Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 10.9k
  • Views 973.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Рокнули Линколн?

Ako je tačno, to je megakrupno.

Imaš li neki link, vest?

Само оно што видех на српским ппорталима, нисам њушкао даље.

2 hours ago, theanswer said:

Tramp se obraća u 3 noćas primetime. Moguće je da će da proglasi WIN i kaže to je to. Iranci su upravo lansirali 10 raketa odjednom na centralni Izrael što je najjači rafal od prvih dana rata. Tako da možda i oni očekuje CEASEFIRE bar.

FIFY

Fuck Inside and Find Yourself?

Sad mi ništa nije jasno. Godinu dan priča kako je Evropa truba i kako je USA 90% NATO-a. Koji će mu đavo onda pomoć protiv ovih nesrećnika? A pomoć Ukrajini je takođe obustavio pre godinu dana, sve što ide iz Amerike se plaća po tržišnoj ceni, precenjenoj. Znači da mu ne trebaju ni pare na ovu krizu? Ili jednostavno ja ne mogu da razumem njegovu genijalnost

• Popular Post
1 hour ago, Engineer said:

Sad mi ništa nije jasno. Godinu dan priča kako je Evropa truba i kako je USA 90% NATO-a. Koji će mu đavo onda pomoć protiv ovih nesrećnika? A pomoć Ukrajini je takođe obustavio pre godinu dana, sve što ide iz Amerike se plaća po tržišnoj ceni, precenjenoj. Znači da mu ne trebaju ni pare na ovu krizu? Ili jednostavno ja ne mogu da razumem njegovu genijalnost

Ti sad uvodiš neki zdrav razum u celu priču. Molio bih te da to ne radiš.

Just now, Svarog said:

Ti sad uvodiš neki zdrav razum u celu priču. Molio bih te da to ne radiš.

Hteo sam nešto da napišem, ali ovo je siže...

Ne postoji racio kod njih, eno ja dao analizu kako hoće da sjebu Kinu ovim, i da je to ideja, negde posle nedelju dana... Kakav epski zajeb... Tražim smisao gde ga nema...

Sad sam se opustio i puštam da me vozi, samo čitam vesti i nadam se da ćemo nekako preživeti...

4 hours ago, porucnik vasic said:

Ништа Артемис?

Tražio je od mreža termin u 9pm da bi pričao o Iranu.

2 hours ago, Engineer said:

Sad mi ništa nije jasno. Godinu dan priča kako je Evropa truba i kako je USA 90% NATO-a. Koji će mu đavo onda pomoć protiv ovih nesrećnika?

Pa mora neko da gine tamo, ako krenu na Hormuz...a bolje Evropljani nego Американцев...

Edited by Rudolf Pingvinoglu

2 hours ago, Engineer said:

Sad mi ništa nije jasno. Godinu dan priča kako je Evropa truba i kako je USA 90% NATO-a. Koji će mu đavo onda pomoć protiv ovih nesrećnika?

Ako im treba nafta iz Zaliva onda moraju da ucestvuju u otvaranju Hormuza.

Seti se govora Djoke Busa i kada je nabrajao sve zemlje koje ucestvuju u demoratizaciji Iraka, i sirenju zapadnih vrednosti na lokalno pucanstvo.

Bilo je u toj koaliciji razne fukare, od Danaca, dezurnih podguznih muva, do istocnoevropske sirotinje poput Poljaka, Gruzina i Albanaca.

Kada je sirenje demokratija i ljudskih prava, skraceno receno nafta, u pitanje tada nema slabih, kilavih i nemocnih. Svako moze da pomogne koliko mu moc to dozvoljava.

Gazda je tu da udeli nesto sirotinji, nije da se ramo ratuje iz ideala, ima nesto i materijalnih interesa.

3 hours ago, Engineer said:

A pomoć Ukrajini je takođe obustavio pre godinu dana, sve što ide iz Amerike se plaća po tržišnoj ceni, precenjenoj

Ako je cena trzisna, znaci da vazi ponuda i potraznja. Ako je precenjeno, onda neka kupe tako gde ima jeVtinije. Niko ih ne bije po usima da kupiju "Made in USoA" )

Sve dok u ovom ratu neko dobro, ali onako bas dobro, zaradjuje pare ima i logike zasto se vodi. Gde nema ćara, nema ni bećara )

1 hour ago, radisa said:

Hteo sam nešto da napišem, ali ovo je siže...

Ne postoji racio kod njih, eno ja dao analizu kako hoće da sjebu Kinu ovim, i da je to ideja, negde posle nedelju dana... Kakav epski zajeb... Tražim smisao gde ga nema...

Sad sam se opustio i puštam da me vozi, samo čitam vesti i nadam se da ćemo nekako preživeti...

To je zato što si razmišljao o ovome kao o normalnoj politici i normalnim političarima na kakve smo navikli. A to je pogrešno, ono kako stvari funkcionišu je da se rodi ideja u glavi narandžastog maloumnika, pa onda ovi oko njega pokušavaju da to nekako naknadno uklope u policies i barem nekako naškinkaju svinju.

GWB je bio glup kao ćuskija, ali bar je imao tim oko sebe da ga kontroliše, ovaj moron je okružen poltronima glupljim čak i od njega.

Jbg pomolimo se svevišnjem.

edit: eno Dr Roy ima novi poskast sa naslovom Ground Assault. Nisam slušao, ali po meni kopnena invazija je izvesna već nedelju, dve dana sigurno. Potpuna katastrofa u najavi.

Edited by bios

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.