Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 10.9k
  • Views 974.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

3 hours ago, Shan Jan said:

Majmun je vratio berze 6 meseci unazad. Aj sto je bratio berze nego sto je i moj portfolio dry

Vidi se da nisi investirao pre aprila prošle godine. Ja preživeh i 2022. i Trampove carine u aprilu. Hvala Trampu što je oživeo moje dve mrtve naftne pozicije, i neka puši za sve ostalo.

Welcome to investing.

2 hours ago, vememah said:

Reuters (via ToI) nagoveštava da je pitanje dana kad će Izraelci ubiti i ovu dvojicu ako pregovori propadnu:

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israel-backed-off-killing-irans-araghchi-qalibaf-at-pakistani-us-request-pakistani-official-says/

Imaju li Izraelci nekakav rezon zašto ubijaju vođstvo Irana, kada to provereno ne radi ono što bi oni želeli? Da su krvožedni, to mi je jasno.

9 minutes ago, Ayatollah said:

Imaju li Izraelci nekakav rezon zašto ubijaju vođstvo Irana, kada to provereno ne radi ono što bi oni želeli? Da su krvožedni, to mi je jasno.

sosajetal kolaps scenariji

26 minutes ago, Ayatollah said:

kada to provereno ne radi ono što bi oni želeli?

Koliko si siguran u ovo? Po Gazi i Libanu samo još.nisu solili zemlju, ubeđen sam da idu po teoriji da kvantitet prelazi u kvalitet iliti što više to bolje.

The Pentagon is developing military options for a "final blow" in Iran that could include the use of ground forces and a massive bombing campaign, according to two U.S. officials and two sources with knowledge. (...)

In interviews with Axios, officials and sources familiar with the internal discussions describe four major "final blow" options Trump could choose from:

1. Invading or blockading Kharg Island, Iran's main oil export hub.

2. Invading Larak, an island that helps Iran solidify its control of the Strait of Hormuz. The strategic outpost hosts Iranian bunkers, attack craft that can blow up cargo ships and radars that monitor movements in the strait.

3. Seizing the strategic island of Abu Musa and two smaller islands, which lie near the western entrance to the strait and are controlled by Iran but also claimed by the UAE.

4. Blocking or seizing ships that are exporting Iranian oil on the eastern side of the Hormuz Strait. (...)

More reinforcements, including several fighter jet squadrons and thousands of troops, are expected to arrive in the Middle East in the coming days and weeks.

https://www.axios.com/2026/03/26/iran-invasion-plans-kharg-island-trump

Koja od ovih opcija ne uključuje ful kinesko sa obe noge uletanje u konflikt?

Kinezi mogu da jebu u bez konflikta...

2 meseca zabrane izvoza u USA, svega, bi njih manje ostetilo nego USA, na primer... A mogu i suptilnije, siguran sam...

Edited by radisa

2 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

Nece Kinezi u konflik ali nacice vec nacin da pokazu USA da tankeri koji idu za Zuto More ima da se ne diraju.

• Popular Post
41 minutes ago, Ayatollah said:

a mozda ti da promenis nik?

Ubijen je komandant IRGC Mornarice u Bandar Abasu od Izraelskog udara. Sa njim i još nekoliko komandanata. Ovo bi zapravo mogao biti udarac koji nešto znači.

43 minutes ago, Ayatollah said:

Ja bas mislim da radi za izrael, ne i za ostale...

Cilj izraela je razbijanje Irana, oni misle da obezglavljivanjem vrha nesto mogu u tom smeru...

Ostali, ukljucujuci i USA bi da sve stane i spice ponovo potece...

5 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

Bukvalno nijedna to ne uključuje.

Ali zato prve tri uključuju boots on the ground, odnosno šahide kako padaju po glavama poštenih američkih boys & girls koji nit luk jeli nit luk mirisali.

Možda se zamlaćuju idejom da će Arapi da obezbede topovsko meso, ali nešto sumnjam da je to izvodljivo.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.