Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opšti topik o EU (ex kriza Evrozone)

Featured Replies

Ne znam zašto moderacija toleriše ovo smeće. Evo da nastavim ja u istom stilu možda će neko da reaguje.

images?q=tbn:ANd9GcTRp0WHqT2SA52cJzQw4MZ

• Replies 3.8k
  • Views 441.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bejzbolka
    bejzbolka

Malopre čitam ovu vest, pročitao sam dva puta da vidim jesam li dobro razumeo. Iz perspektive političkog života u Srbiji ovo izgleda kao da se dešava na drugoj planeti.

• Nestorescu

• Gde je Putin desničar, šta je sa vama? Putin je čovek bez bilo kakve ideologije, on je deep state tehnokrata bezbednjačkog usmerenja, o bilo kakvoj ideologiji verovatno ima mišljenje kao i o bilo kakv

Posted Images

Edgy

.

Merz se davi u suzama i stidu za pojavu antisemitizma u Nemackoj.

Ovo nije AI?

7 minutes ago, zorglub said:

Ovo nije AI?

.

Ne znam, danas je sve moguce... Nasao sam na vise mesta. Navodno na otvaranju obnovljene sinagoge u Minhenu.

.

3 hours ago, barba said:

.

Ne znam, danas je sve moguce... Nasao sam na vise mesta. Navodno na otvaranju obnovljene sinagoge u Minhenu.

.

No image preview

München: Friedrich Merz ringt mit Tränen bei Wiedereröffn...

Die Synagoge Reichenbachstraße in München wurde bei den Novemberpogromen 1938 stark beschädigt. Nun ist sie umfassend restauriert worden. Bei der Wiedereröffnung sprach der Bundeskanzler mit brüchiger

Probah ali i pored najbolje volje neprijatno mi da odgledam. Koji Q je ono.

5 minutes ago, Mel said:

Probah ali i pored najbolje volje neprijatno mi da odgledam. Koji Q je ono.

.

Mozda on place iskreno, coveka ne znam pa moram da ostavim i tu mogucnost...

U kakvom mi iscasenom svetu zivimo... Direktni potomak denacifikovanog naciste u Nirnbergu, place nad jevrejima, dok komisija UN iznosi svoj nalaz o genocidu koji je pocinila jevrejska drzava , potomci onih nad kojima je izvrsen genocid.

.

Edited by barba

2 minutes ago, barba said:

Mozda on place iskreno, coveka ne znam pa moram da ostavim i tu mogucnost...

U kakvom mi iscasenom svetu zivimo... Direktni potomak denacifikovanog naciste u Nirnburgu, place nad jevrejima, dok komisija UN iznosi svoj nalaz o genocidu koji je pocinila jevrejska drzava u Gazi...

On da place iskreno, ne bi ucestvovao u ovome oko Gaze, eto toliko o tome. A posto place isfolirano, sledeci put nek navezba pred ogledalom da deluje malo foilmskije a ne da ti je neprijatno da gledas 3 sekunde toga.

13 minutes ago, vememah said:

Kog tačno?

U Nirnbergu je organizovano suđenje za svega 24 osobe, svakako nije problem naći u listi ko je tu njegov.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_defendants_at_the_International_Military_Tribunal

.

Moja greska, tako napisano sugerise da mu je sudjeno u Nirnbergu.. Nije, Nirnberg je samo pocetak procesa denacifikacije..

On je denacifikovan 1947...urezana mu je penzija i zabranjene drzavne funkcije. Potom se zalio pozivajuci se na to da su ga nacisti naterali..

Verovatno su poturali tekstove idealizovanja Hitlera, stavili cin obersharfirera SA 1935, i naterali ga da kao gradonacelnik preimenuje dve ulice u Adolf Hitler strasse i Herman Gering strasse..

.

Edited by barba

IMG_2668.jpeg

Ovo će najverovatnije proći 14. oktobra, kako sad stoje stvari.

1 hour ago, Amos said:

IMG_2668.jpeg

Ovo će najverovatnije proći 14. oktobra, kako sad stoje stvari.

Imam ja sto bi se reklo jedno neobicno pitanje, ali stvarno mi je nejasno.

zar ovo nije kao i ono oko pisama, kad ga predas zapecatirano u posti, niko ne bi smeo legalno jel da ga otvara.

Ili ako pricas, prisluskivanje u spavacoj sobi ne moze, a na ulici kako je ko regulisao.

Da ili ne?

Moj utisak je da ovo predstavlja početak pravljenja digitalnih dosijea (i psiholoških profila) jer konačno postoji tehnologija koja može da nadzire beskonačan niz online accountova. Nikoga ne zanimaju naši spiskovi za prodavnicu i fotke psećih govanaca za veterinara, ali zato kad dodjemo jednog dana na šalter, granicu, sud i nadležno lice ukuca u gpt - reci mi sve o ovom forumašu - izlaziće podaci o nama koje ni naš terapeut ne zna.

Ovo je ona poslovična balega koja se ne može vratiti u kravu i najbolje je sprečiti da iz nje uopšte izadje. Zastrašujuće malo ljudi uopšte zna da se ovo dešava.

Edited by Amos

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.