zorglub Posted April 12 Posted April 12 15 minutes ago, Shan Jan said: mada sve sam sumnjicaviji da je napad pusten al da ne idem u teorije zavere. Zašto teorije zavere? Pritom ne kažem da je Izrael organizovao teroristički napad, ali da ga je istolerisao, to je očigledno. 3 1
Zaboravan Posted April 12 Posted April 12 11 minutes ago, Shan Jan said: Meni ne deluje da je izraelska vojska pokazala nemoc u ovom ratu. Onaj Hamasov napad mozda, mada sve sam sumnjicaviji da je napad pusten al da ne idem u teorije zavere. Ali sada Izrael cisti sustinski jednu dzinovsku gradsku zonu, to niko nikad nije uspeo brzo da uradi. Jos su njihovi gubici mizerni sobzirom da to rade. A slazem se da Izrael koji je u losim odnosima sa zemljama Bliskog Istoka dugorocno nema nacin da opstane. Njima je dovoljno da taj jedan rat izgube i pitaj boga kakvu ce milost onda Arapi pokazati nakon decenija ovoga. Pa sada, nije neka mudrost "očistiti" urbanu zonu kada sa zemlje, iz vazduha, vode poravnaš sve, ne vodeći računa o civilima, povučeš se, pa evo opet udariš po izbegličkom kampu s bezbedne daljine... I da to koliko su "očistili" je pitanje. 5
Ayatollah Posted April 12 Posted April 12 (edited) Navodno nešto leti i iznad Iraka. Daj Bože da su sve ove vesti patke. Edited April 12 by Ayatollah
Roger Sanchez Posted April 12 Posted April 12 (edited) 'nači opet ove libanonske Hizbule da stavljaju ruku u vatru za Aja-gazdu ne bi li on primirio svoj Sepah Nepotrošive su Spoiler (za razliku od Hamasa, njega se može zaboraviti na neko vrijeme) 1 hour ago, Ayatollah said: Navodno nešto leti i iznad Iraka. Daj Bože da su sve ove vesti patke. Letio je ruski ICBM, kažu Edited April 12 by Roger Sanchez
Zaboravan Posted April 12 Posted April 12 Možda Tu-141? Ako se ispostavi kao tačno da je Iran obećao da će biti nežan™ onda Hezbolah ima smisla i ovako povremeno razmenjuju povremeno vatru. Ništa značajno ako nisi pripadnik UN snaga ili relativno blizu granice. 1
Shan Jan Posted April 12 Posted April 12 Iskreno vise se plasim izraelskog odgovora nego iranskog napada. 2
Tutankamon Posted April 12 Posted April 12 Pa Izrael je sve ovo i zamesio...ako oni zele rat tesko ko moze to da spreci.
Mr.Mxyzptlk Posted April 12 Posted April 12 30 minutes ago, Shan Jan said: Iskreno vise se plasim izraelskog odgovora nego iranskog napada. ja bih se vise usrao da zivim u izraelu, okruzen sa svih strana. zato nisam nikad ni hteo da idem tamo. 1 1
Zaboravan Posted April 13 Posted April 13 10 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: ja bih se vise usrao da zivim u izraelu, okruzen sa svih strana. zato nisam nikad ni hteo da idem tamo. Pa ako ideš u nekoj solo/biznis varijanti, volju da se vratiš izgubićeš nakon prolaska carinske kontrole i prilikom ulaska i izlaska.
Recommended Posts