Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

1 minute ago, Emerald said:

Nafta nije pitanje isplativosti vec elementarnog nacionalnog interesa i funkcionisanja drzave.

Posle devedesetih nije moguce da se to nije videlo. Sve nam je stalo 1993 zbog nedostatka nafte. I opet nista nije uradjeno.

Videlo se to i devedesetih ali sta vredi kada se na vlasti smenjuju isti ljudi od tada na ovamo.

• Replies 10.9k
  • Views 973.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

9 minutes ago, Emerald said:

Nafta nije pitanje isplativosti vec elementarnog nacionalnog interesa i funkcionisanja drzave.

Posle devedesetih nije moguce da se to nije videlo. Sve nam je stalo 1993 zbog nedostatka nafte. I opet nista nije uradjeno.

Planiramo naftu/gas/vodu/struju kao sto popravljamo puteve, a nije uporedivo. A ni putevi nisu ok cim nema stranih tabli po njemu

13 minutes ago, Emerald said:

Da li se koristi JaNaf ili neki novi naftovod ka Grckoj i/ili Rumuniji se svodi na isto. Nafta dolazi tankerima do luke i pumpa se u naftovod.

U slucaju sadasnjeg rata u Zalivu, ako nafte nema onda nema sta ni da se pumpa.

Jedino je oimalo smisla da se napravi spojnica ka nekom, Madjarskom, kraju Druzbe. Ali sada, usred rata u Ukrajini nema nafte ni iz zog pravca.

Da mi batalimo naftu i predjemo na struju, koje takodje nemamo

covid19

Dok se pali svetlo da se vidi ko koga vidi, ko je na kom data linku i na nišanu, Izrael ulazi u Liban i lupa po Bejrutu skoro kao pa kao onomad()

Gaza se ne računa, to je već prihvaćeno kao normalno.

Emerald štanca postove kao Čedo onomad! “Kao što sam napisao…”.

Smanji malo gas.

1 minute ago, dragance said:

Emerald štanca postove kao Čedo onomad! “Kao što sam napisao…”.

Smanji malo gas.

Ne pita se on tu ništa

32 minutes ago, Emerald said:

Prilicno sam siguran da nasoj vlasti to i jeste prioritet. Jebu ih malo one kazaljke na novom satu na Trgu Republike. Cim rese taj problem nemam sumnju da ce prionuti svim snagama na resavanje problema energetske nezavisnosti.

Srpska i slovenska vlada vraćaju svoje državljane, a što radi hrvatska, što radi Grlić Radman?

Negde je zapelo.

Edited by Marcus Wulffings

Jedno pitanje zakasnelog tipa ali svejedno - kako su uopste Iranci uspeli da imaju ovakvu tehnologiju sa Izraelom pored sebe, decenijskim sankcijama i cime sve ne? Ok jasno mi je da je ulagano u to, ali opet, pogotovo sa Mosadom koji im seta zemljom...

Odlično pitanje koje treba postaviti onom Netaniyahuu koji tvrdi da sve drži pod kontrolom.

No image preview

U.S. Troops Were Told Iran War Is for “Armageddon,” Retur...

Advocacy group reports commanders giving similar messages at more than 30 installations in every branch of the military

U.S. Troops Were Told Iran War Is for “Armageddon,” Return of Jesus

Advocacy group reports commanders giving similar messages at more than 30 installations in every branch of the military

A combat-unit commander told non-commissioned officers at a briefing Monday that the Iran war is part of God’s plan and that Pres. Donald Trump was “anointed by Jesus to light the signal fire in Iran to cause Armageddon and mark his return to Earth,” according to a complaint by a non-commissioned officer.

From Saturday morning through Monday night, more than 110 similar complaints about commanders in every branch of the military had been logged by the Military Religious Freedom Foundation (MRFF).

The complaints came from more than 40 different units spread across at least 30 military installations, the MRFF told me Monday night.

• Popular Post

Jbt, i posle mule religiozni fanatici gospode

Šta je to u svakom zlu koje želi da je tu u nama

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.