December 15, 2025Dec 15 Just now, Sandradjer said:Lopovi. Sve neke fore.Dobro. Koju si boju izabrao?Jedinu koju su imali, crnu. Kazu razgrabila se neka petrolej boja a skuplji je onda za 40 evra. Wtf. Ovaj sam dobio na nekom ponizenju, valjda sto je crnac, 30 evra manje.
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, Lancia said:Jedinu koju su imali, crnu. Kazu razgrabila se neka petrolej boja a skuplji je onda za 40 evra. Wtf.Ovaj sam dobio na nekom ponizenju, valjda sto je crnac, 30 evra manje.Ima crni, zeleni i lila . Ma kao da je bitno
December 15, 2025Dec 15 Just now, Sandradjer said:Ima crni, zeleni i lila . Ma kao da je bitnoPa sto pitas onda jos lupam glavu, koja je treca boja
December 15, 2025Dec 15 Just now, Lancia said:Pa sto pitas onda jos lupam glavu, koja je treca boja Dopale mi se boje, kad ono ti na siguricu crno/klasika
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, Sandradjer said:Dopale mi se boje, kad ono ti na siguricu crno/klasika Ovaj sad sto imam, neki OPPO, uzeo sam najeftinije sto su imali za 110 evra, racunam mrzim telefone, koji ce mi. Kakav je to krs, baterija posle pola dana prazna a ne koristim ga uopste, memorija zeza, slike ne mogu da prebacim na mejl, bukvalno ga Kinezi pravili za mene.
December 15, 2025Dec 15 5 minutes ago, Lancia said:Ovaj sad sto imam, neki OPPO, uzeo sam najeftinije sto su imali za 110 evra…
February 12Feb 12 Pošto bančina aplikacija od pre par dana neće da radi više na mom sedmogodišnjem POCO F1, naručio sam malopre POCO X7 Pro. Dok čekam da stigne, neka iskustva, nešto...? Ima li ga neko i kako se pokazao?
February 12Feb 12 1 hour ago, kronostime said:Pro Poco - Joza Locco.Lako je zajebavati se, niko da kaže "de, de, biće i taj novi dobar kao stari". Da nije ovog sranja sa security patches i sertifikatima za bančinu aplikaciju, nikad ne bih promenio F1.Čak mu se i baterija koja je posustala pre par godina sama od sebe popravila i drži dva-tri dana.
February 12Feb 12 10 minutes ago, JozoMujica said:drži dva-tri dana.Hehe. Mislim da sam nasao nekog ko manje koristi telefon od mene. Koji ti bude screen time da ga toliko izvuces.Ja sa svojim Pixelom izvucem oko dan i po ali najvise me unistava los signal na poslu.
February 12Feb 12 1 minute ago, bags said:Hehe. Mislim da sam nasao nekog ko manje koristi telefon od mene. Koji ti bude screen time da ga toliko izvuces.Ja sa svojim Pixelom izvucem oko dan i po ali najvise me unistava los signal na poslu.Ma ja telefon skoro uopšte ne koristim... oko posla sve uglavnom dogovaram email-om a za kompom sam, par puta se čujem sa klincem u toku dana oko dogovora za prevoz, razmenim par Telegram poruka sa gospođom istim povodom, sve ostalo samo ako moram (ConsentID, banke...). Doduše, možda sam malo i preterao, ne može baš tri dana, ali 2-2.5 često.
February 12Feb 12 Haha. Kod mene je jako slican pattern. Samo umesto telegrama koristim Signal i dodatno slusam podcaste sa telefona dok radim i vozim.Skoro smo nesto poredili na poslu i ja sam bio ubedljivo sa najmanje aplikacija. Kada odem u Manage apps&device trenutno je 101.
February 12Feb 12 On 15. 12. 2025. at 23:17, Mil@n said:Ja sam se ponovio sa Honor Magic 7 pro plativši ga bukvalno DUPLO jeftinije nego što bi dao provajderu uz paket od nekih 20e (sve im jebem alavoooooo). Telefon kida, nema slabu tačku. Sad ću da isposlujem neki jeftin paket i to je to.Savršen telefon, evo još malo pa godinu dana ga imam.