Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

14 hours ago, Budja said:

Bud, lakse malo, kako ces kao marinac da ratujes istovremeno i na Kubi i u Iranu. Od tolikog uzbudjenja i adrenalina dobices izliv krvi u mozak.

Yo no soy marinero, soy capitan

Bomba, La Bombaviolina

Budjo, hteo sam da ti cestitam 25 godina finansijske stabilnosti obzirom da koristimo istu monetarnu jedinicu (proveri novcanik za pamucne novcanice&dzepove za kovanice) ali si me uvredio i kao coveka&kao dollar useraD

• Replies 10.9k
  • Views 974.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Sad se ovaj Iran budališe, kao tražili smo primirje, nismo tražili primirje, pregovaramo s Trumpom, ne pregovaramo s Trumpom.

Kao da im je ponestalo manevarskog prostora, raketa i dronova pa se prave ludi, plus im preti to iskrcavanje marinaca po obali, što je kolpka za narandžastog whatsoever

Iskrcavanje marinaca jeste klopka za USA ali bitnije za nas, bice klopka i za ceo svet po pitanju cene nafte jer ce da oduzi ovaj rat u beskonacno.

Taj checkpoint smo odavno presli. Ovo su samo poslednji trzaji mrtvaca sa cenom nafte koja se kao odrzava na ovom nivou.

Majmun je vratio berze 6 meseci unazad. Aj sto je bratio berze nego sto je i moj portfolio dry

Nadam se da si ga disperzovao, danas zeleno, sutra žuto, prekosutra crveno.

Dzaba disperzija, ovo sranje pogadja sve. Samo neke (EU) vise a neke (USA) manje. Cak i zlato ode, verovatno trpaju sav novac u naftu.

10 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Sad se ovaj Iran budališe, kao tražili smo primirje, nismo tražili primirje, pregovaramo s Trumpom, ne pregovaramo s Trumpom.

Kao da im je ponestalo manevarskog prostora, raketa i dronova pa se prave ludi, plus im preti to iskrcavanje marinaca po obali, što je kolpka za narandžastog whatsoever

Имају дронова и ракета довољно да праве озбиљно њесра по Израелу.

3 minutes ago, Shan Jan said:

Dzaba disperzija, ovo sranje pogadja sve. Samo neke (EU) vise a neke (USA) manje. Cak i zlato ode, verovatno trpaju sav novac u naftu.

Ја купујем злато.

44 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Procjene su da i u ovim ratnim uslovima mogu da proizvode cca 100 dronova dnevno, plus stare zalihe, plus ako im Rusi nešto doture. Trenutno je Rusima isplatnije da šalju dronove Iranu, veću korist prave nego da ih oni koriste.

Reuters (via ToI) nagoveštava da je pitanje dana kad će Izraelci ubiti i ovu dvojicu ako pregovori propadnu:

Israel has taken Iranian Foreign Minister Abbas Araghchi and parliament speaker Mohammad Bagher Qalibaf off its hit list after Pakistan requested Washington not to target them, a Pakistani official tells Reuters.

“The Israelis had their… coordinates and wanted to take them out, we told the US if they are also eliminated then there is no one else to talk to, hence the US asked the Israelis to back off,” the official says.

https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/israel-backed-off-killing-irans-araghchi-qalibaf-at-pakistani-us-request-pakistani-official-says/

Edited by vememah

Lose se to onda zove.

Nisu to pregovori.

Ako ne prihvatite sta trazimo bicete ubijeni.

Iako mi nemamo plan sta posle.

• Popular Post

Trump: Iran mi je ponudio da budem vrhovni vođa, ali sam rekao ne

Pa je li ovo moguće, ili ih samo podjebava kao oni njega!?!?!?

https://x.com/MehrnewsCom/status/2037065317193502783

https://x.com/Tasnimnews_EN/status/2037064928469643568

The foreign minister, meanwhile, asserted, "A ceasefire without guarantees is a vicious cycle that only leads to the repetition of war."

"The enemy must learn a lesson so that it never again even contemplates launching another attack, and the damages suffered by the Iranian people must be compensated," he said.

https://www.tasnimnews.ir/en/news/2026/03/26/3549236/fm-araqchi-rejects-negotiations-reiterates-resistance-against-enemies

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.