Ryan Franco Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) a ne sviđa mi se taj. daj nešto sa ekranom za pipati.inače htc 8x i sve ove lumije su mi genijalne. mislio sad da drešim kesu ili stupim u robovlasnički odnos s operaterom ali avaj. ne može m banking preko vindoze. Edited March 7, 2013 by McCabe
dig_chohano Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) Pa pipljivac je Blekberi Z10, nema tastaturu. I ima ga u Sbiji, videh sad na mobilnom svetu, da ne brine Renne za reputaciju. Edited March 7, 2013 by dig_chohano
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 ništa ja ne brinem, ja živim u još većim sirotinjama u BiH
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 ni ja, ali ti si počeo. Stalkuješ me kao po običaju, ali nema veze samo nastavi
ToniAdams Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 A Toni! Ajfon, kad ti kažem!!Može i Matlab da se tera preko njega, samo da znaš.daj nesto sa autokedom.
dig_chohano Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 ni ja, ali ti si počeo. Stalkuješ me kao po običaju, ali nema veze samo nastaviPa ti si opasan paranoik, jbt. Premotaj malo topik unazad pa pogledaj dal sam došao ovde da te "stalkujem"
MayDay Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 daj nesto sa autokedom.Ja sam držala sve ove super galaksije u rukama i ne može da se poredi lepotom sa ajfonom. Ali ako hoćeš, mislim da gmazina valja ovaj ko Reneov za 350e.
Ryan Franco Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Pa pipljivac je Blekberi Z10, nema tastaturu.hmmmmpa ne znam. malo mi je cena nepristuačna. daj nešto jeftinije!
ToniAdams Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja sam držala sve ove super galaksije u rukama i ne može da se poredi lepotom sa ajfonom. Ali ako hoćeš, mislim da gmazina valja ovaj ko Reneov za 350e.zvuci ko dojaja ponuda, sigurno uzimam.jel daje uz njega i imei kod?
renne Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja sam držala sve ove super galaksije u rukama i ne može da se poredi lepotom sa ajfonom. Ali ako hoćeš, mislim da gmazina valja ovaj ko Reneov za 350e. ja neam galaksiju
Recommended Posts