December 20, 20159 yr na kupujemprodajem se može pronaći polovna za 200€ cca al siguran sam da je možeš naći i na amazonu i ebayu
December 20, 20159 yr Pa ne vidi se nigde, osim sto na amazonu kazu no warannty, kapiram da to kaze nesto :D Druga fora, ako kupim preko amazona moracu da pucam carinu... Fala ljudi.. aj videcu da organizujem nekog iz Srbije da mi dovuce. Deluje ko dobra spravica :)
December 20, 20159 yr A ove na logic shopu i amazonu su nove? да нис ти можда црногорац? 9 new from $242.55 9 used from $189.00 3 refurbished from $199.95
December 20, 20159 yr Ne, samo smotan :D Kupujem novi, jebes ti drkanje sa starim ako je usteda 50 ojra. Jos samo da ga nadjem u Srbiji :P Edited December 20, 20159 yr by Shan Jan
December 21, 20159 yr Gde (u centru grada) mogu da otkljucam HTC telefon?Slično pitanje, gde se može otključati lg? Edited December 21, 20159 yr by Zet
January 16, 20169 yr koji mobilni kupiti ženi ... najbitnije da ima dobru kameru (ne tražim neki vrh) i da nije skup, mislim da ostale tehnikalije nisu toliko bitne - verovatno svuda rade osnovne aplikacije (fb,viber,instagram i sl.)
February 7, 20169 yr Trebaju mi preporuke za Srbiju (Beograd) - koji plan (može da uključuje, ili ne, i smartfon) bi bio dobar (dobra vrednost za jedinicu novca) a da u sebe uključuje solidan data transfer (idealno 4G mreža). Ovo pitam prevashodno radi korišćenja skajpa na smartfonu (znači, mesečni plan treba da je svakako reda veličine više Gb). I koliko dindži to košta. Hvala unapred.
February 7, 20169 yr meni pada na pamet samo mts koji daje 50% popusta na pakete i duplo vise mb u okviru paketa ako potpises do kraja februara https://www.mts.rs/privatni/mobilna/tarife/postpejd edit: ako ti uopste treba postpejd tj... Edited February 7, 20169 yr by Gospodin Slucaj
February 7, 20169 yr S druge strane mts ne garantuje max. protok a skype radi sasvim dobro i na 3G, tako da nema potrebe juriti 4G.