Jump to content
IGNORED

Star Wars

Razzmatazz

Recommended Posts

Posted

• Haha 4
Posted

spacer.png

• Haha 2
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Andor druga sezone, tek 2025. g.  :fur:

• Tužno 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Tales of the Empire, bezvezno i mlako. Šest priča o Morgan Elsbeth i Barriss Offee. Za razliku od sjajnih Tales of the Jedi, ovo je najobičnije recikliranje po oprobanom receptu: Jedanput smo uboli u centar, ajmo opet da zaradimo . Samo sada su izabrali potpuno nebitne i neharizmatične likove, priče su  bez saspensa, bez poente, ravne i neinteresantne. 

Dok sam Tales of the Jedi odgledala posle još jednom, ovo ću momentalno da zaboravim da sam gledala.

Edited by Arkadija
  • 1 month later...
Posted (edited)

Pogledao prve dve epizode Acolyte-a i gledljivo je. Vidim da me YT od jutros gadja hejt klipovima, kako je u pitanju nešto najgore izašlo do sada iz Diznijeve SW kuhinje ali svi znamo da je to nemoguće posle Bobe i Kenobija. Acolyte može biti malo više detinjast, ali je gledljiv. Tih 20 minuta nisam gledao telefon ili prevrtao očima.

Lee Jung-jae je uneo svoju harizmu i nadam se da ga plaćaju koliko je težak pošto mu ostali na sceni samo odmažu. Nije mi jasno zašto je Carrie-Anne Moss tu samo za jednu scenu (i u njoj je standardno Matrix dobra), a neka potpuno blazirana glumica ofarbana u zeleno glumi glavnu Jedicu u hramu, to je baš ono pijano trošenje resursa. U suštini, glavna zamerka mi je očajan kasting pored ovo dvoje pomenutih. 

Edited by Amos
  • +1 1
Posted
36 minutes ago, Amos said:

Pogledao prve dve epizode Acolyte-a i gledljivo je. Vidim da me YT od jutros gadja hejt klipovima, kako je u pitanju nešto najgore izašlo do sada iz Diznijeve SW kuhinje ali svi znamo da je to nemoguće posle Bobe i Kenobija. Acolyte može biti malo više detinjast, ali je gledljiv. Tih 20 minuta nisam gledao telefon ili prevrtao očima.

Lee Jung-jae je uneo svoju harizmu i nadam se da ga plaćaju koliko je težak pošto mu ostali na sceni samo odmažu. Nije mi jasno zašto je Carrie-Anne Moss tu samo za jednu scenu (i u njoj je standardno Matrix dobra), a neka potpuno blazirana glumica ofarbana u zeleno glumi glavnu Jedicu u hramu, to je baš ono pijano trošenje resursa. U suštini, glavna zamerka mi je očajan kasting pored ovo dvoje pomenutih. 

Слика

• +1 2
  • Haha 4