nema tople vode (što je na ovu zimu užas), sto pun mrva i fleka, neki grozno sivi (kao etno) stolnjaci... cene vrlo niske Neću odustati, mora da u Vranju ima nečega dobrog... Edited January 3, 2017 by banatjanin
aram Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Probaj tu aleksandriju sledeci put, cistoca im nije bas na visokom nivou (klonje, ne kuhinje), ali meso je bilo spektakularno... Zao mi je ako je kod bake tako propalo, mada lopovi kelneri su uvek dobar pokazatelj gde idu stvari.
banatjanin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Probaću i to, nisam ja nešto gadljiv na štrokavost ako je klopa valjana, nego mi ovo danas došlo ko trešnja na tortu
Recommended Posts