Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mobilni

Featured Replies

1 hour ago, Sludge Factory said:

Sta gledati od samsunga, A, S ili galaxy liniju? Naravno ne ove od €1000, nego do €500?

I ima li nekih manjih telefona ili su svi posluzavnici? Imam Samsung J6 vec evo 7 punih godina, poceo je konacno da trokira, dugme za paljenje ekrana mi vise ne radi, palim telefon na punjac ili zovem samog sebe nekim drugim telefonima lol dimenzije su mu vrh, 14,7x6,5, ovi noviji svi ogromni, koje god marke da su.

moja metoda je da uzmem koji god S ima polovan za oko 300-400 kad starom dođe vreme za zamenu jer odbijam da plaćam telefon više. to obično bude oko 2 godine star flagship koji radi posao potpuno isto kao i novi flagship. plus pošto ne uzimam ove plus, ultra džižabidže bude i skroz pristojne veličine (što je zapravo jedan od najvećih razloga zašto biram tu seriju). ove godine sam uzeo s23 i vrlo sam zadovoljan

Edited by Pokojni Ruxin

• Replies 4.2k
  • Views 355.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moglo je biti svasta ali nece ipak, ladno sam ostavio telefon u sorcu na dnu kofera kad smo se raspakovali, kretencina

• Na kraju sam uzela Motorola Edge 30 Pro ima duplo više prostora od Fusiona, i više RAM-a.   neka cosmos blue boja, lep je.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nema većeg zla, i nepoštovanja sagovornika kad na pisani tekst odgovoriš glasovnom porukom

Posted Images

On 16. 6. 2026. at 9:15, bags said:

Prilicno je lako podesiti na telefonu:

Ovo nece blokirati sve reklame ali dosta njih hoce. Dodatno je cool sto ne blokira sajtove koje provajderi moraju.

A koja je prednost u odnosu na dns.adguard.com?

Ja nikakve reklame ne vidim, bukvalno.

Ja sam uzeo krajem prosle godine S24 nov, bio 550 E, i to u Samsung shopu, sto ce reci nije skidan sa raznih mreza.

Odlican telefon, nije cigla ko A serija.

1 hour ago, copkillah said:

A koja je prednost u odnosu na dns.adguard.com?

Mislim da nema neke velike razlike.

2 hours ago, bags said:

Mislim da nema neke velike razlike.

Aha, pošto ja sa ovim stvarno uopšte ne vidim reklame, nigde, ni u igricama, ništa ništa, 100% uklanja.

Ok, mana je da ponekad padne server, pa moram da ga ugasim da bih radio bilo šta na internetu, ali ne mogu da kažem da je realan problem, desi se možda jednom mesečno, eeeeventualno 2x.

54 minutes ago, copkillah said:

Aha, pošto ja sa ovim stvarno uopšte ne vidim reklame, nigde, ni u igricama, ništa ništa, 100% uklanja.

A Youtube?

20 minutes ago, JozoMujica said:

A Youtube?

E jbg imam Premijum pa ne znam