February 12Feb 12 2 hours ago, JozoMujica said:de, de, biće i taj novi dobar kao stari".Neće. F1 je bio(i ostao) jedan od najviše muzike za najmanje para. Nije loš ni x7, burazov klinac ga rabi i ne žali se uopšte. Pro je jači. F7 još jači naravno, ne znam jel bokji.
February 12Feb 12 11 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Neće. F1 je bio(i ostao) jedan od najviše muzike za najmanje para. Nije loš ni x7, burazov klinac ga rabi i ne žali se uopšte. Pro je jači. F7 još jači naravno, ne znam jel bokji.Ja sam skromnih prohteva, samo očekujem da kad kliknem na aplikaciju da se istog momenta otvori. Na F1 sam prešao 2019. sa tada pomalo već zastarelog iPhone-a 6 Plus i kao da sam izuo čizme. Od tada do danas strvina isto radi, a naprso mu ekran, ispadao sto puta, već godinama nemam gaće za njega jer su se raspale a nigde nisam našao odgovarajuće.
February 12Feb 12 1 hour ago, copkillah said:Savršen telefon, evo još malo pa godinu dana ga imam.Ubica. Nikad nisam bio zadovoljniji a imao sam dosta premium uređaja. Balavio sam ja još od petice, ali ovako je još bolje.Ako bih morao da teram mak na konac, kamera je verovatno najlošiji aspekt telefona ali je i dalje odlična već više u smislu poređenja sa nekim drugim premium modelima i solidno je težak ali ja volim velike ekrane, ovaj je 6.8" i npr kada ležim i držim ga levom rukom, ista ume nekad da me zaboli. Dizajn mi se posebno sve više sviđa, ona zadnja strana je savršena, nema otisaka, lep osećaj u ruci, jako tanak, jedva sam se naterao da kupim masku, baš mi je uživanje koristiti ga bez "omota". O hardveru da ne trošim reči.
February 12Feb 12 27 minutes ago, Mil@n said:Ubica. Nikad nisam bio zadovoljniji a imao sam dosta premium uređaja. Balavio sam ja još od petice, ali ovako je još bolje.Ako bih morao da teram mak na konac, kamera je verovatno najlošiji aspekt telefona ali je i dalje odlična već više u smislu poređenja sa nekim drugim premium modelima i solidno je težak ali ja volim velike ekrane, ovaj je 6.8" i npr kada ležim i držim ga levom rukom, ista ume nekad da me zaboli.Dizajn mi se posebno sve više sviđa, ona zadnja strana je savršena, nema otisaka, lep osećaj u ruci, jako tanak, jedva sam se naterao da kupim masku, baš mi je uživanje koristiti ga bez "omota". O hardveru da ne trošim reči.Kako bre kamera? Mislim ne znam šta to neki drugi premijum specijalno pruža više od njega, tj na šta konkretno misliš? Naravno, Huawei ne računam, niko živi ne može da se poredi sa njihovim kamerama.
February 12Feb 12 4 minutes ago, copkillah said:Kako bre kamera? Mislim ne znam šta to neki drugi premijum specijalno pruža više od njega, tj na šta konkretno misliš? Naravno, Huawei ne računam, niko živi ne može da se poredi sa njihovim kamerama.Slikao sesiju na snegu, bilo malo sunca, pa oblačno, pogubio se kod merenja svetla, pola slika podeksponirano. Siguran sam da bi pixel 7 pro koji sam imao pre toga napravio u tim uslovima bolje fotke.Zato sam napisao da kamera nije loša tj da je odlična ali u premium klasi ipak ima boljih.Meni to zaista nije ni blizu bitno koliko hardver i dugovečnost a siguran sam da tu neće biti problema. Uostalom, imao sam 4, 5 huaweija nikad ni sa jednim problem.
February 12Feb 12 2 minutes ago, Mil@n said:Slikao sesiju na snegu, bilo malo sunca, pa oblačno, pogubio se kod merenja svetla, pola slika podeksponirano. Siguran sam da bi pixel 7 pro koji sam imao pre toga napravio u tim uslovima bolje fotke.Zato sam napisao da kamera nije loša tj da je odlična ali u premium klasi ipak ima boljih.Meni to zaista nije ni blizu bitno koliko hardver i dugovečnost a siguran sam da tu neće biti problema. Uostalom, imao sam 4, 5 huaweija nikad ni sa jednim problem.Ok, na snegu nisam isprobavao, ali su fotke koje sam ovako pravio bile uglavnom brutalne. Okačiću posle baš jednu skorašnju na mobilnu fotografiju.edit: hardver naravno ludilo, kao i baterija, volim što lepo izgura ceo dan, čak i kada sam na nekom putovanju pa stalno koristim mape ili fotkam. Edited February 12Feb 12 by copkillah
February 12Feb 12 3 hours ago, bags said:Haha. Kod mene je jako slican pattern. Samo umesto telegrama koristim Signal i dodatno slusam podcaste sa telefona dok radim i vozim.Skoro smo nesto poredili na poslu i ja sam bio ubedljivo sa najmanje aplikacija.Kada odem u Manage apps&device trenutno je 101.73
February 12Feb 12 1 hour ago, Vapad said:73 70I to se baskarim, imam bar 10tak raznih aplikacija za taksi i placanje po raznim vukojebinama svetskim. Prethodni je bas bio ogoljen, tu sam pola sistemskih skinuo ili bar diseblovao.
April 16Apr 16 Ako se još neko pitao (pogledati prvo citirani tvit na dnu): https://x.com/Fintech03/status/2044581867744350237
April 16Apr 16 On 12. 2. 2026. at 12:51, bags said:najvise me unistava los signal na posluOperater/hardver ti ne podržava VoWiFi?
April 22Apr 22 Jel imao neko iskustvo sa problemom sa pozivima na whatsappu, viberu i telegramu?.Pocelo je od whatsappa, koga god da pozovem, ili zvoni pa se prekine ili tisina pa disconecct i kao nemam network. Sad isto tako za viber i telegramA imam mrezu plus imam i wifi, i normalno se dopisujem sa ljudima na tim aplikacijimaDa nije neki update software bag?
June 16Jun 16 Sve je više reklama, meni je upadljivo na LiveScore aplikaciji. Ok su baneri na samim stranicama, ali baš nisu morali reklame preko celog ekrana sa tajmerom.