Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najiritantniji likovi

Featured Replies

• Author
sheldon-cooper-wow.jpgSpencerReid.jpg
+1
  • Replies 372
  • Views 46.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

lorenzo.jpg Super profa iz Kompanjerosa...Ne dirajte mi Horejsia da vam Zli Glija ne posaljem na vrata. 2x15_libby.JPGLibi iz Losta
  • Author
Super profa iz Kompanjerosa...
Dobija prelaznu ocjenu, jer navija za Atletico, vidjen je na jednom madridskom derbiju prije par godina
  • 3 weeks later...
427907_399538506743901_1888493661_n.jpg

kako bre šeldon, the whimsical elf da se nađe na ovoj listi, gde će vam duša? šeldon je preveliki car. i libi, pobogu, the woman who loved hurley!

427907_399538506743901_1888493661_n.jpg
Ja sam i dalje potpuno zbunjen opštim PPP odijumom prema njoj. Meni je jedan od gotivnijih likova u seriji.
Ja sam i dalje potpuno zbunjen opštim PPP odijumom prema njoj. Meni je jedan od gotivnijih likova u seriji.
zar ti nemas neka druga posla, o svevideci lrde?
zar ti nemas neka druga posla, o svevideci lrde?
Gad demit...

ja sam svuda. imam tri televizora i dva monitora oko sebe, razne gedzete i terasu sa koje vidim baklave. oracle jos malo.

ja sam svuda. imam tri televizora i dva monitora oko sebe, razne gedzete i terasu sa koje vidim baklave. oracle jos malo.
Idi na Slike ljubimaca za pet minuta. Malo mito. Ali, khm, ne mogu još da kačim pošto imam posla. Molim lepo.
  • 3 weeks later...

CSI: MIAMI je konačno crko, fala bogovima televizije! :Hail:

Озбиљно? :Hail:

• 1 month later...
kako bre šeldon, the whimsical elf da se nađe na ovoj listi, gde će vam duša? šeldon je preveliki car.
o da, svetogrdje. ja to ne mogu da podnesem.kath-and-kim.jpg?d=1024dovoljno je bilo da ih gledam 10-15 minuta pa da ih omrznem kao da su mi rod rodjeni.

John Michael Higgins je potpuni car i zasluzuje bolje. Doduse, he was once called the worst audience participant Cirque du Soleil ever had.

• 4 weeks later...
kjubrik je bio poznat po fantastičnom tretmanu ženskih likova.
I Lars von Trier. Doduse, zestoko maltretira glumice na snimanjima, ali je od svih izvukao maksimum. Svi zenski likovi su mu briljantni.TV gadosti od kojih mi se baca pegla:1. Svi zenski likovi u Californication, a ova je predvodnicaDiane_Farr.jpg2. Nije mi jasno sta jedan mega kralj kao sto je WW trazi pored ovakvog ispraznog stvorenja blagoteleceg pogleda i balavih usana:5ocljdzlv5f6zdvc.jpg3. Ova je vec bila, najiritantniji glas holivuda, najgore moguce serije, najodvratnije kreveljenje od glume:fran-drescher-nanny-senator.jpg