October 30, 201113 yr Author Uh, kad bi sad poceo nabrajat likove iz sitcoma. Ne bi ih bilo puno koji bi se spasili. npr Onaj pomenuti iz How I Met Your Mother takodje.
October 30, 201113 yr Horejšo je bez premca... ova dvojica su takođe neviđeno iritantnia i ona ih prati u stopu...zatim ćera Džeka Bauera, gde nju da zaboravim.i na kraju ova, treba li trošiti reči?edit: preteče me cmrlj po pitanju ove nesrećnice :) Edited October 30, 201113 yr by mr@ki
October 30, 201113 yr Author zatim ćera Džeka Bauera, gde nju da zaboravim.Aw, shit, ja sam htjeo da je pomenem. Kakav retard upckumatrinu.A i Milo iz iste serije:puke:A debil iz seksigrada ne mora ni da se spominje, ona se podrazumjeva Edited October 30, 201113 yr by gervasius twinkleminkleson
October 30, 201113 yr Au kako gresis. Da su caleta zamenili sinom koji je isti, sta bi dobili? Sin je debil i time je adekvatno predstavljen Meni je takodje sin super. Ne mogu reci da je bolji od oca, ali uopste mi nije smetao, naprotiv.Ma, nije trebalo da menjaju Denholma in the first place...A i kad jesu, mogli su bilo šta prigodnije da izaberu, Douglas je iritans na nivou 1 Kičića....Elem, da krenemo sa teškom artiljerijom, 1 combo:^_^
October 30, 201113 yr jel se računaju domaći?nije da sam pratio seriju, ali ova dvojica su valjda nešto najiritantnije ikad viđeno na televiziji.zbog osetljivih osoba, sliku stavljam u spojler. Edited October 30, 201113 yr by mr@ki