Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

center, and naval infrastructure tied to IRGC operations. The route has been critical for moving Shahed drones used by Russia in Ukraine and by Iran across the Gulf.

Officials say the goal was to disrupt smuggling and expose Iran’s lack of defenses in the Caspian, while signaling Israel’s ability to strike deeper and threaten key supply chains—including weapons and even food logistics.

Russia condemned the attack, warning against expanding the war, as analysts note Iran and Russia may shift operations but face short-term disruption.

-WSJ

https://x.com/RVadolkar/status/2036719076727267778

Arhiviran ceo WSJ-ov članak:

https://archive.is/YhsSs

• Replies 10.9k
  • Views 974.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

toksicna veza lolol

Screenshot_2026-03-25-11-15-20-881_com.instagram.android-edit.jpg

Trošiš novca na vojsku kao narednih 28 zemalja zajedno i onda te išamara 1 Iran dronovima od 100 evra. Pa jbt. Za Trumpa bi izmislili onu izreku o zelenom boru da već ne postoji.

Gledao sam onaj intervju Salivena kod Stjuarta još juče i Stjuart je impozantno što kažu running circles oko Salivena o generalno ulozi koju su Amerikanci imali u 21. veku uključujući i ulogu njemu prijateljskih administracija. Mučeni Saliven se pokazao kao mlohava ćuna i uglavnom deflectovao ka Trampu. Koga ne mrzi ovde je ceo razgovor

Edited by theanswer

11 minutes ago, Venom said:

Trošiš novca na vojsku kao narednih 28 zemalja zajedno i onda te išamara 1 Iran dronovima od 100 evra. Pa jbt. Za Trumpa bi izmislili onu izreku o zelenom boru da već ne postoji.

Pa nije samo Tramp kriv nego i prethodna administracija. Bukvalno zaostaju kada su ti jeftini dronovi u pitanju, sto upotreba sto kontramere...

1 minute ago, Tutankamon said:

Pa nije samo Tramp kriv nego i prethodna administracija. Bukvalno zaostaju kada su ti jeftini dronovi u pitanju, sto upotreba sto kontramere...

Pa previse jeftino, ne moze da se ugradi cela oruzana industrija koja sisa gigantske budzete. Kao Vucic sto gradi Stadione dok mu se ostalo raspada.

3 minutes ago, Tutankamon said:

Niko ga nije terao na ovu avanturu. Sam pao sam se ubio. Ceo svet ga vidi ne kao klovna, nego kao klovna od papira. Jbt već godinu dana ljudi zarađuju pare jer znaju da će on svaki put kad bude stani pani da se povuče, jer berza, tržište, approval rating...

Edited by Venom

pa tesko je voditi remote war protiv dobro organizovanog neprijatelja.

rusija se bije protiv 30 zemalja 4 godine, ali ispred gajbe.

Eh, da su te pare ulozene u razvoj lekova za bolesti i poboljsanje uslova zivota....fantom

drzavi nije u interesu da zivis 200 godina.

Just now, kronostime said:

Eh, da su te pare ulozene u razvoj lekova za bolesti i poboljsanje uslova zivota....fantom

Ja mislim da mi nikad necemo stici do tacke da je svaki rat i generalno eksptremno nasilje protiv bilo cijeg zivota potpuno neprihvatljivo. Kazu da je rat u prirodi ljudske vrste, mislim da se to vidi i po generalnoj ravnodusnosti na ovakve stvari kad nije sopstvena guzica u pitanju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.