Marvin (Paranoid Android) Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Gledao sam juče. Mala je sve u pravu. Dosta je u pravu, ali na kraju kad je krenula da priča o Vejderu, tih par poslednjih tačaka je baš previše nategnuto, kao da je htela da zaokruži broj na 10 pa joj ponestalo materijala, a nije bilo potrebno.
ToniAdams Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 @hazard Mislim da imas neki problem u komunikaciji jer ne preispitujes uopste sta druga strana kaze vec ides u dokazivanje da si u pravu u vezi neceg i onda pravis konstrukciju kako ti odgovara. Pocetna tacka je da obicno napravis problem gde ne postoji i drvis o tome. Bespotrebno mi je da ucestvujem u takvom razgovoru. Naravno da znam to, pa cak su i family guy to obradili u svojim parodijama. Uopste ne razumem kako si mogao da pomislis da sam pomenuo safety rail i jos kazem "od pocetka" misleci na pocetno koriscenje DSa pa da se nastavlja do originalne triologije, bez da sam shvatao o cemu se radi i onda si jos ti meni kao ekspertski uzeo da objasnjavas, otvarajuci sa "brateee"? Hesuse... Komentar da je pobrojano u 1 sceni koju sam opisao manji problem je cak veoma arogantno. Sto se tice njenih razloga ulaska u pricu ima rupa u tome sto si napisao, ali kao sto sam rekao,bespotrebno je nastavljati takvu komunikaciju. trilogija, ne triologija
bigvlada Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Uzeo si pogrešan strip, glavni glumac u Odmetniku 2 će biti mnogo upečatljiviji.
Hella Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 trilogija, ne triologija to možda kod tebe ali ubosni blicu i pinku nije tako http://pink.rs/strani/649/nova-triologija-harija-potera http://www.blic.rs/zabava/vesti/nemate-vremena-a-volite-tolkina-pogledajte-hobite-za-72-sekunde/kw3qe96 http://sandzakpress.net/promovirana-ratna-triologija-mustafe-beslagica
Weenie Pooh Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Uzeo si pogrešan strip, glavni glumac u Odmetniku 2 će biti mnogo upečatljiviji. Ko će da glumi Hohasa Ekveša? Znam koga bih ja kastovao, da me neko pita:
Weenie Pooh Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Ne može SJP, nema neophodan gravitas. Kao neki. A i nisu svi konjoliki glumci isti - ne budimo speciesti.
Arkadija Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 (edited) Objavljeno kako će se zvati sledeći nastavak Edited January 23, 2017 by Arkadija
Razzmatazz Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Last jedi - zvuči nekako kao poslednja večera...
Sludge Factory Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Meni je ovaj Rogue One ogadio SW na neko vreme, tako da mi je sad ovo mnjah. A i malo mi to bezveze, epizoda 6 je bila Povratak Dzedaja, a sad je Luke opet poslednji Dzedaj. Sta je radio 30 godina? Ok, to moze biti intrigantno, ali hocemo li konacno krenuti napred u prici!
Bujodrag Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Last jedi - zvuči nekako kao poslednja večera... Više kao savet nekog dijetologa
Weenie Pooh Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 A i malo mi to bezveze, epizoda 6 je bila Povratak Dzedaja, a sad je Luke opet poslednji Dzedaj. Sta je radio 30 godina? Ok, to moze biti intrigantno, ali hocemo li konacno krenuti napred u prici! Nećemo. Welcome to the Whiny Side. Inače valjda si shvatio da kretanja nema ni napred ni nazad; ovde dole svi plutamo, presipamo iz šupljeg u prazno, i vrtimo se u krug bez reda i smisla. Ko misli drugačije je pobunjenički šlajm i veruje u ove budalaštine.
Recommended Posts