Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 10.9k
  • Views 973.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

O EU najbolje govori podatak da je italijanski ministar odbrane blokiran u hotelu u Dubajiju s porodicom. Isli na odmor jbg.

• Ayatollah
    Ayatollah

Kad se samo setim da sam kao dete 21. vek zamišljao kao doba nauke i prosvećenosti - Rodenberijeve Zvezdane staze, Beyond 2000, Saganov Cosmos i slične stvari, a nas zajahali najgori mogući verski fun

Posted Images

1 minute ago, Filozof manijak said:

Ja sam se godinama posle '99. štrecao na zvuk miniranja sa borskog rudnika. Meni ovo nije smešno, jbg

Meni jeste, ako su baš toliko prestrašeni šta koji q traže u rooftop restoranu usred rata?

Mora se jbg... Aj ne zezaj.

sredice sve to prva vojna sila na svetu. nisu ameri rusi da se bore za kokosinjce.

7 minutes ago, Filozof manijak said:

Ja sam se godinama posle '99. štrecao na zvuk miniranja sa borskog rudnika. Meni ovo nije smešno, jbg

Moj bivsi svojevremeno u CH leteo sa kreveta usred noci. Zvuk guma retkog automobila preko novog asfalta kaze 1:1 zvuk nekog aviona (on je znao kog) kad nadlece preko BGa. Kaze u onom mraku na podu ne znas gde si i sta je, dok se opasuljis da nije bombardovanje i da nisi kuci nego na studijama.

3 minutes ago, Mel said:

Moj bivsi svojevremeno u CH leteo sa kreveta usred noci. Zvuk guma retkog automobila preko novog asfalta kaze 1:1 zvuk nekog aviona (on je znao kog) kad nadlece preko BGa. Kaze u onom mraku na podu ne znas gde si i sta je, dok se opasuljis da nije bombardovanje i da nisi kuci nego na studijama.

Dok sam bio na masteru bio je neki tunel pored doma, bila je neka kao kaldrma u njemu..jbt, kad veci auto ide kroz tunel, kao da te nadlece raketa ili se avion obrusava ka tebi, jezio sam se od toga nikako i nikad nisam mogao da se naviknem.

8 minutes ago, Zaboravan said:

Meni jeste, ako su baš toliko prestrašeni šta koji q traže u rooftop restoranu usred rata?

Mora se jbg... Aj ne zezaj.

Ne mora se smejati tuđem strahu

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne mora se smejati tuđem strahu

Nisam ni rekao da mora. Meni je smešno da ih je toliko trigerovao iftarski top dok opušteno hasaju u Kuvajtu.

I da završimo.

Slušam Rubija sada, kako su svi Ameri šokirani što Iran uzvraća, ima oružje, vojsku, itd...

Kaže, da nas nisu sada spasili, za godinu ipo Iran bi imao arsenal toliki da drži ceo svet kao taoce...

Thank you America... You are my best friend... ajde

Screenshot_20260302_215243_com.viber.voip_edit_256244452867670.jpg

Ako je ovo tacno, onda su ih Jevreji i SŠA izbusili obavestajno sa svih strana, da ne mogu visoki funkcioneri rezima niti nekoliko dana da sastave na vlasti.

Mislim da je to vest od juce, jos nepotvrdjena

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.