ducca Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Je l narucivao neko dodatnu opremu (konkretno baterija mi treba, tvrde da je original) sa sajta www.dodatnaoprema.com ? Dosta mi povoljnije nego u ovlascenom shopu pa se lomim da l da rizikujem.
Кристофер Лумумбо Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) ima samsung galaxy ace. poceo je da trokira, cim ga skinem sa punjaca pocinj da mi prijavljuje da je baterij skoro prazna, a onda se ugasi. posle nekog vremena ga upalim i pokayuje da je baterija puna, ali se posle par minuta ponovo ugasi. jel crkla baterija ili je do softvera? kako da reinstaliram android? jel smem to uopste da radim posto imam garanciju? Edited September 23, 2012 by kojot
dig_chohano Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ima samsung galaxy ace. poceo je da trokira, cim ga skinem sa punjaca pocinj da mi prijavljuje da je baterij skoro prazna, a onda se ugasi. posle nekog vremena ga upalim i pokayuje da je baterija puna, ali se posle par minuta ponovo ugasi. jel crkla baterija ili je do softvera? kako da reinstaliram android? jel smem to uopste da radim posto imam garanciju?Isto to se dešavalo drugaru sa istim modelom (uzet u MTS). Prvo je mislio da je softver, na kraju digo ruke i odneo ga u servis. Rekli mu da leba nema, riknulo nešto na ploči.
Кристофер Лумумбо Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Isto to se dešavalo drugaru sa istim modelom (uzet u MTS). Prvo je mislio da je softver, na kraju digo ruke i odneo ga u servis. Rekli mu da leba nema, riknulo nešto na ploči.kul, znaci dobicu novi telefon
Vapad Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Pa, ako je to i pod garancijom je zameniće ploču ili čitav telefon. Ne diraj sistem pošto to poništava garanciju. Inače da bi pokušao rekalibraciju baterije morao bi da rutuješ telefon... tako da nosi da ti to srede.
Čutura Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bJafiCKliA8
Кристофер Лумумбо Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 A-ha po tvojoj reakciji bi rekao da necu dobiti novi telefon
Filipenko Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Neki bi bili nezadovoljni da ne dobiju i po 7-8 telefona
The Ghost Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Uzeo sam postpaid paket i telefon za zenu u VIP-u. Prvi racun veci za oko 500 dinara od onoga sto je potpisano ugovorom, a posto ona inace ima dva telefona i bas pazi, sanse da je prekoracila limit su ravne nuli.Vidim stavku u racunu "Mobilni portal i VAS" - 475 dinara. neke tri poruke...Okrenem servis i posle duzeg ubedjivanja, prizna mi operator da je moja zena prijavljena na uslugu sportskog kladjenja i jos nego glasanje...WTF?Da bismo se odjavili, treba da posaljemo poruku STOP na 3393 i 2599. Pri tom niko ne zna kad nas je i kako tu prijavio... P
Amos Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 E, moj ti. Budem u Beču 4 dana i ne koristim telefon uopšte (imam austrijsku karticu), a doktori mi isključe pozive zbog prekoračenog limita za roming, odem da vidim šta je - kaže: račun vam je 92 hiljade, znate 3G. Nasmejah se grohotom.
Dionysos Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 лумиа је много секси генерално, ако ме ухвати конзумерска криза и заменићу сонија са њом
El Guapo Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Na šta li bi tek ličila fotka sa mog ZTe Racera, sve crno i po neka tačkica.
Recommended Posts