Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

3 minutes ago, Tutankamon said:

Ja da sam Amer i da mi Tramp nicim izazvan izjavi ovo ja bi se dobrano bio zabrinuo za stanje zaliha...

Samo za stanje, svega

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

Evo ga Ajzenhamer na RTS.

kolki ratovi se odmotase, fali ona napaljotina lazanski

4 minutes ago, Tutankamon said:

Ja da sam Amer i da mi Tramp nicim izazvan izjavi ovo ja bi se dobrano bio zabrinuo za stanje zaliha...

Kako da kažem, njega ozbiljno shvatiti je isto kao i ne.

50-50. More biti a i ne mora.

Laprda pa sada šta prođe, prođe, šta ne...

6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Pa kada pogledaš na medijima ko je vojni analitičar, još najbolja ona od pre par stranica koja objašnjava kako se na nebu sudaraju rakete i avijoni, a ovde je pola ispljuvalo zbog urađenih nokata i trepavica fantom

Edited by Zaboravan

15 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Lazanski je neke ratove i video za razliku od ovih internet analiticara.

Tandrcak...

Još je Lazanski onomad rekao da je sledeći cilj Amerike Iran, kada je komentarisao Irak i Avganistan...

39 minutes ago, Jeremija said:

17725345674374221617190777614576.png

Trampov način izražavanja da se ubaci u udžbenika, da djeca uče nešto korisno. Ja sam fasciniran, kakav gigant slobodarske misli.

1 minute ago, kronostime said:

Lazanski je neke ratove i video za razliku od ovih internet analiticara.

Izbor za Mis u Pozegi 1998. bilo bas zeznuto.

22 hours ago, barba said:

.

Saudijski cinovnik u programu Al Jazire izjavio da je US ostavila zalivske zemlje prakticno bez zastite, prebacila svoje resurse na odbranu Izraela sto njih cini veoma nezadovoljnim.

.

Kako reče jedan forumaš svojevremeno - citirajuci staru arapsku poslovicu "Don't be a friend to the Americans; if you are their friend, they will use you and then betray you. But if you are their enemy, they will respect you and treat you with dignity."

1 hour ago, napadaj said:

[Merz] said...that, when it came to Iran, “international legal assessments will have relatively little effect. This is all the more true if they remain largely without consequence ... therefore, now is not the time to lecture our partners and allies”.

wub

Merc izgleda kao da je brifovan da će u penkalu imati bensedin i zadatak da ga nekako sune u Trampovu šolju.

2 minutes ago, Marcus Wulffings said:

Još je Lazanski onomad rekao da je sledeći cilj Amerike Iran, kada je komentarisao Irak i Avganistan...

Dobro je objasnio i Ukrajinu, baš dosta pre bilo kakvih signala mislim.da ima na yt

Ali avaj ppp ne prašta vožnju džipom po svetim ulicama Beograda i prcanje misica.

59 minutes ago, Zaboravan said:

Inače je UN jedna baš zdravo-gospodska-diplomatska organizacija gde reč i podignuta ruka znače nešto fantom

Ja bih tamo samo poslao one Dačićeve/Vučićeve influenserke (Dačiću prednost, bolje su a i boles'an čovek, red je)

UN je ono jedino sto imamo. To je organizacija koja se prilicno borila oko Palestinaca recimo, druga je stvar sto bahate drzave gledaju da ih miniraju i sto su im zaposleni trpeli svakakva sikaniranja od sopstvenih drzava.

Gas u Evropi 100% skuplji u odnosu na petak. Danas oko 40% vise nego juce.

Edited by Emerald

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.