Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

Laki je malo nervozan.

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Tramp izjavio kako će operacija završiti uskoro i da USA neće biti uključena u ponovno otvaranje moreuza.

SAD nema fizickih problema oko snadbevanja naftom, za razliku od Evrope i Azije.

Problem Trampa je cena, to moze da se resi nrp. zabranom izvoza ali ce to da napravi haos u Evropi i nece se desiti, suvise su veliki novci u igri.

40 minutes ago, Jesper23 said:

Tramp izjavio kako će operacija završiti uskoro i da USA neće biti uključena u ponovno otvaranje moreuza.

Tacno kad se pokupi USA ima Iran da nastavi naplatu prolaza D

18 minutes ago, Shan Jan said:

Tacno kad se pokupi USA ima Iran da nastavi naplatu prolaza D

I još kad vidi da mu to zgodno dođe, anektiraće Panamski kanal, i krenuti da naplaćuje.

Super urađeno

12 hours ago, askeladden said:

Kalve su sanse da ce umerene demkrate iz Sirije da udare na Lebanon?

dw.com
No image preview

Germany news: Merz and Syrian president talk refugee returns

As Syrian President Ahmad al-Sharaa visits Berlin, Chancellor Friedrich Merz says about 80% of Syrians living in Germany are expected to return home. Meanwhile, fears are mounting about inflation. DW

Ne verujem, imaju oni svoje bitke a ni saveznici im nisu u toj priči.

19 hours ago, namenski said:

Ajde?

Doduse, sta je koji kurac i ta Ukrajina zapela pa u NATO, samo izaziva komsije koji su nadaleko poznati kao miroljupci i dobrice, a i nafte ima svuda, jebes iransku...

I ne lupetaj glede svemira, meteora, onog filma, zasto uostalom Izrael ne krene, kad je vec poceo i Pakistan da dovede u red, kad je vec svoje Bombe namenio samo za unistavanje meteora...

Kao u onom filmu, jelda?

I koja to instanca odredjuje ko je zao, a ko dobar, ko crn, a ko beo?

Nemoj da odgovaras, tesko ces da dobacis, a da se jos vise ne izblamiras.

Nemamo mi ovde nista osim ove gore opstemestaske frazetine isto toliko neprimerene kao onaj smajli koji si stavio uz napomenu o bombardovanju bez razloga.

Te Ukrajinske komsije koji su >nadaleko poznati kao miroljupci i dobrice<, upravo te komsije na sve nacine pomazu Iranu. Znaci, u slucaju Ukrajine su zlikovci, a u slucaju Irana su dobri, jer pomazu borbu za pravu stvar ? Interesantno...rolleyes

Sto se tice instance koja odredjuje ko je zao, a ko dobar, ta instanca ne postoji, ali svaki normalan covek bi trebalo u svojoj glavi da ima ugradjen osecaj. A moj osecaj mi govori da rezim koji na sve nacine radi na unistenju 10 miliona komsija, samo zato sto su >nevernici< i zato sto su im, ne znam sta, oteli zemlju, da takav rezim nikako ne moze da bude niti dobar, niti beo... Rezim koji pomaze radikalne idiote koji veruju u pricu o preobracivanju nevernika, u pricu o devicama posle smrti, rezim koji podstice narod da kamenuje i pljuje zarobljenu decu, kidnapovanu sa muzickog festivala, dok ih sprovode ulicama, takav rezim sasvim sigurno nije dobar.

Svakako, na ovo moze da se postavi pitanje da li je dobar rezim koji Gazu sravni sa zemljom? Naravno da nije, nikada ne bih rekao tako nesto. Zato sam i rekao da su dve strane istog novcica, evo, sada mozes ponovo da se zgrazavas zbog koriscenja fraze.

I ne treba covek samo da vidi ko je beo, a ko je crn, treba da vidi i onih hiljadu nijansi izmedju, koje tebi izgleda promicu. O.K, razumem to, mnogo je lakse kada sve svedes samo na dva polariteta, mnogo je jednostavniji zivot...

Edited by Mimix

7 minutes ago, Mimix said:

Te Ukrajinske komsije koji su >nadaleko poznati kao miroljupci i dobrice<, upravo te komsije na sve nacine pomazu Iranu. Znaci, u slucaju Ukrajine su zlikovci, a u slucaju Irana su dobri, jer pomazu borbu za pravu stvar ? Interesantno...rolleyes

Sto se tice instance koja odredjuje ko je zao, a ko dobar, ta instanca ne postoji, ali svaki normalan covek bi trebalo u svojoj glavi da ima ugradjen osecaj. A moj osecaj mi govori da rezim koji na sve nacine radi na unistenju 10 miliona komsija, samo zato sto su >nevernici< i zato sto su im, ne znam sta, oteli zemlju, da takav rezim nikako ne moze da bude niti dobar, niti beo... Rezim koji pomaze radikalne idiote koji veruju u pricu o preobracivanju nevernika, u pricu o devicama posle smrti, rezim koji podstice narod da kamenuje i pljuje zarobljenu decu, kidnapovanu sa muzickog festivala, dok ih sprovode ulicama, takav rezim sasvim sigurno nije dobar.

Svakako, na ovo moze da se postavi pitanje da li je dobar rezim koji Gazu sravni sa zemljom? Naravno da nije, nikada ne bih rekao tako nesto. Zato sam i rekao da su dve strane istog novcica, evo, sada mozes ponovo da se zgrazavas zbog koriscenja fraze.

I ne treba covek samo da vidi ko je beo, a ko je crn, treba da vidi i onih hiljadu nijansi izmedju, koje tebi izgleda promicu. O.K, razumem to, mnogo je lakse kada sve svedes samo na dva polariteta, mnogo je jednostavniji zivot...

Da, baš si se potrudio slikovito opišeš režim u Iranu, za Izraelski, samo "sravni sa zemljom Gazu"

Ništa, pljuvanje hrišćana po Jerusalimu, silovanje zarobljenika, zakon o vešanju

fantom

Kaja je odlicna, kao i uvek, i prosto zakiva

15 minutes ago, x500 said:

Kaja je odlicna, kao i uvek, i prosto zakiva

EU Brnabićka. lolol

Kakav punchable face nakon slušanja 52 sekunde.

52 minutes ago, Zaboravan said:

EU Brnabićka. lolol

Za razliku od naše Brnabe, ovu bi Gli nategao kao lastiš dečije praćke.

8 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said:

Za razliku od naše Brnabe, ovu bi Gli nategao kao lastiš dečije praćke.

Što on, šta fali meni?

Još 15 god, ima da se kandidujem za Velju Ilića. fantom

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.