Cane Vukic Prebranac Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Па тебе само иритирају женски ликови :D
gervasius twinkleminkleson Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Pa kad su fakat zenski likovi po pravilu daleko losije uradjeni nego muski u serijama.
Lynn Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kahm... to je takav bias i da ne kazem jos sta :P
gervasius twinkleminkleson Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 (edited) Pa ne, pogledaj kakvi su generalno zenski likovi. Vecinom su tu samo da bi pratile glavnog macho muskarca, i potpuno su u tom smislu jednodimenzionalne, ili ih naprave da budu bad-ass pa onda izgledaju kao likovi iz stripa. Nije da nema i kompleksnih, da ne kazem ljudskih likova medju TV zenama, ali kad se radi o mainstream serijama [a i filmovima], uvlavnom su slabo napisani. To je makar moj utisak.Ne znam tacno kakav je odnos muskaraca i zena medju scenaristima, ali bio bih spreman da se opkladim da vecinu tih glupavih zenskih likova pisu muskarci. Edited November 12, 2011 by gervasius twinkleminkleson
MocaVukotic Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 kjubrik je bio poznat po fantastičnom tretmanu ženskih likova.
freakns Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Gretchen iz Prison BreakKao i Dr Tancredi. Jedino nisam siguran jel ova glumica iritantnija u Prison Break ili Walking DeadTakodje i cerka iz SharkA bobami i James Woods je tu uzasno iritantanIzvinjavam se Freaknsu ako sam mu i ovim postom povrijedio osjecanja :Pverovao ili ne, ovaj put nisi! Prison Break je sam po sebi nestvarno iritantan, samim tim i svi likovi u istoj seriji(a Jody Lyn O'Keefe je samam po sebi iritantna jer umesto da se skida, ona kao nesto glumi ). i cak bi se slozio, iako je bogohuljenje, da je James Woods iritantan u Sharku. te njegove cerke se i ne secam jer nisam gledao celu seriju...Па тебе само иритирају женски ликови :Dma pusti ga, on ne razume da je njena uloga da pokaze guzicu izmedju bacanja bombi... on brate trazi neke kompleksnosti i boga pitaj sta, kao da mu sex and drugs and rnr nije dovoljno... ljudi jos u starom Rimu znali sta valja, on bi sada da izmislja toplu vodu :D
gospa buba Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kjubrik je bio poznat po fantastičnom tretmanu ženskih likova.nikad mi nisu nedostajali zenski likovi po kjubricima
Weenie Pooh Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Pratim Sopranos na RTS-u pa mi pritisak redovno diže ovo stvorenje:Janice "Parvati" Soprano, lik očigledno dizajniran da optimizuje iritantnost u svakom pogledu. Mission accomplished.Najsvežije, pre neki dan je džukela zvala decu Bobija Bakale da ih istraumira predstavljajući se kao njihova pokojna majka, da bi on imao pune ruke posla sa histeričnom decom i zvao nju da mu pomohne
Marvin (Paranoid Android) Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Janice "Parvati" Soprano, lik očigledno dizajniran da optimizuje iritantnost u svakom pogledu. Mission accomplished.Au, bra'o!
Teixeira Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Najsvežije, pre neki dan je džukela zvala decu Bobija Bakale da ih istraumira predstavljajući se kao njihova pokojna majka, da bi on imao pune ruke posla sa histeričnom decom i zvao nju da mu pomohne nisi gledao celu seriju? videcesh na kraju koliko tek objashnjava...
bergasa19 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Pratim Sopranos na RTS-u pa mi pritisak redovno diže ovo stvorenje:Janice "Parvati" Soprano, lik očigledno dizajniran da optimizuje iritantnost u svakom pogledu. Mission accomplished.Najsvežije, pre neki dan je džukela zvala decu Bobija Bakale da ih istraumira predstavljajući se kao njihova pokojna majka, da bi on imao pune ruke posla sa histeričnom decom i zvao nju da mu pomohne Nemoj da zahebavas. Ona je o toj seriji fenomenalna.
assück Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 slažem se. I ona i Ried imaju potencijal da idu na patku, ali su jako dobro izbalansirani likovi gde se podjednako ukazuje na mane koje imaju. Shodno tome - dalje ruke.U kategoriji najiritantnijih likova može biti samo 1 :Detective Robert Goren.Zna 18 jezika, uklučujući esperantu, svahili i C+++++++++, koji je sam izmislio. Ume sve, zna sve. Vidi sve. Ništa mu ne promiče. Podjednako dobro barata šampionima u američkom fudbalu i ranohrišćanskom filozofijom na području Kragujevca i okoline. I nije zbog toga najiritantniji.Najiritantniji zbog načina na koji priča, na koji hoda, kako se ponaša. On je Bog, centar Univerzuma i dok on mumla nešto podjednako nekoherentno i genijalno, ne samo što sve ostalo staje u L&O, već i na svim ostalim kanalima u svetu, u to vreme - svi likovi bi trebalo da stoje i da samo slušaju. Ili makar on to, sasvim razumno, očekuje. Aaaaaaa motherfucker aaaaaaaaaaaa! Setila sam se i nje, iako je neko spomenuo celu postavu Ali Mekbil, ona je glumila u još ponekoj serijiKortni Torn Smit uuu, španske serije :D un paso adelante, lola fernandez, nema iritantnije koliko sam samo njega mrzela http://www.youtube.com/watch?v=EKQpGUezqd8anđela je sigurno završila sa brajanom krakovim! Pratim Sopranos na RTS-u pa mi pritisak redovno diže ovo stvorenje:Janice "Parvati" Soprano, lik očigledno dizajniran da optimizuje iritantnost u svakom pogledu. Mission accomplished.Najsvežije, pre neki dan je džukela zvala decu Bobija Bakale da ih istraumira predstavljajući se kao njihova pokojna majka, da bi on imao pune ruke posla sa histeričnom decom i zvao nju da mu pomohne
Recommended Posts