Pokojni Ruxin Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Izašlo na kioscima. Nisam nastavio posle originalne trilogije, gledati prikvele ili ne? Znam da su univerzalno omraženi, ali mi se listajući topic učinilo da zapravo većina mitologije potiče iz njih
teacher Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Izašlo na kioscima. Nisam nastavio posle originalne trilogije, gledati prikvele ili ne? Znam da su univerzalno omraženi, ali mi se listajući topic učinilo da zapravo većina mitologije potiče iz njih nema potrebe gledati prikvele.
Vapad Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Možda eventualno ako je neko premontiro ta tri dela u jedan film od sat i po...ali samo možda.
Marvin (Paranoid Android) Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 I ako je zamenio glumce i radnju nekom razumnom pričom, eventualno o high-school košarkaškom turniru u Ajovi.
Vapad Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 I da basket igra zlatni retriver? Mislim da si u pravu, to bi bio pravi pogodak. :)
Vapad Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Slažem se da je Džon Bojega naporan, ali to za pucanje ne stoji, on je imao obuku ;) Uglavnom skinuh film i spremam se da vidim još jedared kako mi leži bez ometanja "3D" naočara - btw, da li je neko u bioskopu video nešto 3D? Ja znam da imam ocenu 3 na dubini polja ali nisam ništa video osim mutnih rubova...
Aleksandar88 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 (edited) Zamalo me imperijalna krstarica nije udarila u glavu jednom prilikom, ali to bi bilo to od 3d zajebancija . Nazalost u uzickom bioskopu nemam izbor, pa sve sto gurnu primarno u 3d moram tako da gledam, inace bi rado izbegavao. Edited March 25, 2016 by Aleksandar88
porucnik vasic Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Izašlo na kioscima. Nisam nastavio posle originalne trilogije, gledati prikvele ili ne? Znam da su univerzalno omraženi, ali mi se listajući topic učinilo da zapravo većina mitologije potiče iz njih Треба.
ivy Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 deo u onom stranded brodu koji ona cerupa za hranu i posle kada lete kroz njega je bio kul 3d
zema Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 btw, da li je neko u bioskopu video nešto 3D? Ja znam da imam ocenu 3 na dubini polja ali nisam ništa video osim mutnih rubova... ja, doduse to mi je prvi film koji sam gledao u 3d (cak ni ajkulu 80ih nisam gledao sa ocalama :) ) i gledao sam u fontani
Amos Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Zamalo me imperijalna krstarica nije udarila u glavu jednom prilikom Razarač
bigvlada Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 jel ovo snimljeno po nekoj knjizi ili ne? Ne, Star Wars triologija je nastala nakon što Džordžu Lukasu nije bilo dozvoljeno da ekranizuje Flaša Gordona. Bili posle još neki filmovi ali realno ne gubiš ništa ako ih propustiš.
Recommended Posts