Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mobilni

Featured Replies

je l uspeo neko da prebaci viber i whatsapp prepisku kod tranzicije iOS-Android?

• 2 weeks later...
  • Replies 4.2k
  • Views 354.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moglo je biti svasta ali nece ipak, ladno sam ostavio telefon u sorcu na dnu kofera kad smo se raspakovali, kretencina

• Na kraju sam uzela Motorola Edge 30 Pro ima duplo više prostora od Fusiona, i više RAM-a.   neka cosmos blue boja, lep je.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nema većeg zla, i nepoštovanja sagovornika kad na pisani tekst odgovoriš glasovnom porukom

Posted Images

Forbes
No image preview

Has Samsung Installed ‘Unremovable Israeli Spyware’ On Yo...

Samsung accused of embedding "spyware" on hundreds of millions of phones — what you need to know.

tJ1iI8e.png

https://x.com/Lore_Chronicler/status/1990428477510590942

Edited by vememah

nema na 2 samsunga...

Nadam se da im sledi jedna masivna tužba i još masivnija odšteta.

• 2 weeks later...

...

Edited by vememah

Ovaj novi Samsung One UI 8 je katastrofa, u podesavanjima u Home Up aplikaciji ikonice vise ne mogu mnogo da se shrinkuju i smanjuju tj samo do 90 posto. Da li neko zna na koju foru moze ovo da se reshi?

Duduk sam za mobilne a moram da pazarim novi - uglavnom neko ima Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G? Valja li baterija?

Imam Redmi Note 14 5G (bez pro) kao sekundarni telefon i mislim da je odličan za izdvojen novac. Teško je proceniti trajanje baterije jer se scenariji korišćenja u mnogome mogu razlikovati, ali je moj neki utisak da baterija drži koliko i kod iPhone 15 Pro.

On 14. 12. 2025. at 18:02, FOX river said:

Imam Redmi Note 14 5G (bez pro) kao sekundarni telefon i mislim da je odličan za izdvojen novac. Teško je proceniti trajanje baterije jer se scenariji korišćenja u mnogome mogu razlikovati, ali je moj neki utisak da baterija drži koliko i kod iPhone 15 Pro.

Pazario sam ga, nudili mi neki u istom rangu Honor Magic5 Lite 5G, ali bar ja nisam cuo za tu marku.

To ti je podmarka Huaweija

51 minutes ago, Lancia said:

Pazario sam ga, nudili mi neki u istom rangu Honor Magic5 Lite 5G, ali bar ja nisam cuo za tu marku.

Javi kakav je. I ja moram da menjam telefon. I koji je red velicine cena?

Edited by Sandradjer

2 minutes ago, Sandradjer said:

Javi kakav je. I ja moram da menjam telefon. I koji je red velicine cena?

ja sam platio 239 evra plus cargador 45W 22 evra. Sad kao ne prodaju mobilne sa punjacem, samo dobijes kabl mad

stici ce za dan dva.

3 minutes ago, Lancia said:

ja sam platio 239 evra plus cargador 45W 22 evra. Sad kao ne prodaju mobilne sa punjacem, samo dobijes kabl mad

stici ce za dan dva.

Lopovi. Sve neke fore.

Dobro. Koju si boju izabrao?

I to bi mi bio treci xiaomi. Meni su super, barem je bio odnos cena/kvalitet sjajan

Edited by Sandradjer

52 minutes ago, napadaj said:

To ti je podmarka Huaweija

Tačnije, bila je, sada su se ocepili tj ne sada ima već, da bi izbegli google zabrane koje su i dalje aktivne za Huawei. U svakom slučaju provereni kvalitet Huaweija.

Ja sam se ponovio sa Honor Magic 7 pro plativši ga bukvalno DUPLO jeftinije nego što bi dao provajderu uz paket od nekih 20e (sve im jebem alavoooooo). Telefon kida, nema slabu tačku. Sad ću da isposlujem neki jeftin paket i to je to.