Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

24 minutes ago, Filozof manijak said:

Čuo sam i ja, ali da takvi zasednu na čelo najmoćnije države na svetu, sa pristupom nebrojenim nuklearnim bojevim glavama - e to se nisam nado ph34r

Sto bi rekao Djoko B - "Ja mojoj babi od 80 godina nikad ne bih dao atomsku bombu na dugme!"

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

2 minutes ago, Moonwalker said:

Ono je je jedna pijandura i najgora vrsta kompleksasa. Tukao zene redom, keva ga ogovarala, pa morala da se posle pere. . Prva stvar mu bilo da otpusti zene i Afroamarikance sa visiokih oficirskih pozicija.

Olos najgor vrste.

Kad hoce da ponizi UN posalje im Melaniju da cheruje. Ponizi on time i nju ali ona nekako izgleda kao da je bas zabole i da se uzivljava u ulogu.

6 minutes ago, Mel said:

Kad hoce da ponizi UN posalje im Melaniju da cheruje. Ponizi on time i nju ali ona nekako izgleda kao da je bas zabole i da se uzivljava u ulogu.

Pred kim da ih ponizi i ko sa iole nekakvim integritetom moze da se oseca ponizenim od njega? Vise bi ih ponizio svojim prisustvom, Melanija im dodje super.

Off topic

KGB se epski zajebao organizujuci botovanje za ovaj olos. Kako ce da im pukne jednog dana ispred nosa.

Edited by Moonwalker

21 minutes ago, autsajder said:

Ali da MAGA postavlja nove standarde, to je činjenica.

.

Mozda ja gresim ali mislim da je davno pukla ljubav izmedju MAGA ekipe i Trampa.

Ideja je Amerika na prvom mestu a ne Izrael, da?.. Sto oni ne propustaju da mu nabiju na nos.

Posle ovih godinu dana cak i oni izgledaju razumnije, bili su protiv svake intervencije/rata koji je zapoceo.

Carlson, Marjori itd.. I ostala ekipa bili su ocito merdevine preko kojih se Tramp popeo na vlast.

Mislim da prvi put od Kisindzera sad imamo jednog lika na objedinjenoj funkciji savetnika za nacionalnu bezbednost i drzavnog sekretara, to je ogromna moc... Neokon vojnika.

.

Edited by barba

Evo ga Talijan ministar odbrane danas kod nas...znaci, izvukao se...

37 minutes ago, Arkadija said:

Kad je bila Trampova inauguracija svi prisutni su izgledali kao da su istog trenutka ispali iz filma The Purge, i da su spremni da pročišćenje sprovedu odmah i temeljno.

Bravo, to je to... Jbt, još pokušavam da se setim na šta to liči...

USA će završiti ili kao u Second Civil War ili kao u Handmaid's tale meets Purge... Mislim da to nema nekog sretnog izlaza...

22 minutes ago, Mel said:

Inače je UN jedna baš zdravo-gospodska-diplomatska organizacija gde reč i podignuta ruka znače nešto fantom

Ja bih tamo samo poslao one Dačićeve/Vučićeve influenserke (Dačiću prednost, bolje su a i boles'an čovek, red je)

• Popular Post
3 minutes ago, Tutankamon said:

Evo ga Talijan ministar odbrane danas kod nas...znaci, izvukao se...

Vratio se juce da referise u parlamentu. Rekao je da je iz svog dzeba platio povratak u vojnom avionu. Ali glavna fora je bila kad je rekao "Da, ostao sam tamo jer su mi tamo bili i sinovi ali ne znaci da nisam istovremeno i radio na odbrani. lolol

meloni.crosetto.jpg

2 minutes ago, Lo Zingaro said:

Vratio se juce da referise u parlamentu. Rekao je da je iz svog dzeba platio povratak u vojnom avionu. Ali glavna fora je bila kad je rekao "Da, ostao sam tamo jer su mi tamo bili i sinovi ali ne znaci da nisam istovremeno i radio na odbrani. lolol

meloni.crosetto.jpg

Jel rekao u čijem vojnom avionu i kome je platio? fantom

Edited by Zaboravan

17725345674374221617190777614576.png

53 minutes ago, Mel said:

I ti tako kad pošalješ muža/ženu u market npr, pošalješ je/ga da ih poniziš

Edited by Verterdegete

Meni jedna stvar ovako fascinantna, kao nekome ko nije preveliki poznavalac arapske kulture i politike - da bar zalivske zemlje koje imaju love nisu u nekom poštenom savezništvu, bar sa sebe brane i da prestanu da budu protektorat..

Baš onako zanimljivo da kako u suštini ni Iran ni ostatak zaliva nema poštenog lokalnog saveznika..

Tramp laže i kad laže

Sa druge strane, izgleda da se ozbiljno sprema invazija, odnosno čizme na terenu, Izrael razvaljuje vojne baze na zapadu Irana, priča se da se pravi kombinovana vojska za prvi talas, amerikanci danima uvežbavaju desantiranje sa helikopterima....

....mislim da pičvajz tek sledi

16 minutes ago, Jeremija said:

17725345674374221617190777614576.png

Ja da sam Amer i da mi Tramp nicim izazvan izjavi ovo ja bi se dobrano bio zabrinuo za stanje zaliha...

Just now, Tutankamon said:

Ja da sam Amer i da mi Tramp nicim izazvan izjavi ovo ja bi se dobrano bio zabrinuo za stanje zaliha...

Dobro je sve dok ne pocne da snima ispred magacina s graskom i sardinama.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.