June 16Jun 16 Prilicno je lako podesiti na telefonu:Otvorite Settingstrazite private dnsu polje private dns provider uneti: p2.freedns.controld.comOvo nece blokirati sve reklame ali dosta njih hoce. Dodatno je cool sto ne blokira sajtove koje provajderi moraju.
June 16Jun 16 2 hours ago, Shan Jan said:Meni iskacu kao notification na mobilnom. I onda vidis reklama za neku igricu.Notifikacije isključiti sa 99% aplikacija, bukvalno samo za aplikacije s porukama i pozivima. Ne zanima me da li je neko nešto lajkovao, komentarisao, niti sažetak postova i slično. E sad, vlasnici aplikacija/servisa su postali bezobrazni, pa osim što šalju notifikaciju kad se vozilo približava, uopšteno novosti vezane za porudžbinu, oni šalju i reklame. Bukvalno zloupotrebljavaju dozvolu za notifikacije.
June 16Jun 16 7 hours ago, bags said:u polje private dns provider uneti: p2.freedns.controld.comJel' ovo bezbedno, da ne otvaram vrata nekoj drugoj zloći?
June 16Jun 16 16 minutes ago, zorglub said:Jel' ovo bezbedno, da ne otvaram vrata nekoj drugoj zloći?Potpuno bezbedno. Ima i evropska verzija: noads.joindns4.eu.Problem je sto ne blokiraju sve kao ublock origin, ali na telefonu blokiraju i u aplikacijama.
June 18Jun 18 joj, mene ovo rajca opasno. motorola startac mi je bila najomiljeniji telefon ikada. verujem da ce me proci, ali sad mi zvuci super.CommodoreCallback 8020: The Future of Flip-PhonesMeet Callback 8020: the perfect blend of functionality and privacy in a Flip-Phone, no social media or browser allowed.
June 19Jun 19 Poco F8 pro. Kamera ok, baterija dobra, ekran lep i svetao, procesor kida. Ultra je još bolji ali on na popustu nije bio ispod 600. Edited June 19Jun 19 by Desmond Bojčinski
June 19Jun 19 1 minute ago, Bogotac said:Kažu mi da je Samsungov A56 pristojan telefonZa 600 evra vec imas S26.
June 19Jun 19 4 minutes ago, Bogotac said:Kažu mi da je Samsungov A56 pristojan telefonSad je aktuelan A57, za deset meseci i i A58, možda nije zgodno gledati A56 za te pare. A i ovo što Shan kaže.Ali, baci oko i uporedi OnePlus 15R i Moto Edge 70 Pro 5G oba ima na KP za tik iznad 500e. Motorolu jedino, za mene, ubija što ima taj zaobljen ekran, 15R ima "samo" dve kamere. Ali su ozbiljni igrači. Samsunge jedino vadi, za ljude koji vole, što su u tom samsungovom ekosistemu pa ko je koristio ranije biće mu baš lagano, a i stvarno za novije kažu da su prilično pouzdani. No, kad već daješ tolike pare uporedi malo sa ovima.
June 19Jun 19 53 minutes ago, Bogotac said:Kažu mi da je Samsungov A56 pristojan telefonMozda je OK, ali je veliki kao cigla.Ja sam kupio krajem prosle godine S24, mnogo lepsi, a i kazu kvalitetniji od A klase, cena bila 550 E, jer je stari model.