maheem Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 na kupujemprodajem se može pronaći polovna za 200€ cca al siguran sam da je možeš naći i na amazonu i ebayu
Shan Jan Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Pa ne vidi se nigde, osim sto na amazonu kazu no warannty, kapiram da to kaze nesto :D Druga fora, ako kupim preko amazona moracu da pucam carinu... Fala ljudi.. aj videcu da organizujem nekog iz Srbije da mi dovuce. Deluje ko dobra spravica :)
Dionysos Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 A ove na logic shopu i amazonu su nove? да нис ти можда црногорац? 9 new from $242.55 9 used from $189.00 3 refurbished from $199.95
Shan Jan Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) Ne, samo smotan :D Kupujem novi, jebes ti drkanje sa starim ako je usteda 50 ojra. Jos samo da ga nadjem u Srbiji :P Edited December 20, 2015 by Shan Jan
Zet Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Gde (u centru grada) mogu da otkljucam HTC telefon?Slično pitanje, gde se može otključati lg? Edited December 21, 2015 by Zet
Lezilebovich Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 koji mobilni kupiti ženi ... najbitnije da ima dobru kameru (ne tražim neki vrh) i da nije skup, mislim da ostale tehnikalije nisu toliko bitne - verovatno svuda rade osnovne aplikacije (fb,viber,instagram i sl.)
Indy Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Trebaju mi preporuke za Srbiju (Beograd) - koji plan (može da uključuje, ili ne, i smartfon) bi bio dobar (dobra vrednost za jedinicu novca) a da u sebe uključuje solidan data transfer (idealno 4G mreža). Ovo pitam prevashodno radi korišćenja skajpa na smartfonu (znači, mesečni plan treba da je svakako reda veličine više Gb). I koliko dindži to košta. Hvala unapred.
Gospodin Slucaj Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) meni pada na pamet samo mts koji daje 50% popusta na pakete i duplo vise mb u okviru paketa ako potpises do kraja februara https://www.mts.rs/privatni/mobilna/tarife/postpejd edit: ako ti uopste treba postpejd tj... Edited February 7, 2016 by Gospodin Slucaj
Renegade Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ako treba 4G, mislim da mts ne daje 4G kartice za pakete ispod mix xl-a.
wall Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 S druge strane mts ne garantuje max. protok a skype radi sasvim dobro i na 3G, tako da nema potrebe juriti 4G.
Recommended Posts