Jump to content
IGNORED

Najiritantniji likovi

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

31

• MaryPoppins

15

• Cane Vukic Prebranac

12

• morgana

11

Posted

U a tek Vonda što mi ide na kiki... :isuse:

Posted

Uh, kad bi sad poceo nabrajat likove iz sitcoma. Ne bi ih bilo puno koji bi se spasili. npr nanny1.jpgnewman.jpg30rock_jenna_tracy.jpgOnaj pomenuti iz How I Met Your Mother takodje.

Posted (edited)

Horejšo je bez premca...

200731743111188859391.jpg
ova dvojica su takođe neviđeno iritantnijulian-mcmahon050110.jpgjohn_hensley_nip_tuck.jpga i ona ih prati u stopu...joelyXPS3008_468x656.jpgzatim ćera Džeka Bauera, gde nju da zaboravim.normal_SteveShaw-ElleGirl_007.jpgi na kraju ova, treba li trošiti reči?sarah-jessica-parker-curly-hg-de.jpgedit: preteče me cmrlj po pitanju ove nesrećnice :) Edited by mr@ki
Posted (edited)
zatim ćera Džeka Bauera, gde nju da zaboravim.
Aw, shit, ja sam htjeo da je pomenem. Kakav retard upckumatrinu.A i Milo iz iste serije24milo_pressman.jpg:puke:A debil iz seksigrada ne mora ni da se spominje, ona se podrazumjeva Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted
Au kako gresis. Da su caleta zamenili sinom koji je isti, sta bi dobili? Sin je debil i time je adekvatno predstavljen :lol:
Meni je takodje sin super. Ne mogu reci da je bolji od oca, ali uopste mi nije smetao, naprotiv.
Ma, nije trebalo da menjaju Denholma in the first place...A i kad jesu, mogli su bilo šta prigodnije da izaberu, Douglas je iritans na nivou 1 Kičića....Elem, da krenemo sa teškom artiljerijom, 1 combo:Sansa-Stark-and-Joffrey-Baratheon-house-stark-24507618-428-358.png^_^
Posted (edited)

jel se računaju domaći?nije da sam pratio seriju, ali ova dvojica su valjda nešto najiritantnije ikad viđeno na televiziji.zbog osetljivih osoba, sliku stavljam u spojler.

71474566yn4io8br7.jpg

Edited by mr@ki
Posted
Horejšo je bez premca...a i ona ih prati u stopu...joelyXPS3008_468x656.jpg
+ 1000
Posted

žena jednog od doktora iz nip&tuckmeni isto takođe veoma iritantna

Posted

isusek. tako mrsava nisam bila ni ja poslije upale pluca.