goofs Posted March 21 Posted March 21 ‘Star Wars: The Acolyte’ Creator Says Pitch For New ‘Star Wars’ Show Was ‘Frozen’ Meets ‘Kill Bill’ Spoiler 1
Arkadija Posted May 5 Posted May 5 (edited) Tales of the Empire, bezvezno i mlako. Šest priča o Morgan Elsbeth i Barriss Offee. Za razliku od sjajnih Tales of the Jedi, ovo je najobičnije recikliranje po oprobanom receptu: Jedanput smo uboli u centar, ajmo opet da zaradimo . Samo sada su izabrali potpuno nebitne i neharizmatične likove, priče su bez saspensa, bez poente, ravne i neinteresantne. Dok sam Tales of the Jedi odgledala posle još jednom, ovo ću momentalno da zaboravim da sam gledala. Edited May 5 by Arkadija
Misko Posted May 5 Posted May 5 On 21.3.2024. at 10:31, goofs said: ‘Star Wars: The Acolyte’ Creator Says Pitch For New ‘Star Wars’ Show Was ‘Frozen’ Meets ‘Kill Bill’ Hide contents Diznijev Star wars vise nema potrebe ni sprdati, oni sami sebe namerno drndaju ocigledno
Amos Posted June 6 Posted June 6 (edited) Pogledao prve dve epizode Acolyte-a i gledljivo je. Vidim da me YT od jutros gadja hejt klipovima, kako je u pitanju nešto najgore izašlo do sada iz Diznijeve SW kuhinje ali svi znamo da je to nemoguće posle Bobe i Kenobija. Acolyte može biti malo više detinjast, ali je gledljiv. Tih 20 minuta nisam gledao telefon ili prevrtao očima. Lee Jung-jae je uneo svoju harizmu i nadam se da ga plaćaju koliko je težak pošto mu ostali na sceni samo odmažu. Nije mi jasno zašto je Carrie-Anne Moss tu samo za jednu scenu (i u njoj je standardno Matrix dobra), a neka potpuno blazirana glumica ofarbana u zeleno glumi glavnu Jedicu u hramu, to je baš ono pijano trošenje resursa. U suštini, glavna zamerka mi je očajan kasting pored ovo dvoje pomenutih. Edited June 6 by Amos 1
Ayatollah Posted June 6 Posted June 6 36 minutes ago, Amos said: Pogledao prve dve epizode Acolyte-a i gledljivo je. Vidim da me YT od jutros gadja hejt klipovima, kako je u pitanju nešto najgore izašlo do sada iz Diznijeve SW kuhinje ali svi znamo da je to nemoguće posle Bobe i Kenobija. Acolyte može biti malo više detinjast, ali je gledljiv. Tih 20 minuta nisam gledao telefon ili prevrtao očima. Lee Jung-jae je uneo svoju harizmu i nadam se da ga plaćaju koliko je težak pošto mu ostali na sceni samo odmažu. Nije mi jasno zašto je Carrie-Anne Moss tu samo za jednu scenu (i u njoj je standardno Matrix dobra), a neka potpuno blazirana glumica ofarbana u zeleno glumi glavnu Jedicu u hramu, to je baš ono pijano trošenje resursa. U suštini, glavna zamerka mi je očajan kasting pored ovo dvoje pomenutih. 2 4
Recommended Posts