Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 minute ago, Shan Jan said:

Cenite da ce mu dozvoliti da uradi tako nesto ludo?

Evo vec krenuli

5859334934172995073_1.jpg

• Replies 11.1k
  • Views 989.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

• theanswer
    theanswer

Posted Images

I dalje bih rekao da su sanse za tako nesto nistavne.. oko 1%

1 minute ago, Shan Jan said:

Cenite da ce mu dozvoliti da uradi tako nesto ludo?

Ko da mu dozvoli ili ne dozvoli, Bibi Netanjahu? unsure Ursula VDL, Kir Starmer?

Da neće Putin ili Xi da ga cimnu na telefon i priprete?

Ja realno sumnjam da su stvari toliko eskalirale i da kampanja konvencionalnim oružjem toliko loše ide, ali ako se ispostavi da je tako, Trampara kočnica nema.

Pa već su uništili 1 civilizaciju ne tako davno, u Gazi. Nadam se da su Palestinci dovoljno ljudi da se i to računa.

• Popular Post
1 hour ago, Roger Sanchez said:

Bilo mi je liepo tipkati s vama, a sad zbogom, kom obojci kom opanci

Je l se pozvale Kaja i Ursula Iran na uzdrzanost?

Pa to je tvoja pretpostavka da Tramp ima apsolutnu moc u USA. Ja nesto sumnjam u to. On pisa u gace od izraelskog lobija, od Wall Street-a, od ruskih spijuna, od epstein fajlova... drzi ga toliko ljudi za jajca da ipak nece ipak dozvoliti da toliko zasere ceo svet. Vec je dovoljno.

BTW, berze se otvorile s jednim lepim padom... ceka se sta je nova ideja Velikog Narandzastog Poglavice.

Just now, Nikodije said:

Pa već su uništili 1 civilizaciju ne tako davno, u Gazi. Nadam se da su Palestinci dovoljno ljudi da se i to računa.

Nije samo to, po ovom tajmlajnu Tramp je još 22 marta obznanio da je Iran mrtav.

"Now with the death of Iran, the greatest enemy America has is the radical left, highly incompetent, Democrat Party,"

Znači mora da neku drugu drevnu civilizaciju sprema za odstrel večeras - kinesku, indijsku, baskijsku, albansku, ko će ga znati.

2 minutes ago, Budja said:

Je l se pozvale Kaja i Ursula Iran na uzdrzanost?

i ja baš sad gledam gaurdiane i bbcijeve da vidmi neke reakcije iz EU, ali ne nalazim ništa. možda ne gledam dobre medije, šta znam

Eto meni izbeglica iz Abu Dabia.

Just now, Lezilebovich said:

i ja baš sad gledam gaurdiane i bbcijeve da vidmi neke reakcije iz EU, ali ne nalazim ništa. možda ne gledam dobre medije, šta znam

DW ima jednu recenicu sa pretnjom u citatu.

Izrael bombardovao sinagogu u Teheranu. Bole ih patka.

5 minutes ago, Amos said:

DW ima jednu recenicu sa pretnjom u citatu.

Koliko bi ih imao da je Putintm najavio nesto slicno...

Pitam se, pitam...

Litani river izgleda daleko. Namucio ih Hezbolah.

https://www.haaretz.com/middle-east-news/2026-04-07/ty-article/.premium/idf-not-planning-to-advance-deeper-into-lebanon-senior-military-officers-say/0000019d-6322-d635-afdf-777b1e020000

IDF Not Planning to Advance Deeper Into Lebanon, Senior Military Officers Say

The army fears that if the U.S. continues its war against Iran, Israel will find it difficult to end the campaign in Lebanon alone, with reserve forces already overstretched. For now, IDF forces have halted 10 kilometers south of the Litani, aiming to prevent anti-tank fire into northern Israel

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.