Jump to content
IGNORED

Star Wars

Razzmatazz

Recommended Posts

Posted

Gledao sam juče. Mala je sve u pravu.

Dosta je u pravu, ali na kraju kad je krenula da priča o Vejderu, tih par poslednjih tačaka je baš previše nategnuto, kao da je htela da zaokruži broj na 10 pa joj ponestalo materijala, a nije bilo potrebno.

Posted

@hazard

Mislim da imas neki problem u komunikaciji jer ne preispitujes uopste sta druga strana kaze vec ides u dokazivanje da si u pravu u vezi neceg i onda pravis konstrukciju kako ti odgovara. Pocetna tacka je da obicno napravis problem gde ne postoji i drvis o tome. Bespotrebno mi je da ucestvujem u takvom razgovoru.

Naravno da znam to, pa cak su i family guy to obradili u svojim parodijama. Uopste ne razumem kako si mogao da pomislis da sam pomenuo safety rail i jos kazem "od pocetka" misleci na pocetno koriscenje DSa pa da se nastavlja do originalne triologije, bez da sam shvatao o cemu se radi i onda si jos ti meni kao ekspertski uzeo da objasnjavas, otvarajuci sa "brateee"? Hesuse...

Komentar da je pobrojano u 1 sceni koju sam opisao manji problem je cak veoma arogantno.

Sto se tice njenih razloga ulaska u pricu ima rupa u tome sto si napisao, ali kao sto sam rekao,bespotrebno je nastavljati takvu komunikaciju.

trilogija, ne triologija
Posted

Uzeo si pogrešan strip, glavni glumac u Odmetniku 2 će biti mnogo upečatljiviji.  :fantom:

0vipZiq.gif

Posted

Uzeo si pogrešan strip, glavni glumac u Odmetniku 2 će biti mnogo upečatljiviji.  :fantom:

0vipZiq.gif

Ko će da glumi Hohasa Ekveša? Znam koga bih ja kastovao, da me neko pita:

tumblr_o3drxiGUvd1tcsgn2o1_500.gif

Posted

Ne može SJP, nema neophodan gravitas. Kao neki.

ac0d2ae2ffffe4a7f03a0cdc0053a4d2.gif

A i nisu svi konjoliki glumci isti - ne budimo speciesti.

giphy.gif

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Objavljeno kako će se zvati sledeći nastavak

23511388f37c0cf21f3057d6bc34276839b46a17

Edited by Arkadija
Posted

Last jedi - zvuči nekako kao poslednja večera...

Posted

Meni je ovaj Rogue One ogadio SW na neko vreme, tako da mi je sad ovo mnjah. A i malo mi to bezveze, epizoda 6 je bila Povratak Dzedaja, a sad je Luke opet poslednji Dzedaj. Sta je radio 30 godina? Ok, to moze biti intrigantno, ali hocemo li konacno krenuti napred u prici!

Posted

Last jedi - zvuči nekako kao poslednja večera...

Više kao savet nekog dijetologa

Posted

A i malo mi to bezveze, epizoda 6 je bila Povratak Dzedaja, a sad je Luke opet poslednji Dzedaj. Sta je radio 30 godina? Ok, to moze biti intrigantno, ali hocemo li konacno krenuti napred u prici!

Nećemo. Welcome to the Whiny Side.

Inače valjda si shvatio da kretanja nema ni napred ni nazad; ovde dole svi plutamo, presipamo iz šupljeg u prazno, i vrtimo se u krug bez reda i smisla. Ko misli drugačije je pobunjenički šlajm™ i veruje u ove budalaštine.